Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zkoušela to některá z vas? se bojím aby neslo o nejakou habaďúru ![]()
@Schifera Samozřejmě, že jde o habaďůru. Jediné plnění obálek, co opravdu někdo zaplatil, jsem viděla při rozesílání firemních blahopřání k Vánocům, ale na to si sjednali brigádnici do firmy, která to dělala přímo tam. Jinak to, co se nabízí po netu, byl vždy podvod na bázi letadlo.
Nevim no tady je ten odkaz http://www.**************cz/
Tak kouknite ![]()
Takovéhle výdělky jsou naprosto o ničem a většinou podvod. Přidejte se třeba do MLM, tam máte šanci na reálnější vydelek, když se budete snažit. Ja v jednom takovém jsem, ale chce to trochu práce.
Ale ty jsou přeci vratné a je na to super bezpečná smlouva. Navíc to vrátí hned s první výplatou. Trochu bude překvapivé asi: Platíme 6,50 Kč až 12,50 Kč za každou naplněnou obálku opatřenou známkou a adresou. Obálky ani známky nekupujete, obálky vám budou doručovány od zájemců již ofrankované a nadepsané adresami, v množství podle aktuální poptávky.
Prostě super byznis (pro firmu). ![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 21:36
Stránky vypadají sice pěkně, ale kdoví, jak to je…to by se musel najít někdo, kdo to opravdu dělá a opravdu to funguje, jak píšou.
@Schifera Ohlasy spolupracovníků!
Po registraci na webu a uhrazení platby jsem asi za týden obdržela zásilku, která obsahovala potřebné materiály, podklady, instrukce a smlouvu, jak bylo deklarováno
Celá tahle falešná rádoby diskuze je skrytá reklama, prosím, nevěřte tomu! Patrně tu komunikuje jeden člověk pod více přezdívkami, aby tomu dodal důveryhodnosti, ale je to stejné letadlo, jako ostatní domácí práce, tedy zaplať a snaž se sehnat dalších ještě více zoufalejších naivů, ze kterých budeš ždímat vstupní poplatek, aby se ti to vrátilo.
A autorovi diskuze - obdivuji váš žaludek. Snažit se využít a podvést chudé mámy na mateřských dovolených a předvádět tu tyátr jako na skořápkách, k tomu je potřeba obzvláštní porce vytříbeného charakteru. ![]()
To jako ja???jen jsem se chtela zeptat
myslim ze od toho ty diskuze tu jsou
jinak bych tam stejne nepsala protoze zas tech akci se bojím, jen jsem chtěl slyšet názor