Plíseň na nehtech

Anonymní
10.7.16 21:58

plíseň na nehtech

Poradíte mi nějaký přípravek na plíseň na nehtech? Mám je trochu zažloutlé a po ostřihání je cítit nepříjemný zápach…ráda bych se toho zbavila. Je tu někdo kdo se tohoto problému úplně zbavil a za jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21667
10.7.16 22:04

Nejlepší jsou přípravky na předpis. zajdi si na kožní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.16 22:11

Plíseň je vnitřní problém…takže strava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
10.7.16 22:28
@ireeenka píše:
Plíseň je vnitřní problém…takže strava

No tak zrovna u téhle si nejsem až tak jistá. Ano, jsou potraviny, které je dobré vysadit, ale to plíseň na nohou, dotaženou např. z bazénu, nevyřeší. Tam je potřeba i vnější opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.16 22:36
@Aries6 píše:
No tak zrovna u téhle si nejsem až tak jistá. Ano, jsou potraviny, které je dobré vysadit, ale to plíseň na nohou, dotaženou např. z bazénu, nevyřeší. Tam je potřeba i vnější opatření.

Plíseň z bazénu se chytí jen tam, kde se jí daří - a tam musí být pořádně kyselo :think: Aspoň to je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
10.7.16 22:38
@ireeenka píše:
Plíseň z bazénu se chytí jen tam, kde se jí daří - a tam musí být pořádně kyselo :think: Aspoň to je můj názor

To ano, ale rozhodně se to nevyléčí jen úpravou stravy, když to v kůži je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.16 22:39
@Aries6 píše:
To ano, ale rozhodně se to nevyléčí jen úpravou stravy, když to v kůži je.

Tak vyléčí, ale uznávám, že to trvá :) Takže strava plus nějaký sajrajt od kožního :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
10.7.16 22:40
@Anonymní píše:
Poradíte mi nějaký přípravek na plíseň na nehtech? Mám je trochu zažloutlé a po ostřihání je cítit nepříjemný zápach…ráda bych se toho zbavila. Je tu někdo kdo se tohoto problému úplně zbavil a za jak dlouho?

Já s tím bojuju už léta a rad bylo mnoho, jen je léčba plísně na dlouho a i když to vypadá dobře, že potřeba v léčbě pokračovat. A to jsem asi nikdy nedotáhla. Ale snažím se :D
Každopdáně se dají nohy koupat v octové vodě, existuje chytrá houba a pak klasické přípravky z lékarny typu Exoderyl. Ale budeš toho asi muset vyzkoušet víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
10.7.16 22:40

Já mám taky plíseň na nohou a kožní mi dala Pevaril mast-je na recept, nebo prý je i Imazol-bez receptu na plísně nehtů, řekla mi to kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
10.7.16 22:41
@ireeenka píše:
Tak vyléčí, ale uznávám, že to trvá :) Takže strava plus nějaký sajrajt od kožního :palec:

Proč sajrajt, existují i přírodní cesty a v dnešní době internetu se toho dá najít mraky. Já sama zkouším zrovna octové koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
10.7.16 23:47

Známá na to trpěla několik let, pořád si to mazala nějakýma mastičkama, co si koupila v lékárně, ale nepomáhalo to. Pak se donutila jít na kožní, tam dostala nějaký prášky a mast a už to prý má dobrý. Říká, že byla hloupá, že tam nešla dříve. Protože se jí to rozlézalo z malíčku pak na další prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.7.16 05:59

Zajdi na kozni, dostanes na predpis takovou vodicku, musis to kapat na nehty do ty doby nez to vsechno neodroste, je to celkem na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.7.16 12:53

Na kožním partnerovi jen doporučili koupit si Candibene ve spreji, že je stejně účinný jako drahý (a strašně malý) reklamní Exoderil. Po zkušenostech mi přijde, že ten Exoderil je úplně na prd :roll:
Je to běh na dlouhou trať, musí se nehty pravidelně ošetřovat, dokud neodrostou. A to na nohou trvá i přes rok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.16 16:18

Prosím o radu. Pokaždé když si stříhám nehty na nohou, tak pod nehty u,, rohů,, to jakože smrdí, to znamená že je to plíseň? Nehty jinak nemám žluté, ani jinak deformované. Jen ten smrad při stříhání. To asi není normální, že? a také mi roste nehet do strany a docela to bolí, to znamená, že je špatně stříhám? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
2299
29.7.16 19:42

Ano, zarostlý nehet, zápach bude z toho. Stříhat dorovna, ne dokulata, a pokud už ti vrůstá do kůže, zkus ho vypodložit vatičkou, jestli se tam dostaneš. Nebo zajdi za dobrou pedikérkou, ať ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí