Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym_lalalala píše:
Dobrý den, víte nekdo jak rychle odstranit plíseň z kelímku (s brckem). Vecer jsem z nej pila dzus a zapomnela jsem to umýt. Nechala jsem to tam přes noc.
nastříkat Savo a pak umýt v myčce
Vymýt jarem a vyvařit ve vodě v hrnci (jak nádobí pro miminka). Jestli máš myčku, tak si to můžeš usnadnit myčkou.
Ta plisen tam musela byt mnohem dyl, kelimek nebo brcko ti nezplesnivi, po jedne noci ponechaneho piti.
@Anonym_lalalala píše:
Dobrý den, víte nekdo jak rychle odstranit plíseň z kelímku (s brckem). Vecer jsem z nej pila dzus a zapomnela jsem to umýt. Nechala jsem to tam přes noc.
A tu plíseň jsi tam viděla? Nebo si jen myslíš, že do druhého dne tam máš tisíc pokolení nové plísňové říše?
Za jeden den by to těžko bylo plesnivý muselo to tam být déle. Umyj jarem nebo sanytolem a vyvařit.
Fuj vsechny ty sajrajty, to bych uz z toho fakt nepila. Nejlepsi je namocit do octu a nechat cely den. Pokud by to nepustilo, tak ocet a jedla soda. Zadna chemie a je to jak nove.
@Zvonielka píše:
Fuj vsechny ty sajrajty, to bych uz z toho fakt nepila. Nejlepsi je namocit do octu a nechat cely den. Pokud by to nepustilo, tak ocet a jedla soda. Zadna chemie a je to jak nove.
Jar je na nádobí a sanytol taky ![]()