Deset dní bez dětí

79
30.7.16 07:31

10 dni bez deti

Ahoj maminky, uz v dalsich dotazech na vas, jsem tady psala jak moc jsem unavena z deti, ze neznam cely dny nic jineho nez honicku okolo deti, psa a manzela, a v rozestavenem baraku na dovolene jsem nebyla nikde 8 let, mysleno ze ani pod stanem…
Moje sestra ktera je hrozne aktivni cestovatelka bez deti, mi prave zaridila sok.
Napsala!
Ahoj Luci, k narozeninam ktere budes mit za par dni a protoze ti bude 30 mam pro tebe maly darek.
Poslala jsem ti letenky na Palma De Mallorca, priletis za 6 dni. z letiste ti to leti v 3.37,pockas na me na letisti na Mallorce, ja tam priletim z Londyna. Bude tam na tebe cekat jeden pan s ceduli, tj prekvapeni cislo dve.
Vem si ridicak, budes ve spanelsku ridit cca 80 km kde jsem pro nas objednala vilku u more. Budes tam mit ticho a klid od vsecho.
Jesli nepriletis tak me naseres.
Ahoj uvudime se za par dni.
hlídani mas zarizene, mluvila jsem s mamkou.
Prima, tak mam byt kvocna a sedet doma, nebo mam opustit svoje nebohe deti a manzela? druhou noc z toho nespi, vidim vsude teroristy, uprchliky.. a bojim se letet sama.
Leteli by jste takhle necekane??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
30.7.16 07:33
@Lusanita píše:
Ahoj maminky, uz v dalsich dotazech na vas, jsem tady psala jak moc jsem unavena z deti, ze neznam cely dny nic jineho nez honicku okolo deti, psa a manzela, a v rozestavenem baraku na dovolene jsem nebyla nikde 8 let, mysleno ze ani pod stanem…
Moje sestra ktera je hrozne aktivni cestovatelka bez deti, mi prave zaridila sok.
Napsala!
Ahoj Luci, k narozeninam ktere budes mit za par dni a protoze ti bude 30 mam pro tebe maly darek.
Poslala jsem ti letenky na Palma De Mallorca, priletis za 6 dni. z letiste ti to leti v 3.37,pockas na me na letisti na Mallorce, ja tam priletim z Londyna. Bude tam na tebe cekat jeden pan s ceduli, tj prekvapeni cislo dve.
Vem si ridicak, budes ve spanelsku ridit cca 80 km kde jsem pro nas objednala vilku u more. Budes tam mit ticho a klid od vsecho.
Jesli nepriletis tak me naseres.
Ahoj uvudime se za par dni.
hlídani mas zarizene, mluvila jsem s mamkou.
Prima, tak mam byt kvocna a sedet doma, nebo mam opustit svoje nebohe deti a manzela? druhou noc z toho nespi, vidim vsude teroristy, uprchliky.. a bojim se letet sama.
Leteli by jste takhle necekane??

Ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.7.16 07:33

@Lusanita jo leteli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
30.7.16 07:35

Jasne, ze vahas ;) uz ted bych mela sbaleno! :lol: kez by mi to nekdo takhle zaridil tak za 2 roky- az dokojim :mrgreen: :pankac:
Uzij si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.7.16 07:35

Jak máš staré děti? Nechce se mně hledat tvé další diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.7.16 07:36

@Lusanita nepřemýšlej, bal kufry a přeji příjemný let. :palec: Děti se budou mít s babičkou jistě báječně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
30.7.16 07:40

No petimesicni mimi bych asi nenechala doma :nevim: uz kvuli tomu, ze jsem kojila, ale i tak…
Co na to manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
30.7.16 07:41

Záleží na tom, jak jsou děti velké, ale pokud nekojis a s tvojí mamkou se pravidelně vídají, tak bych letěla a užila si dovolenou.

Letěla jsem na týden od 1,5 a 2,5 letého dítěte. Zůstávaly u babičky s dědou (hlídají cca od roku plus mínus kazdou sobotu z vlastního zájmu) a náramně si to bez maminky uzily. Mě se teda na konci tydne už dost stýskalo a byla jsem ráda, že letím domů, ale užila jsem si to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
30.7.16 07:41

Jeď a nepřemýšlej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.7.16 07:43

No neletěla bych (protože se bojím lítat), ale kdyby to bylo busem jela bych hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.7.16 07:44
@KatkaX píše:
Jak máš staré děti? Nechce se mně hledat tvé další diskuse.

2,5 let a miminko 6.Mesicu skoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922

Kdyby mi tohle ségra teď napsala, začnu balit a vyrážím. Mallorca je super a pár dní bez dětí, to zní jak sen. :mrgreen: akorát se bojím, že by mi to jen tak u chlapa neprošlo, chtěl by letět se mnou. :cert: :)
Tvoje ségra ke frajerka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193

Ne, neletela bych, bez ohledu na stáří dětí. O dárku tohoto typu je dobré se poradit s obdarovanym. Dovedu si představit, ze misto očekávané radosti muze způsobit jen starosti, slzy a sok a obavy, jak to dárci sdělit. Ne každý touží po letecké dovolené někde v tramtarii a bez dětí. To by melo vycházet z vlastního rozhodnutí, ne z toho, ze chce někdo udelat radost neobvyklým dárkem a ještě výhrůžkami, ze se na.ere.kdyz nepriletis.
Navíc tak muze narušit jine uz dohodnuté plány, aspoň my máme prázdniny naplánované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513

Letěla bych ;) z Mallorky se mi ted vrátila kamarádka a totálně nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.7.16 07:45
@Lusanita píše:
2,5 let a miminko 6.Mesicu skoro.

Aha, tak to já teda musím napsat opak toho, co všechny ostatní. Já tedy ne, ani náhodou. Ale to neznamená, že ty letět nemůžeš, já bych se na to necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí