Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím že tento dotaz vyzní divně, ale kolik máte kalhotek a podprsenek? Klidně jenom odhadem. Já kalhotek cca 30-40 což se mi zdá dost, jsem jediná?? A podprsenky 4, ale stejnak furt peru a nosím 1-2. A vy? Ne nejsem úchylak jen mne to zajímá.
A jinak jsi v pořádku
?
Kalhotek dostatek, ale rozhodně ne 40 kusů ![]()
Podprsenky 3 které ráda nosím a je to zoufale málo. Pak mám další, sportovní, pod konkrétní top, ty nenosím běžně
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím že tento dotaz vyzní divně, ale kolik máte kalhotek a podprsenek? Klidně jenom odhadem. Já kalhotek cca 30-40 což se mi zdá dost, jsem jediná?? A podprsenky 4, ale stejnak furt peru a nosím 1-2. A vy? Ne nejsem úchylak jen mne to zajímá.
To delas metodolicky pruzkum a resis nejakou sociolog. teorii?
![]()
@Kelsey píše:
K čemu je taková anketa?
Se nicemu nedivim. Jednou mi volalo nezname cislo. Rikam si hmmm, konecne nekdo vola na inzerat. A tam - Dobry den, jsem bla bla bla a delam pruzkum. Muzu se zeptat - jak casto se holite? ![]()
Kalhotky a podprsenky nemám žádný…
Pokud nějaký najdu v autě nebo pod polštářem, buď je vrátím právoplatné majitelce nebo vyhodím…
![]()
@Capricorn61 píše:
Staci to napsat, nebo to mam rovnou nafotit?
Anóóó…
Bude módní přehlídkaáááá…
![]()
@Capricorn61 píše:
Se nicemu nedivim. Jednou mi volalo nezname cislo. Rikam si hmmm, konecne nekdo vola na inzerat. A tam - Dobry den, jsem bla bla bla a delam pruzkum. Muzu se zeptat - jak casto se holite?
S manželem vyplňujeme placený dotazníky. A nedávno měl hodinovej call na téma průjem
Jednou mě fakt zabije
![]()
@bse.pedro píše:
Anóóó…Bude módní přehlídkaáááá…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fajne, tak jdu nafotit prve ty, co jsou ve spine ![]()
@bse.pedro přimlouvám se za ty lepší kousky vyprat a vhodit do kontejneru na textil
Popřípadě na inzerát zpeněžit. Ale to zas doporučuju neprat
![]()
Prosím tě, a k čemu ti ta informace bude? ![]()
Tak si nakup podle potřeby, ne??
@Capricorn61 píše:
Fajne, tak jdu nafotit prve ty, co jsou ve spine
A nezapomeň, až je budeš oblíkat, že mají být hnědou čárkou dozadu…
![]()
@Fiducia píše:
S manželem vyplňujeme placený dotazníky. A nedávno měl hodinovej call na téma průjem![]()
Jednou mě fakt zabije
![]()
![]()
![]()
To ja taky, ale tam beru, ze to vyplnuji ja dobrovolne, protoze chci. Takze kolikrat uz jsem vyplnovala, jake mam zdravotni problemy. ![]()
I kdyz je fakt, ze bavit se hodinu s nekym o prujmu muselo byt vyzivne. ![]()
Mi prave volalo to cislo jeste predtim, nez jsem zacala vyplnovat dotazniky. Takze to mi volal nekdo, jak kdyby mi chtel nabizet energie. ![]()