Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím nevíte některá, kde bych v Olomouci koupila tu chytrou houbu? Resp. kde ji kupujete ve vašich městech (třeba je takový i u nás)? Díky ![]()
Mela by se dat koupit v drogerii, v pripade nouze lze objednat i pres net (zalozka zakoupit, sama jsem tak kdysi kupovala):
http://www.biorepel.cz/
@tamata píše:
Neporadím. Jen kamarád měl v městkým bytě to samý. Město na to kašlalo, tak to zavolal do nějakýho televizního pořadu. Oni o tom natočili reportáž a město se pak do tý reportáže vyjádřilo, že oni už to přeci řeší. A opravdu to vyřešiliPředtím na to asi 2 roky kašlali a bylo jim to jedno
Jo, to si pamatuju, tusim, ze to byli najemnici v obecnich bytech na Praze 10.
Jinak, prizemi a vedle prujezd, to je opravdu za trest. Ja bych se odstehovala, kdyz je vam tam stejne tesno. Anebo pozadejte mesto o vetsi byt..
@_BBQ_s My už jsme na město psali, zda by to nějak nešlo. A žádná odezva.
Máme dekret, tak jsme dali inzerát na stránky, že bychom vyměnili s někým byt, ale také nic
Tak zkusím se zeptat na té hygieně co s tím. Že kdyby nám třeba dali potvrzení o tom, že to není vhodné pro děti apod. Tak by to třeba muselo město začít řešit ![]()
@reidi píše:
@_BBQ_s My už jsme na město psali, zda by to nějak nešlo. A žádná odezva.Máme dekret, tak jsme dali inzerát na stránky, že bychom vyměnili s někým byt, ale také nic
Tak zkusím se zeptat na té hygieně co s tím. Že kdyby nám třeba dali potvrzení o tom, že to není vhodné pro děti apod. Tak by to třeba muselo město začít řešit
To urcite ano. Chodte je tam otravovat. Jde prece o zdravi deti.
@reidi u nás nepomáhá nic. Majitel by musel zateplit barák, což ovšem neudělá.. nemáte možnost se přestěhovat?
@martina.se Právě, že nemáme
do většího nemůžeme, protože bychom neměli na vyšší nájem, chystáme se přestěhovat až začnu pracovat, což bude tak za 2 roky. A jedinou šanci máme přes ten dekret výměnu bytů, ale bohužel žádná nabídka není, ač máme inzerát na strankách městské části
a i kdyby, tak bude určitě vyšší nájem a většinou chtějí kompenzaci za ten větší byt apod.
Taky to furt řešíme ![]()
Před dvěma lety jsme kupovali tu,,zázračnou houbu,,aplikovali dle návodu a do dvou měsíců to tam bylo znova
Koupila se i speciální barva na malbu, taky jen na chvíli. Ted máme přes rok Ceresit, no, nic moc teda. Dkříně máme ode zdi, větráme co se dá, topíme, omezila jsem kytky v bytě a stejně je to všecko na ho…,pořád zamlžená okna a to vařím s poklicema větrám u toho, stejně k ničemu, už vážně nevim, co s tim. majitelovi baráku je to totálně u prdele, je mu jedno, že tu máme malé dítě, kdyby byly prachy, jsme dávno odsud ![]()
@Jančakecalka Mluvíš mi z duše
Prostě v dnešní době není důležité zdraví našich dětí. Je to smutné. To bychom se s nima museli soudit ![]()
@reidi píše:
@Jančakecalka Mluvíš mi z dušeProstě v dnešní době není důležité zdraví našich dětí. Je to smutné. To bychom se s nima museli soudit
No, to nejspíš ano, ale na to nemáme peníze a navíc ani čas a energii. V dnešní době je všecko každému jedno. Nejsmutnější na tom je, že majitel našeho baráku je nějakej debil, realiták z Prahy a sem přijede jednou za uherskej rok se bodívat na barák, ale stejně ho tu nic nezajímá. Sám má dvě malé děti, tak by mohl chápat o co nám jde
Jenže, nechce si s tím přidělávat práci. Navíc dcera je epileptička, záchvaty ma časté, ale nezájem. Už si nevíme rady. A aby toho nebylo málo, tak já díky tomu škrábání a stříkání těma sajrajtama před 2 lety prodělala toxickej zápal plic, kterej jsem měla tři měsíce a měla jsem z toho šílenýho kašle zlomený 4 žebra
Nikoho to nezajímalo
![]()
@reidi píše:
@martina.se Právě, že nemámedo většího nemůžeme, protože bychom neměli na vyšší nájem, chystáme se přestěhovat až začnu pracovat, což bude tak za 2 roky. A jedinou šanci máme přes ten dekret výměnu bytů, ale bohužel žádná nabídka není, ač máme inzerát na strankách městské části
a i kdyby, tak bude určitě vyšší nájem a většinou chtějí kompenzaci za ten větší byt apod.
to je škoda.. pro děti to rozhodně není ideální, můžou to odnášet na dýchacích cestách. Mám to samé, s podzimem plíseń ve skříních, okolo oken atd.. na ![]()