Vypálení nosní cévky u dospělých

Anonymní
12.1.24 17:36

Vypálení nosní cévky u dospělých

Ahoj, možná mi někdo poradí. Casto se mi při rýmě spustí krev z nosu, pořád z té samé nosní dírky. Mela sem pár let klid a teď čím víc viru od dětí chytám, tím je to horsi.Neni to nic velkýho, prostě pár obtisků na kapesníku, ale pak mě to teče do krku l, ale mám z toho už takový blok, že se bojím už jakokoliv vysmrkat :,(.Byla jsem s tím už na ORL, prý tam nic nemám. Ted po covidu jsem tam byla znovu. Videl tam možný zdroj, ale řekl že je to tak mírné, že neví jestli to způsobuje. Každopádně dal mě tampon do nosu na umrtvení a následně jsem do nosu dostala nějaký výboj elektricky. Napsal mi framykoin na mazání dvakrát denně. Na nic víc sem se už neptala.Mam teď pocit, že mám nějaké,,cosi,, v nose a bojím se jak se to bude hojit.Aby to nebylo ještě horší. Mate zkušenost s hojením? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
223
12.1.24 20:20

Jistě, to „cosi“ je strup, který se musí zahojit. V žádném případě nestrhavat! Poctivě mazat, dokud stroupek neodpadne sám. Smrkat moc moc opatrně, než se to zahoji. Já byla na vypálení před 5 lety a od té doby klid. Stroupek jsem měla možná týden, 14 dní. Už si to přesně nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.24 23:59
@Bramborab píše:
Jistě, to „cosi“ je strup, který se musí zahojit. V žádném případě nestrhavat! Poctivě mazat, dokud stroupek neodpadne sám. Smrkat moc moc opatrně, než se to zahoji. Já byla na vypálení před 5 lety a od té doby klid. Stroupek jsem měla možná týden, 14 dní. Už si to přesně nepamatuju.

Díky za odpověď no to vypálení mám někde daleko tam ani prstem nedosahnu… takže mám prej mazat jen na okraj nosu…tam ale nevím jestli se k tomu strupu dostane mast… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
223
14.1.24 14:49
@Anonymní píše:
Díky za odpověď no to vypálení mám někde daleko tam ani prstem nedosahnu… takže mám prej mazat jen na okraj nosu…tam ale nevím jestli se k tomu strupu dostane mast… :nevim:

Taky jsem to měla daleko, mazala jsem až na stroupek opatrně pomocí vatove tycinky. Nic příjemného, ale ani žádná hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 00:08
@Bramborab píše:
Taky jsem to měla daleko, mazala jsem až na stroupek opatrně pomocí vatove tycinky. Nic příjemného, ale ani žádná hrůza.
Čím si to mazala prosím tě? Neboť mě napsal framykoin na 7 dní ale ten nesmí do nosu zase.
  • Citovat
  • Upravit
223
23.1.24 20:21
@Anonymní píše: Čím si to mazala prosím tě? Neboť mě napsal framykoin na 7 dní ale ten nesmí do nosu zase.

Vím, že jsem mazala Emofixem, ale nejsem si jistá, jestli jen před vypálením, nebo i po něm na hojení strupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí