Plesová sezona

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
17.1.12 21:59

plesová sezona

Ahoj holky,začala plesová sezona chystáte se na ples nebo už jste byly.A co vaši chlapi jací jsou tanečníci,chodí radi nebo z donucení alespon 1 ples at mám klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saracenka
17.1.12 22:03

chystáme se v únoru ,ani jeden neumíme tančit a jde nám to pěkně ,ale asi si to myslíme jen my dva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to je fuk ,náhodou se těším..a přemýšlim co na sebe a s vlasama,chodíme rádi a po vzájemné domluvě,ale sami dva ,tak si to nejvíc užijeme.

Příspěvek upraven 17.01.12 v 22:04

• Citovat
  • Upravit
20662
17.1.12 22:03

Můj chlap by radši šel makat na Sibiř,než jít na ples :lol: :lol: No ale já taky nejsem plesová takže nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.1.12 22:12

My se chystáme příští týden na hasičský jdeme parta 8lidí tak doufám že bude super.Zase mě budou bolet nohy.Manžel docela dobře a rád tančí tak to bude šrumec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.12 22:12
Katka86 píše:
Můj chlap by radši šel makat na Sibiř,než jít na ples :lol: :lol: No ale já taky nejsem plesová takže nechodíme.

Teď jsem se zasmála, nejsou naši manželé bratři? Když jsme byli na posledním a jediném plese, tak jsme po něm otěhotněli od té doby na plesy nechodíme :mrgreen: Máme dvě malé děti, s nima si můžeme doma udělat ples každý večer při uspání :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
17.1.12 22:14
IvkaH píše:
Katka86 píše:
Teď jsem se zasmála, nejsou naši manželé bratři? Když jsme byli na posledním a jediném plese, tak jsme po něm otěhotněli od té doby na plesy nechodíme :mrgreen: Máme dvě malé děti, s nima si můžeme doma udělat ples každý večer při uspání :lol: :P

My byli taky jen jednou :lol: A mám naplesováno do konce života :lol: :lol: Hlavně,že mám doma dvoje plesových šatů :lol: :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.1.12 22:16

holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..

• Citovat
  • Upravit
20662
17.1.12 22:17
saracenka píše:
holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..

Mě by nepomohly ani tři basy piv :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.1.12 22:20
Katka86 píše:
saracenka píše:

já se strašně ráda koukám i na lidi ,posledně se tam honorace válela po zemi ,ožralý jako prasata .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
17.1.12 22:24
saracenka píše:
Katka86 píše:
saracenka píše:
já se strašně ráda koukám i na lidi ,posledně se tam honorace válela po zemi ,ožralý jako prasata .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to by byla skvělá podívaná nebo kdyby si dali po papuli nóbl lidi a na plese jak hovada :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.1.12 22:25

manžel je úžasný tanečník, já to neumím, plesat nás nebaví, nechodíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.1.12 22:27

nejlepší zážitek z plesu mám jak moje učitelka přírodopisu ,taková puťka ,sotva mluvila to fakt jako rozbalila na plese a tomu svojemu skákala za krk a věčně ležela ,bylo jí vidět až do krku a pak jsem se dozvěděla ,že si po plese doma pěkně zavrzali a jeho u toho jeblo a je vdova ,ale už má náhradníka ,tak se možná zase dočkáme veřejného představení .. :pankac: takže tichá voda ,břehy mele ,mě ty plesy prostě baví ..naposledy jsme vyhrály pytel hnoje ..my z paneláku ..

• Citovat
  • Upravit
74217
17.1.12 22:31

Pytel hnoje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skvělá výhra na si jej použila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.1.12 22:36
IvkaH píše:
Pytel hnoje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skvělá výhra na si jej použila :pankac:

výhru jsme si nevyzvedli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:kdyby to byl aspoň pytel toaleťáků žejo ,ale hnůj? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81
17.1.12 22:39

To jste udělali chybu zahrádkáři platí zlatem za hnůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová