Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My máme pampers pants a ty vydrží dost. Syn dříve pil čaj i 2× za noc a vydržely. Ráno teda plina jak balón, ale procurany nebyl. Teď už se nebudi, ale máme je pořád, dobře se oblikaji i ve stoje a je to s nimi rychlejší a praktičtější.
@NelcaZ a o té půlnoci, když jí dáváš tu vodu je už ta plenka hodně počůraná??
Jinak já nedám dopustit na pampers premium care, protečou fakt jen když je blbě obléknu a výjimečně po celé noci, když je v nich fakt hooodně načůráno - ale je to třeba až kolem 7 ráno. A jinak celkově ani obyč pampersky neprotékaly, ale vadí mi ta parfemace, tak je nepoužívám.
@Jitul.kaaa9 jo to nevím, to jsem nezkoumala, dávám jí tu vodu v postýlce. Bohužel bez ní jinak neusne.
vyměnila jsem ji za mléko.
@NelcaZ tak jí o té půlnoci plenku zkontroluj a když bude víc načůraná, tak dej novou a podle mě pak v pohodě vydrží do rána bez protečení.
@Veru1987 já se zase obávám, aby jí větší nebyly velké a neprotekly bokem… ![]()
@NelcaZ píše:
@Veru1987 já se zase obávám, aby jí větší nebyly velké a neprotekly bokem…
Nám nikdy neprotekli bokem.
@Jitul.kaaa9 jojo dneska to zkusím. Ale říkám si, že kdyby mi náhodou začala někdy spát celou noc, tak ji přece nebudu budit kvůli plíně.
potřebovala bych nějaké co hodně sají…
@NelcaZ píše:
@Veru1987 takže zkusit 4+?
Já bych to osobně zkusila dát větší. Nám to vždy pobralo pak více.
@NelcaZ píše:
@Jitul.kaaa9 jojo dneska to zkusím. Ale říkám si, že kdyby mi náhodou začala někdy spát celou noc, tak ji přece nebudu budit kvůli plíně.potřebovala bych nějaké co hodně sají…
Mně spí celou noc. Jde ve 20h spát, já chodím po desáté spát a jdu ji ještě zkontrolovat (i tu plenku sáhnu, jestli ji nemá hodně počůranou a když ano, přebalím jí a spí v pohodě dál
)
@NelcaZ píše:
@Veru1987 takže zkusit 4+?
Já bych se těch 4+ nebála, podle kil už by to mělo být v pohodě, ne?
@NelcaZ Pampers Sleep&play. Přes den má Pampers pants, ale ty mu v noci nestačí. Ty Sleep &Play vydrží v pohodě, jen se s tím ráno dají vysklit okna ![]()
@NelcaZ jinak mám 19M, necelých 13 kg, na noc vypije 200-250 mlíka a v noci max 120. Pleny máme č 4
@NelcaZ Ty fialove z lidlu jsem ted zkousela a nemaji pruzny pasek vzadu, takze tam vzdycky v noci prptecou. Pres den mala nelezi, tak to nevadi.
Co se ochladilo, dcera se tak nepoti, vic cura a pres noc ji plena taky nevydrzi.
Holky tak moc děkuji, zkusím na noc koupit pampersky 4+ u uvidíme ![]()