Deset dní bez dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101795
30.7.16 11:16
@masima píše:
@Adinal Dovolená na Mallorce u mě není prevence 8o. Prevence je promluvit s manželem na vzájemné pomoci, domluvit se s babičkou na pravidelném hlídání a v té době chodit třeba relaxovat na masáž a podobně. Ale já se tu hlavně nechci hádat. Cítila jsem potřebu vyjádřit se, jak to vidím já.

Tak pod tohle se plně podepisuju… nehledě na to, že děti na babičku zvyklé nejsou, v jiné diskuzi zakladatelka před 10 dny psala, že hlídání nemá žádné, takže jednak je i letecká dovolená trochu záhul, děti budou 10 dní s někým, kdo se o ně evidentně ještě nestaral a to ani krátkodobě, takže nezná jejich reakce a jako bonus dorazí do totálně rozbordelené domácnosti s nasraným manželem a rozhozenýma 2 dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.7.16 11:16
@Lusanita píše:
Ahoj maminky, uz v dalsich dotazech na vas, jsem tady psala jak moc jsem unavena z deti, ze neznam cely dny nic jineho nez honicku okolo deti, psa a manzela, a v rozestavenem baraku na dovolene jsem nebyla nikde 8 let, mysleno ze ani pod stanem…
Moje sestra ktera je hrozne aktivni cestovatelka bez deti, mi prave zaridila sok.
Napsala!
Ahoj Luci, k narozeninam ktere budes mit za par dni a protoze ti bude 30 mam pro tebe maly darek.
Poslala jsem ti letenky na Palma De Mallorca, priletis za 6 dni. z letiste ti to leti v 3.37,pockas na me na letisti na Mallorce, ja tam priletim z Londyna. Bude tam na tebe cekat jeden pan s ceduli, tj prekvapeni cislo dve.
Vem si ridicak, budes ve spanelsku ridit cca 80 km kde jsem pro nas objednala vilku u more. Budes tam mit ticho a klid od vsecho.
Jesli nepriletis tak me naseres.
Ahoj uvudime se za par dni.
hlídani mas zarizene, mluvila jsem s mamkou.
Prima, tak mam byt kvocna a sedet doma, nebo mam opustit svoje nebohe deti a manzela? druhou noc z toho nespi, vidim vsude teroristy, uprchliky.. a bojim se letet sama.
Leteli by jste takhle necekane??

Miluju tvojí ségru a pokud nejsi spokojená s její nabídkou, tak já jí adoptuju a to včetně tvojí maminky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
30.7.16 11:19
@lleennttiillkkaa píše:
Miluju tvojí ségru a pokud nejsi spokojená s její nabídkou, tak já jí adoptuju a to včetně tvojí maminky :-D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.7.16 11:23

Me to prijde jako truc a utikani od problemu-10-ti denni dovolena ti mozna na chvilku dobije baterky, ale nevyresi to honicku doma, kterou nezvladas. Prijde mi nefer, odjet z domova, kde nemas nastoleny rezim, ktery by si ty sama zvladala, kde vladne chaos a hodit to na bedra nekomu jinemu. Takze z tohodle pohledu byt tvym manzelem a maminkou, bych na to nepristoupila. Zorganizuj si rodinu, domacnost, vztah s manzelem a pak si odjet treba na mesic. :nevim:
Ja opoustim sve deti od malinka, i mensi, pracuji, jezdim na sluzebni cesty, ale jezdim v momente, kdy vim, ze to vsechno dobre funguje, ze to deti, manzel, hlidaci posila zvladnou. Neodjizdim nikdy z chaosu, v nejakem brutalnim rozpolozeni, ale v klidu a v pohode. Jasne, ze si jezdime s manzelem na cesty odpocinout od toho, co mame doma (2 male deti a treti na ceste :mrgreen: ), vyspat se a dobit baterky, ale nenechali bysme toho druheho s detma v nefungujicim rezimu. A pokazde se na ceste navzajem dohodneme.

Ja nemam rada pomsty, delani veci na truc a utikani od problemu. Takze bych nejela. Neodjela bych, dokud by to doma nebylo v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
30.7.16 12:00

