Pleť jako scvrklé jablíčko :-(

12332
24.6.10 08:08

Pleť jako scvrklé jablíčko :-(

ahoj, neměla -nemáte náhodou některá stejný problém jako já? Jsem 2měsíce a kousek po porodu dojčat,kojím a odstříkávám mlíko,kolem dětí lítám a snažím se dodržovat pitný režim. Ven chodím pravidelně (mažu se faktorem již méně :-( ),doma se mažu i 2× denně expicialem,jak mi pleť schne vyloženě před očima,všechny vrásky vynikají, i ty o nichž jsem nevěděla, připadám si jako stařena :-(.
Měli jste to taky tak? Co pomohlo? Doufám, že něco, nebo to může souviset s kojením?

Díky za všechny tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
24.6.10 08:13

Rekla bych, ze je to jedna ze znamek dehydratace. Co zkusit nejakou dobu pit Kuliska, mel by pomoct zavodnit. Vzhledem k tomu, ze to mohou i kojenci, tak bys to jako kojici mela moct taky.
A myslim si, ze to souvisi s kojenim, zkratka uzivit dve je neco jineho nez jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.6.10 08:55

Borisko, taky mám po porodu pleť hodně suchou a do toho se mi udělala periorální dermatitida. Kožařka říká, že je to hormonálníma změnama. Zkus krémy z lékárny na suchou pleť - Bioderma, LRP, Vichy, Eucerin. Já v poslední době ujíždím na Biodermě - krém Sensibio Rich a střídám s Eucerin (měla jsem Lipo-balance a Omega 10%). Krémy jsou dobré, ale já teď musím být hodně střídmá kvůli té periorálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.6.10 10:12

Taky jsem měla po porodu hrozně suchou pleť na obličeji, nejlepší byla modrá indulona. Je nepříjemná když se maže, taková hutná, ale zase půl dne jsem vydržela bez mazání. Na noc jsem si dávala fakt vrstvu, že jsem byla bílá. Teď už se to upravilo, myslím si to bude vlivem hormonů I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.10 10:14

Ahoj, já pořád uvažuju, že bych zainvestovalado téhle kosmetiky http://www.jg.cz/neoby.html Tak nějak se mi to zdá cenově přijatelnější než Vichy, Bioderma atd. Četla jsem na to pozitivní ohlasy v jedné diskuzi jinde, ale přece jen nemáte s tím někdo zkušenost - i negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.6.10 10:39

čičinko díky za tipa, to by mě nenapadl, když se kulíšek nevyužil na dehydrataci v Indii,tak se využije po porodu :-)) stejně už mu končí trvanlivost, jak jsem se dívala
asi tam je souvislost s hormony a asi by bylo lepší pomoci tělu nejprve zevnitř, posléze z venku

gino - nevím, když na mě nepůsobily tolik hormony, tak mě pomáhal expicial z lékárny za nějakých 90kč, teď už to není tak výrazné, pomůže na chvilku

a k tomu zkusíme modrou indulonu :pankac: ta je zjevně na všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
24.6.10 11:05

já mám při kojení vyschlé snad všechno, od hlavy až po paty. taky to vidím na dehydrataci. Výrazně s e to zlepšilo teď s melounovou sezonou. Na pití občas zapomínám, ale melounu neodolám.
Jinak se přidávám k příznivcům modré indulony, estetika nic moc, ale hlavní je, že pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.6.10 11:31

Nedávno byl k tomuto problému článek na idnes.
 http://ona.idnes.cz/…b-/krasa.asp?…

Má se dle článku vypít 40ml na 1 kg váhy.Což je docela dost.

Modrá indulona je taky super. Nejlepší hodně namazat na noc, dát pleti „nažrat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.6.10 13:17

Tak to vám závidím, holky, že vám pomáhá indolona. Co já bych ušetřila. :cert: Ale mi udělá na pleti masku, nevsakuje se, akorát ji utřu do polštáře a dělají se mi pod ní beďary. Suchá kůže je způsobena abnormálním odlupováním kůže a následným odpařováním vody z pokožky. Je potřeba nezapomínat na šetrný peeling, aby se odstranily šupinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí