13měsíční plive jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plive jídlo
Holky potrebuju poradit, jestli se Vam to taky nekdy stalo…Mala ma 13 mesicu a uz asi tak 3 tydny mi plive jidlo…prvnich 5 lzicek sni bez problemu, ale zbytek horor…zacne vyflusavat…i banan, nekdy i kasi…Tak nevim, jestli je to jen nejake obdobi, bo co? Je pravda, ze kdyz ji rostly zuby, tak jsem ji jidlo zacala znovu mackat, nebo mi kousky jinak nespapala, ale ted mi prijde, ze se ji vubec nechce kousat a ani jist…Nejdriv jsem si rikala, ze to budou asi zase zuby, ale prijde mi divny, ze uz to trva 3 tydny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
JJ to je období a chce blbnout, mě když malá začala plivat, tak už dál nedostala. Neboj, hlady neumře. pak dostala další jídlo dle mého uvážení, ale až tak nejdřív za hodinu. ona si pak zvykla, že se to nedělá, jinak nic nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím že blbne možná i ty zuby k tomu. Moje malá taky začala dělat opičky kolem jídla tak jsem pochopila že chce jíst sama. Tak má židličku je omotaná igelitem a zbaští i polívku. Je teda všude nepořádek děcko do vany ale je klid. Má 14měsíců. V jedné ruce drží lžíci a druhou jí
ale běda jak jí ta lžíce vypadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja doufam, ze to rychle prejde, nebo mi prijde, ze ma jidlo jen na hrani…driv jsem ji dala do ruky kousek jablka a v pohode mi ho snedla…ted si vzdycky kousne a vyplivne, a kousne a zas vyplivne a tak je to s celym jablkem…Je pravda, ze kdyz ji dam do ruky lzicku a druhou ji krmim, tak taky spapa par lzicek, ale stejne zas po chvili zacne delat kraviny a jak pisete, seberu jidlo a po case ji ho nabidnu znovu, ale je to to stejny…ale piskotek, ten narve do papule za skran a kouse, jak vztekla…=D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lekna7 mame 15m a tohle obdobi u nas trva snad 6tydnu
sama jist nechce to zkousim porad. Sni z obeda par lzicek a konec. Tak ji aspon davam co nejvice jidla do ruky. Taky doufam, ze to je jen prechodne obdobi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malé jídlo plive taky, ale až když už nechce a má dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit