Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak třeba kontrolovat ty okna hlavně- určitě bude ten člověk muset větrat, k vůli nahromaděným výparům atd…
To by bylo pak podezření jak hrom
Nemůže se v té vodce koupat jako Kleopatra v mléce. ![]()
Až to zakladatelko zjistíš, určitě dej vědět- i mě to zajímá. ![]()
Nevím, jestli je to relevantní, ale do vodky se běžně nakládají bylinné tinktury. Taky mám celkem velkou spotřebu (doufám, že mi sem díky všímavým sousedům nevtrhne protidrogovka) ![]()
marra píše:Vanesanka píše:A jooomarra píše:Už sjem ji tam lákala na kávu
zakladatelko bez si tam pujcit aspon cukr,at vime co tam dela![]()
![]()
zakladatelko hlavne si nemysl,ze si s tebe delame srandu,fakt ne,nas to taky zajima
![]()
me taky
skoro az lituju, ze tam nebydlim
Jen si představte ty toxny- to tam musí pak bouchat- kdyby vařil, či jak se ty svinstva jmenujou
No já bych se nepárala
Já bych zaklepala a řekla bych, že mi teče do koupelny, jestli se mohu podívat, či to není od něho
Holt jistota o bezpěčí na 1. místě…a ještě mě napadlo- zakladatelko- vodí si tam nějaké komplice, kumpány?
Sumaya píše:Až tolik?
Třeba večer popíjí.
u babicky naproti v baraku mame taky podezreni ze tam vari drogy, maji tam vecne zatahnute rolety, kupodivu vzdy kdyz koukam, tak okna zavreny. smrad nevim, je to jiny barak
. ale tak zatahle ty rolety celodenne (bydli v 1.p) a v noci tam chodi pry navstevy
jinak by me to taky zajimalo teda ![]()
Vanesanka píše:Sumaya píše:Až tolik?
Třeba večer popíjí.jedná se o hektalitry pomalu
![]()
Když odnáší prázdné lahve.
Třeba si dá láhev denně večer. ![]()
Elke píše:
Nevím, jestli je to relevantní, ale do vodky se běžně nakládají bylinné tinktury. Taky mám celkem velkou spotřebu (doufám, že mi sem díky všímavým sousedům nevtrhne protidrogovka)
Sumaya píše:Ty brďo, to musí být paněz , tolik láhví denněVanesanka píše:Když odnáší prázdné lahve.Sumaya píše:Až tolik?
Třeba večer popíjí.jedná se o hektalitry pomalu
![]()
Třeba si dá láhev denně večer.
myslím, že drogy to nebudou. Na výrobu perníku potřebuje léky nebo efedrin (čistý nesežene, takže spíš hodně krabiček léků na chřipku- Modafen a tak), pak potřebuje toluen, jód, fosfor. Líh ne. A je z toho spousta odpadu, to by sis všimla určitě. Spíš je otázka, jestli v tom je fakt vodka. Jak to víš, tys to pila?
To přece nemusí mít origoš obsah!
Nebo treba cisti odpady