Poděkování eMiminu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
17.1.12 19:36

Poděkování Emiminu

Ahojky všem, tímto bych chtěla poděkovat adminům, že schvalují deníčky, mažou diskuze. Některé smazené diskuze nás někdy naštvou, ale věřme adminům, že rozhodli správně :) :kytka: Prostě děkuji adminům, co pro tento web dělaji i ty Růžové reklamy ustojíme, abychom měli naše eMimino :* :* .
A teď k vám holky, chtěla bych vám poděkovat za všechny, jak uživatelkám radíte, když jsou v nesnázích, když potřebují uklidnit, někdy jsou tu úžasné diskuze pro pobavení, ale i smutné. Některé diskuze se svrhnou v nelítosný boj, někdy někomu nevěříme, ale to už tak k eMiminu patří. Holky a admini, chtěla bych vám za to poděkovat, že jsem našla tento web, který mě hodně pomohl :palec: :palec: Ještě jednou díky všem :* :* :* :srdce: :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
17.1.12 19:39

Ty jo, u vás musí bejt ale jízda :palec: , co to hulíš za matroš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.1.12 19:40

NIc jsem střízlivá nekouřím ani nepiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.1.12 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.1.12 19:44

Teda, takovouhle děkovačku prý pronesl chlap od nás z ulice a pak se oběsil.
Tumpach- jsi OK?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.1.12 19:47
Hanulínek píše:
Tumpach- jsi OK?? 8o

o mé zdraví se neboj :mrgreen: :mrgreen: ,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.1.12 19:48

asi nekoná ne? :lol: Jinak poděkování je moc hezké a mě teda nepříjde, že by jsi byla nějaká až moc sjetá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
17.1.12 19:49

Něco podobného jsem naposledy slyšela od kamaráda schizofrenika po pětileté závislosti na pervitinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.1.12 19:50
tumpach píše:
Hanulínek píše:
Tumpach- jsi OK?? 8o
o mé zdraví se neboj :mrgreen: :mrgreen: ,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná :dance:

A k tomu ještě úžasné eMimino :mrgreen:

Mě by asi nenapadlo psát takovouhle děkovačku, ale se vším souhlasím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.1.12 19:51

Holky předem upozornuji nexhlastám,nekouřím,schizofrenik nejsem,jedině,že by mě hráblo z teletubies-na které koukala holka než šla spát :mrgreen:
Slohy jsem ve škole psát neuměla nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.1.12 19:53
:dance: :dance: :dance: :* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
17.1.12 19:53
tumpach píše:
Holky předem upozornuji nexhlastám,nekouřím,schizofrenik nejsem,jedině,že by mě hráblo z teletubies-na které koukala holka než šla spát :mrgreen:
Slohy jsem ve škole psát neuměla nikdy

tak z těch by mi hráblo taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.1.12 19:56
tumpach píše:
Hanulínek píše:
Tumpach- jsi OK?? 8o
o mé zdraví se neboj :mrgreen: :mrgreen: ,žádnou sebevraždu nejdu spáchat,mám super manžela a ještě suprovější děti,takže žádná sebevražda a ani vražda se koná :dance:

To jsem ráda!! Děkovačka je super- není nad to, když někdo umí chválit. :hug: :palec:
Taky to tu mám ráda, jsem ráda, že nejsem sama. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.1.12 19:58

já mám teda co dělat abych tu růžovou reklamu ustála ,už mi to jako dobře točí .. :cert: :cert: :cert: :cert: s tím bych prosila něco udělat ..jinak holky vy jste vtipné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
17.1.12 20:00

..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír.. :mrgreen:
Ale jinak - Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová