Plíseň v omáčce

Anonymní
12.1.24 19:15

Plíseň v omáčce

Holky, udělala jsem smazenou ryzi a teď jsem našla v sojovce bílé usazeniny- nejspíš plíseň. Co hrozí? Na 3 porce jsem dala asi 2-3 lžíce sojovky? Nemám odhad, víc to nebylo. Ale teď je mi samozřejmě strasne spatne a chce se mi zvracet :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
12.1.24 19:19
@Anonymní píše:
Holky, udělala jsem smazenou ryzi a teď jsem našla v sojovce bílé usazeniny- nejspíš plíseň. Co hrozí? Na 3 porce jsem dala asi 2-3 lžíce sojovky? Nemám odhad, víc to nebylo. Ale teď je mi samozřejmě strasne spatne a chce se mi zvracet :(

Víš, že v té presoleny sojovce žádná plíseň být nemůže? Takže to byla jen sůl a všechno sis vsugerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
12.1.24 19:30
@Anonymní píše:
Holky, udělala jsem smazenou ryzi a teď jsem našla v sojovce bílé usazeniny- nejspíš plíseň. Co hrozí? Na 3 porce jsem dala asi 2-3 lžíce sojovky? Nemám odhad, víc to nebylo. Ale teď je mi samozřejmě strasne spatne a chce se mi zvracet :(

Plíseň to nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.24 19:42
@Cenarius píše:
Víš, že v té presoleny sojovce žádná plíseň být nemůže? Takže to byla jen sůl a všechno sis vsugerovala.

No nevím :oops: byly to bílé kusy. No snad neumreme :oops: Jsem magor :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
42130
12.1.24 19:48
@Anonymní píše:
No nevím :oops: byly to bílé kusy. No snad neumreme :oops: Jsem magor :lol: :oops:

Jakou barvu má sůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.24 19:54
@Havlova píše:
Jakou barvu má sůl?

Bílou prosím. Ale tady tohle byl jako měkký povlak a zespodu jako plesnive oka. Ale hernajs, otevřená asi 5 měsíců, s vickem a trvanlivost víc jak rok ještě. Už to domu nechci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3598
12.1.24 19:58

To jí při každém použití protřepej a budeš bez té tvé plísně :mrgreen:
Jestli tam máš opravdu plíseň tak to už jsi mrtvá :D to by byl extra odolný druh z jiné planety :P
Nevymýšlej pikoviny a jdi se v klidu najíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.1.24 19:59
@Anonymní píše:
Bílou prosím. Ale tady tohle byl jako měkký povlak a zespodu jako plesnive oka. Ale hernajs, otevřená asi 5 měsíců, s vickem a trvanlivost víc jak rok ještě. Už to domu nechci :mrgreen:

Víš že trvanlivost je jenom dokud je neotevřena? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
12.1.24 20:01

Plíseň to být mohla, ale ušlechtilá.
Víš co je to Koji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.24 20:03
@Markéta188 píše:
Plíseň to být mohla, ale ušlechtilá.
Víš co je to Koji?

Nevim. Jdu googlit :mrgreen: @JiříkMazlík Ale na netu pisi, ze vydrží měsíce i rok otevřená. I na lahvicce bylo po otevření 12 měsíců

• Citovat
  • Upravit
7365
12.1.24 21:27
@Anonymní píše:
Nevim. Jdu googlit :mrgreen: @JiříkMazlík Ale na netu pisi, ze vydrží měsíce i rok otevřená. I na lahvicce bylo po otevření 12 měsíců

Moje sojovka má že po otevření skladovat v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.1.24 21:29

@KKK85 to máš asi málo ostrou koncentraci :D nejlepší je když na ni není ani písmenko česky ale „čínský“ písmo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.24 19:10

Divny, každopádně prezijes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie