Plikace žaludku

105
5.2.14 12:26

Plikace žaludku

Dobrý den dámy, maminky, paní slečny, jsem tady relativně nová, avšak se mi tady moooc líbí a najdu co potřebuji. Ted jsem však sama před takovým problemém. je mi 38 let jsem mamina od 2 dětí a jsem na MD a VYŽRALA jsem se na krásných 111 kg, hnus já vím než jsem měla druhé dítko tak se mi díky ob klinice podařilo zhubnout 22 kg, ted však marný pokusy, takže jdu 24.2 na plikaci žaludku, je tady taky nějaká mamina, která to ma za sebou a muže poradit co mě vše čeká, kolečkoa a předoperační vyšetření mám již za sebou, tak mi prosím neradte at to zvládnu sama, když vím že to nezvládnu. předem děkuji za každý poznatek k této operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
28.8.14 07:43

Wendy

Reaguji pozdě ale jsem před stejným problémem teď. Jde na operaci 20.10. ale mám ještě tu možnost se rozhodnout mezi plikací a sleevem. Ty už to máš za sebou napiš mi prosím co a jak, jak si spokojená, Co bylo zlé a naopak co dobré. Nevím. Doktor mi doporučil sleev- resekci ale i plikaci mi nezakázal. Prosím buď ke mne zcela upřímná. Moc ti děkuji musím se rozhodnout do středy. Bára :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.8.14 14:39

Ahoj Baro, jsem zcela upřímná a plikace mne nebolela. A od 26.2 mám dole 29 kg a z toho 16 kg tuku. Byla jsem na ob klinice, omezení nejsou až taková jen je to o discipline a dodržování porci a pitneho režimu. Pokud by té zajímalo více napis mi na neila: vendy. gaborova@seznam.cz rada ti pomuzu… Mám už takhle pár kamaradek se kteryma si píšu. Není to jednoduché ale výsledky stojí za tu dřinu. Já jsem spokojena, každý to má jinak… Do ničeho nikomu nemluvím, ale já měla buď bandaz nebo plikaci a plikace zvítězila sem rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.9.14 06:59

Vendy jaksi se mi nedaří ti napsat snad teď se to poslalo. Jinak raději posílám svůj e-mail barbora. koppova@tsmo.cz. Dík Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
8.1.15 14:15

Ahoj holky jste aktivní? potrebuji radu díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.1.15 14:42

Ahojky jsme aktivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.1.15 15:00

Ahojte holky. Tak jsem tady. Možná si řeknete že jsme nepatřím - jsem po slevu. 20.10. mi dělali sleev (uřízli mi 70% žaludku) a nemůžu si to vynachválit. mám dole 19 kg. Moc děkuji Wendy za podporu :dance:. Držím všem palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.1.15 20:02

Ahojky Barunko. Tak gratulace a jak to jde a citis se??? Já stojím, ale za rok 31kg dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.1.15 07:26

Moc děkuji. Opravdu se cítím dobře. Jím málinko a častěji. Chodím na kontroly teď jdu v únoru. Jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.1.15 07:45

Ahoj holky, já jsem od roku 2010 po resekci žaludku. Ze 110 kg jsem se dostala na 59. Což už byl fakt extrém. Nejlépe se cítím a vypadám při 67 kilech. No nyní jsemm, ale těhotná, takže váhu neřeším a co s ejídla týče, tak teda jakože jím a fakt se neomezuji. jím stále z malých talířku, ale už jdu třeba dvakrát chvilku po sobě. Budu doufat, že po porodu se to nějak zlepší a že to nějak zase ztáhnu tu rozmlsanost. Ale jinak super a jsem spokojená. Vím, že holky co byly již tak před 4 lety na operacích, tak taky všechny jdou na plikace žaludku. Ono asi časem to prostě vážně ten žaludek zas bude chtít a pak už je to jen na nás JAK SE ROZHODNEME. Já si pořád říkám, že po porodu jak už bude dítko větší, tak spíš půjdu na plastiku břicha, ale jsem opravdu velký srab, takže uvidím jak to bude vypadat a jestli se pak nějak cvičením něco nezatáhne, ale tomu nevěřím. Vím, že je na fb i skupina holek po operaci a píšou tam, ale já se stama kdysi odhlásila. Je jich tam strašně moc a já se tam necítila moc nejlépe, protože se tam pak docela i hádalo.

• Citovat
  • Upravit
9
9.1.15 07:53

Čauky. Tak to jsi opravdu dobrá tolik zhubnout. Teď ale vůbec neřeš váhu. Hlavně ať jsi v poho ty a mimi. Já už mám 42 let tak už rodit nebudu. Hlavně Ať ti vše dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.1.15 07:58

@Kopp16 tak mi je letos 32 let.-) po prvním dítku mám velké strie na břichu, takže pružnost kůže je opravdu na prd :-). Néé váhu teď opravdu neřeším, ale prostě vím, že nebýt resekce žaludku, tak bych asi nikdy své váhy nedocílila. Nejsem ten typ člověka co by totiž měl tu velkou a pevnou vůli a potřebuji vždy berličku. Resekce byla úžasná berlička. Nebylo to jednoduché ani tak, ale rozhodně to bylo jiné, než když se člověk dřel i o hloupých 10 kilo a po nadechnutí bylo deset +10 nahoře :-D Já teď mám 82 kilo do porodu to určitě dám na 85 kg. Ale po porodu bud emojím cílem alespon n a69 at vidím tu šestku aspon na začátku.-D otěhotněla jsem se 74 kilama, tak uvidíme. No hubnutí je prostě celoživotní boj. Ale rozhodně nechci žít v nějakém tom odříkání. Chci jíst jako do teď malé porce z malého podšálků, ale všechno. A tím sem právě pak i psychicky v klidu a možná to dělá taky hodně.

• Citovat
  • Upravit
105
9.1.15 11:12

Teď je důležité dítko, buď v klidu a pak kila daš dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.1.15 16:18

Dobrý den Vendy,
chtěla bych se zeptat na plykaci žaludku. Zda jste si ji musela hradit nebo ji hradí pojišťovna. Jsem z Ostravy, nevím, zda to dělají alespoň v Moravskoslezském kraji nebo jen v Praze a okolí. Vážím 116kg, nejsem schopna normální cestou shodit.
Děkuji za odpovedˇ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.1.15 10:24

@bohdula07 Dobrý den já se momentálně chystám na tubalizaci a všechny tyto zákroky platí pojišťovna když máte BMI nad 35 což vy s váhou 116 v pohodě splňujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí