Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,začala plesová sezona chystáte se na ples nebo už jste byly.A co vaši chlapi jací jsou tanečníci,chodí radi nebo z donucení alespon 1 ples at mám klid?
chystáme se v únoru ,ani jeden neumíme tančit a jde nám to pěkně ,ale asi si to myslíme jen my dva
ale to je fuk ,náhodou se těším..a přemýšlim co na sebe a s vlasama,chodíme rádi a po vzájemné domluvě,ale sami dva ,tak si to nejvíc užijeme.
Příspěvek upraven 17.01.12 v 22:04
Můj chlap by radši šel makat na Sibiř,než jít na ples
No ale já taky nejsem plesová takže nechodíme.
My se chystáme příští týden na hasičský jdeme parta 8lidí tak doufám že bude super.Zase mě budou bolet nohy.Manžel docela dobře a rád tančí tak to bude šrumec.
Katka86 píše:
Můj chlap by radši šel makat na Sibiř,než jít na ples![]()
Teď jsem se zasmála, nejsou naši manželé bratři? Když jsme byli na posledním a jediném plese, tak jsme po něm otěhotněli od té doby na plesy nechodíme
Máme dvě malé děti, s nima si můžeme doma udělat ples každý večer při uspání
![]()
IvkaH píše:Katka86 píše:Teď jsem se zasmála, nejsou naši manželé bratři? Když jsme byli na posledním a jediném plese, tak jsme po něm otěhotněli od té doby na plesy nechodíme
Můj chlap by radši šel makat na Sibiř,než jít na ples![]()
Máme dvě malé děti, s nima si můžeme doma udělat ples každý večer při uspání
![]()
My byli taky jen jednou
A mám naplesováno do konce života
Hlavně,že mám doma dvoje plesových šatů
![]()
holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..
saracenka píše:
holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..
Mě by nepomohly ani tři basy piv
![]()
Katka86 píše:saracenka píše:Mě by nepomohly ani tři basy piv
holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..![]()
já se strašně ráda koukám i na lidi ,posledně se tam honorace válela po zemi ,ožralý jako prasata ..
![]()
saracenka píše:Katka86 píše:já se strašně ráda koukám i na lidi ,posledně se tam honorace válela po zemi ,ožralý jako prasata ..saracenka píše:Mě by nepomohly ani tři basy piv
holky to chce si dát 3piva a to se mi potom líbí i jetelíček u vody ..![]()
![]()
![]()
tak to by byla skvělá podívaná nebo kdyby si dali po papuli nóbl lidi a na plese jak hovada
![]()
manžel je úžasný tanečník, já to neumím, plesat nás nebaví, nechodíme
nejlepší zážitek z plesu mám jak moje učitelka přírodopisu ,taková puťka ,sotva mluvila to fakt jako rozbalila na plese a tomu svojemu skákala za krk a věčně ležela ,bylo jí vidět až do krku a pak jsem se dozvěděla ,že si po plese doma pěkně zavrzali a jeho u toho jeblo a je vdova ,ale už má náhradníka ,tak se možná zase dočkáme veřejného představení ..
takže tichá voda ,břehy mele ,mě ty plesy prostě baví ..naposledy jsme vyhrály pytel hnoje ..my z paneláku ..
IvkaH píše:
Pytel hnoje?![]()
![]()
Skvělá výhra na si jej použila
výhru jsme si nevyzvedli
kdyby to byl aspoň pytel toaleťáků žejo ,ale hnůj? ![]()