Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanesanka píše:
Oprava - peněz
to jo a ještě když dělá na stvabě no pěněz tam dávaj docela dost,ale i tak že do tý práce vstane
Tak jak bylo psano, pri vyrobe drog je opravdu citit takovy zvlastni chemicky smrad. U nasich v panelaku byla palirna, to jsem tam vlezla do vchodu a vedela jsem, ze „vari“. A opravdu se na vyrobu drog nepouziva alkohol, jedine, ze by ty lahve meli jako obal a tranportovali v tom neco jineho. Ale desi me to mnozstvi.
Nemůže tam něco pálit? Jako nějakou slivovici nebo tak…
Jinak u nás na sídlišti bouchla varna drog a umřely tam 2 děti a 2 dospělý…
Treba si poranil hnatu a desinfikuje
.
Nemyslim si, ze by varil, max , ze by to nebyly bedny plny vodky, ale bedny plny Nurofenu,aspirinu? ![]()
Jinak vim, ze je tam potreba louh a nevim jestli to ma co delat s vodkou? Byla jsem fakt spatna v chemii ![]()
edit: jezis ja jsem blba
, uz vim co je louh
Příspěvek upraven 17.01.12 v 19:13
neni droga která by se vařila s vodkou
.Opravdu né.Už sem viděla hodně ale to by musela být novinka ![]()
Bež tam zaklepat a zeptej se, jestli by sis mohla půjčit trochu vodky. Jednak to tam omrkneš a druhak uvidíš, jestli v tom ta vodka fakt je ![]()
mooch píše:
Bež tam zaklepat a zeptej se, jestli by sis mohla půjčit trochu vodky. Jednak to tam omrkneš a druhak uvidíš, jestli v tom ta vodka fakt je
si me predbehla ![]()
Jen jsem nakoukla ze zvědavosti
A chci taky vědět co tam ten pááán dělá ![]()
Ale pokud tam opravdu něco vaří,tak je to nebezpečný ![]()
Já bych zaklepala, jestli nemá trochu vodky
![]()
Vanesanka píše:
Jinak sjem taky hrozně zvědavá![]()
Snad se dozvíme jak to je nachlup přesně
Co tak zaklepat že jestli nemá trochu kávy?
Třeba nakoukneš
ano - i to mě napadlo:)))
Elke píše:
Nevím, jestli je to relevantní, ale do vodky se běžně nakládají bylinné tinktury. Taky mám celkem velkou spotřebu (doufám, že mi sem díky všímavým sousedům nevtrhne protidrogovka)
Larr píše:
Já bych zaklepala, jestli nemá trochu vodky![]()
Vanesanka píše:
Jinak sjem taky hrozně zvědavá![]()
Snad se dozvíme jak to je nachlup přesně
Co tak zaklepat že jestli nemá trochu kávy?
Třeba nakoukneš
já nevím,ale já bych asi byla srab zaklepat tam a jít do bytu,protože jestli tam něco nekalého dělá,tak jí může i ublížit(zlikvidovat) aby to nepráskla
tyhle mača vyfetovaný to nemají v hlavě v pořádku, pokud se ti něco nezdá,tak nahlásit policii a oni to předají protidrogovýmu,určo tam sama nelez