Krmení, jen když leží
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krmení jen když leží
Ahoj holky, mám 6-ti měsíčního chlapečka, už více jak měsíc baští přesnídávky, příkrmy…jenže jenom vleže. Jakmile ho podepřu polštářem a třeba i zapřu nohou tak začne jídlo plivat, dělat mosty jen aby si zase lehnul…tohle asi normální není co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Janis1984 jestliže jsi ho tak naučila, tak co by ne? pomalu zkoušet jiné polohy, nic víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janis1984 píše:áha.. pochopila jsem to jinak
Od začátku příkrmů jsem ho posazovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si ho posadit na břicho a opřít o tvoje nohy(jestli víš jak to myslím)a takhle ho krmit…postupně více a více v sedě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmm dobrej nápad, dnešní oběd bude v autosedačce:)…děkuju:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Autosedačka je dobrá na krmení. stejně některý děti nechápu, já jíst v leže, tak se tím udusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janis1984 píše:
Hmmm dobrej nápad, dnešní oběd bude v autosedačce:)…děkuju:)
já v ní krmila taky
ono je to nejjednodužší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak radí holky do lehátka či autosedačky. dceru krmím v židličce v polo leže a stejně, i když ji dám sednout tak taky nechce jíst. Myslím, že časem to pochopí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sedačka totálně poblinkaná a dokrmení zase na zádech…ach jo…:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka taky pije mlíko jen vleže, jídlo jako takové se naučila až v 7 měs. a to jen proto že se naučila stát a tak chce u krmení stát u stolu. zatím bych to neřešila, za měsíc dva může být zase všše jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janis1984 To se samo srovná! Neboj se nic. Já krmím od 4m (malý bude mít 8m, nesedí) v lehačce. V sedě, na klíně, dokonce ani v autosedačce prostě neuměl polykat. Tak jsem to neřešila a akorát jsem jako otrok všude sebou tahala lehačku. Lámat se to začalo tak možná měsíc zpět, teť krmím v pohodě v autosedačce, podložený polštářem, jak takž na klíně, ale to sevždy doknale pokype ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janis1984 Promiň, dialekt
Protě obyč lehátko, houpačka, nebo jak tomu nazvat, určitě to máte všechny doma, polohuje se to od úplného lehu do polosedu. Dneska už jsme na vyšším levelu a nakrmím ho, i když to má zvednuté do polosedu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit