Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, tímto bych chtěla poděkovat adminům, že schvalují deníčky, mažou diskuze. Některé smazené diskuze nás někdy naštvou, ale věřme adminům, že rozhodli správně
Prostě děkuji adminům, co pro tento web dělaji i ty Růžové reklamy ustojíme, abychom měli naše eMimino
.
A teď k vám holky, chtěla bych vám poděkovat za všechny, jak uživatelkám radíte, když jsou v nesnázích, když potřebují uklidnit, někdy jsou tu úžasné diskuze pro pobavení, ale i smutné. Některé diskuze se svrhnou v nelítosný boj, někdy někomu nevěříme, ale to už tak k eMiminu patří. Holky a admini, chtěla bych vám za to poděkovat, že jsem našla tento web, který mě hodně pomohl
Ještě jednou díky všem
.
Teda, takovouhle děkovačku prý pronesl chlap od nás z ulice a pak se oběsil.
Tumpach- jsi OK?? ![]()
Hanulínek píše:
Tumpach- jsi OK??
o mé zdraví se neboj
,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná ![]()
asi nekoná ne?
Jinak poděkování je moc hezké a mě teda nepříjde, že by jsi byla nějaká až moc sjetá. ![]()
Něco podobného jsem naposledy slyšela od kamaráda schizofrenika po pětileté závislosti na pervitinu ![]()
tumpach píše:Hanulínek píše:o mé zdraví se neboj
Tumpach- jsi OK??![]()
,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná
A k tomu ještě úžasné eMimino ![]()
Mě by asi nenapadlo psát takovouhle děkovačku, ale se vším souhlasím ![]()
Holky předem upozornuji nexhlastám,nekouřím,schizofrenik nejsem,jedině,že by mě hráblo z teletubies-na které koukala holka než šla spát ![]()
Slohy jsem ve škole psát neuměla nikdy
tumpach píše:
Holky předem upozornuji nexhlastám,nekouřím,schizofrenik nejsem,jedině,že by mě hráblo z teletubies-na které koukala holka než šla spát
Slohy jsem ve škole psát neuměla nikdy
tak z těch by mi hráblo taky ![]()
tumpach píše:Hanulínek píše:o mé zdraví se neboj
Tumpach- jsi OK??![]()
,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná
To jsem ráda!! Děkovačka je super- není nad to, když někdo umí chválit.
![]()
Taky to tu mám ráda, jsem ráda, že nejsem sama.
![]()
já mám teda co dělat abych tu růžovou reklamu ustála ,už mi to jako dobře točí ..
s tím bych prosila něco udělat ..jinak holky vy jste vtipné
![]()
..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír.. ![]()
Ale jinak - Amen.