Jezis..co tady do pr… furt resite? hlidani na zarizene a je to na 10dni nikoliv na 10 let!! 8o manžel je neempaticke drevo, hlida matka, takze o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.7.16 12:06
@Sofierules píše:
Jezis..co tady do pr… furt resite? hlidani na zarizene a je to na 10dni nikoliv na 10 let!! 8o manžel je neempaticke drevo, hlida matka, takze o co jde?
:palec: taky to nechápu. Nevím, proč by si nemohla vyrazit. Jako jo, miminu je půl roku, u nás by to byl problém skrz kojení, a krz mě, že bych měla chvilku výčitky svědomí, ale nakonec bych byla spokojená a věřím, že těch 10 dní by mě na nějaký čas nabilo energií
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.7.16 12:16
@Lusanita píše:
Ahoj maminky, uz v dalsich dotazech na vas, jsem tady psala jak moc jsem unavena z deti, ze neznam cely dny nic jineho nez honicku okolo deti, psa a manzela, a v rozestavenem baraku na dovolene jsem nebyla nikde 8 let, mysleno ze ani pod stanem…
Moje sestra ktera je hrozne aktivni cestovatelka bez deti, mi prave zaridila sok.
Napsala!
Ahoj Luci, k narozeninam ktere budes mit za par dni a protoze ti bude 30 mam pro tebe maly darek.
Poslala jsem ti letenky na Palma De Mallorca, priletis za 6 dni. z letiste ti to leti v 3.37,pockas na me na letisti na Mallorce, ja tam priletim z Londyna. Bude tam na tebe cekat jeden pan s ceduli, tj prekvapeni cislo dve.
Vem si ridicak, budes ve spanelsku ridit cca 80 km kde jsem pro nas objednala vilku u more. Budes tam mit ticho a klid od vsecho.
Jesli nepriletis tak me naseres.
Ahoj uvudime se za par dni.
hlídani mas zarizene, mluvila jsem s mamkou.
Prima, tak mam byt kvocna a sedet doma, nebo mam opustit svoje nebohe deti a manzela? druhou noc z toho nespi, vidim vsude teroristy, uprchliky.. a bojim se letet sama.
Leteli by jste takhle necekane??

joooo…hned :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.7.16 12:19

Taky nemám hlídání, je teda pravda, že manžel se dost zapojuje, ale já bych neletěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
30.7.16 12:22

Tak asi zalezi na tom, jak jsou deti zvykle na hlidani, moje 2,5 leta by to zvladla, ted mam 14ti denni mimco ktere se teda utisi jen u me, narozdil od starsi ktere bylo naprosto sumak u koho v naruci byla a kdo se o ni staral. Takze fakt zalezi na tom jake jsou deti.
Jine diskuze od zakladatelky jsem necetla, otazka zda to sesetra s mamou nemysli jako prilezitost kdy zakladatelka vypadne a utridi si myslenky, pokud ma doma problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.7.16 12:27

Vsem moc dekuji za ruzne nazory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
30.7.16 12:30

@Lusanita A už ses nějak rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
30.7.16 12:35

@fashion_victim83 No,tak ale nazvěme věci pravým jménem :mrgreen: Ty jsi nebyla vyčerpaná z přebytku práce kolem dítěte a domácnosti. Ty jsi prostě byla nasra.. z toho stereotypu, že se ti od základu změnil život, že už nemůžeš volný čas organizovat podle sebe a své nálady, ale že se prostě všechno řídí podle dítěte, které je na tobě závislé 24 hod. denně.
Mně prostě připadá neskutečný, že podle vás tady se matky běžně hroutí vyčerpáním a stresem a končí v nemocnici jenom z toho, že jsou na rodičáku a starají se o dvě zdravé děti a domácnost.
Vždyť je to jenom jedna etapa v životě, trvá to pár měsíců, kdy je ženská na 100% pro dítě, je to naprosto přirozený, za pár let už děti budou mít své kamarády a už nebudou stát o to, trávit s rodiči veškerý volný čas. Tak proč si to neužít, dokud to jde, vždyť to tak strašně rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
30.7.16 12:35
@lleennttiillkkaa píše: :palec: taky to nechápu. Nevím, proč by si nemohla vyrazit. Jako jo, miminu je půl roku, u nás by to byl problém skrz kojení, a krz mě, že bych měla chvilku výčitky svědomí, ale nakonec bych byla spokojená a věřím, že těch 10 dní by mě na nějaký čas nabilo energií

přesně! ale ona nekojí…každý by trošku na Ruzyni zahryzal ret, každý by večer trošku smutnil…ale uplne stejně by si to užil, odpočinul, se segrou si užil moře, pokecal, dal si víno, po sto letech večeři v klidu (těžká závist),vyspal..prostě si odpočine…a tady ty supermatky z toho toho tady dělají zase tyjátr :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
30.7.16 12:47

@renap Matky se běžně nehroutí, ale tato konkrétní diskuze je snad o ní, ne o všech matkách světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
30.7.16 12:52

@Adinal No,podle těch rad, že je lepší děti někam strčit, aby si matka odpočinula, než aby se zhroutila-psalo to tu dost uživatelek, jsem usoudila, že jim to připadá běžné.
Já jsem koukla akorát na jednu diskusi zakladatelky, píše tam, že je většinou sama na děti, že chlap je v práci a nepomáhá. Jestli je tam něco víc, nevím, to jsem nevyčetla. Ale připadalo mi to jako normální situace ženské na rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí