Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Etcetera78 píše:Jo to byl nakonec ten Jon Secada ne?
já děkuji eMiminu za diskuze o slovesných třídách, osolených příspěvcích a blonďatém italském zpěvákovi, který byl nakonec někdo úplně jiný![]()
![]()
tumpach píše:Jůůů děkuji, tak jak jsme se tady hezky sešli všecky, tak to skončí kdesik na stránce tisíc a pak nás určo vyhodí,
Klidně Vanesanko,klidně si z diskuze udělejte drbár u,budu moc ráda,kecejte o čemkoliv![]()
Vanesanka píše:Lizbeth píše: ..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír..Lizbeth, jinak nedá mi to, ale Tvoje malá je tak strašně podobná té moji, jak byla v jejim věku, mmt hodím fotečku
Ale jinak - Amen.![]()
Aspoň mě se to tak zdá, to je úžasné![]()
Moje první byla v tomto věku taky podobná- an některých fotkách
Hanulínek píše:
Teda, takovouhle děkovačku prý pronesl chlap od nás z ulice a pak se oběsil.
Tumpach- jsi OK??
saracenka píše:
já mám teda co dělat abych tu růžovou reklamu ustála ,už mi to jako dobře točí ..![]()
![]()
![]()
s tím bych prosila něco udělat ..jinak holky vy jste vtipné
![]()
![]()
![]()
![]()
Za mě také reklama pryč, a jinak holky super ![]()
Že by stejný tatínek:)))
![]()
byron píše:Vanesanka píše:Moje první byla v tomto věku taky podobná- an některých fotkáchLizbeth píše: ..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír..Lizbeth, jinak nedá mi to, ale Tvoje malá je tak strašně podobná té moji, jak byla v jejim věku, mmt hodím fotečku
Ale jinak - Amen.![]()
byron píše:jj to je nejkrásnější na tom, zahřeje u srdce, že děti jsou jako andílciVanesanka píše:Moje první byla v tomto věku taky podobná- an některých fotkáchLizbeth píše: ..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír..Lizbeth, jinak nedá mi to, ale Tvoje malá je tak strašně podobná té moji, jak byla v jejim věku, mmt hodím fotečku
Ale jinak - Amen.![]()
Larr píše: Že by stejný tatínek:)))![]()
![]()
byron píše:Vanesanka píše:Moje první byla v tomto věku taky podobná- an některých fotkáchLizbeth píše: ..Ještě jsi zapomněla poděkovat bohu, režisérovi a přát si světový mír..Lizbeth, jinak nedá mi to, ale Tvoje malá je tak strašně podobná té moji, jak byla v jejim věku, mmt hodím fotečku
Ale jinak - Amen.![]()
I když- nevím, na některých fotkách vypadají stejně, ale možná to vidím jen já ![]()
já ho nemám ,ale kdyby ses chtěla podělit
taky bych měla hezkou holčičku potom ![]()
Gina108 píše:
Ty jo, u vás musí bejt ale jízda, co to hulíš za matroš?
![]()
![]()
já děkuji emiminu ,že mě tady trpí a mé zhovadilé nápady toleruje