Plnění přání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ivaneska píše:
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak jsme všichni zdraví, neumiraji nám nejbližší a jsme všichni milionářiBože můj, větší píp jsem tu snad nikdy nečetla
Je to jednoduché, ale málokdo to umí, proto jsem to sem uvedla. Netušila jsem, že mě za to sežerete
Třeba se ozve někdo se stejnou zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 píše:
Hele a na papir si ty tve prani treba nekreslis???![]()
to je takova satanisticka sekta, ale ja si ted nemuzu vzpomenout na to jmeno.
Nečetla jsem žádnou knížku, nejsem v sektě, nefetuju, jen jsem se zmínila o něčem, co si myslím, že funguje. Osobně si přání píšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
Funguje mi to tak celý život - ani na to nemusím posilovat nějaký solnar
Tak to je super. Se solarem mi to poradila kamarádka, když jsem byla unavená a měla jsem pocit, že se mi nedaří. Řekla mi, ať si posílím solar a bylo to v pohodě - celkem to zafungovalo hned. Budu ráda za zkušenosti od všech, kterým přání fungují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar píše:
Pochopitelně, že pro svá přání musíte udělat maximum v reálu, ale přání je základ. Příklad: chci hezký dům, nemám peníze, tak si ho přeji, vybírám dům, který se mi líbí a peníze i dům přijdou…
na malá a drobná přání to funguje - ale velká nevím… Jen pozor na přání chci hezký dům… tak aby ho dotyčný nedostal, ale třeba jako dědictví! Je třeba pořádně promyslet to, co se chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax píše:
na malá a drobná přání to funguje - ale velká nevím… Jen pozor na přání chci hezký dům… tak aby ho dotyčný nedostal, ale třeba jako dědictví! Je třeba pořádně promyslet to, co se chce
No právě - proto budu ráda za zkušenosti ostatních, co ví víc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar Myslim, ze to neni o tom si neco prat a ono to spadne z nebe. Clovek pro to musi neco delat, aby se prani vyplnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar píše:
No právě - proto budu ráda za zkušenosti ostatních, co ví víc…
ale jooo, no. Presne jak pises, musi se umet tak myslet, aby to fungovalo a to mi s moji katastrofickou povahou a spatnymi zkusenostmi jde hodne spatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, přání se plní. Hlavně ta nedůležitá, na kterých ti nezáleží
.Občas než „splněné“ přání, je zajímavější ta cesta, kterou se to k tobě dostane.
Příspěvek upraven 28.09.14 v 10:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 píše:
@VirtualniKancelar Myslim, ze to neni o tom si neco prat a ono to spadne z nebe. Clovek pro to musi neco delat, aby se prani vyplnilo.
Souhlas, když si něco přeju, tak pro to udělám skutečně všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar ale to pak je spíš moje zásluha, než vesmíru, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
ale jooo, no. Presne jak pises, musi se umet tak myslet, aby to fungovalo a to mi s moji katastrofickou povahou a spatnymi zkusenostmi jde hodne spatne
To mi právě říkala jedna holka, že už není dobře, když si někdo něco podobného říká - katastrofická povaha… Pak se plní právě i tohle. Podle mě se to musí naučit jako cokoliv jiného, žádný učený z nebe nespadl
Brala bych nějaký manuál, jak správně postupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka84 píše:
@VirtualniKancelar ale to pak je spíš moje zásluha, než vesmíru, ne?
Třeba jo… důležité je, že máme co chceme. Píšu jenom to, co používám sama. Když to tady bude někdo umět hezky shrnout budu ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar take by se mi hodil manual, zahanim ty „nespravne myslenky“, ale nedari se to prilis casto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi zjednodušeně, ale pravdivě, se to dá shrnout tak, že máte ke všemu přistupovat pozitivně a ono se to vyplní. Pravda je na tom minimálně to, že pokud k něčemu, i špatnému, přistupujete v dobrém a pozitivně, tak máte z poloviny vyhráno.
Edit: Jistě všichni víte, že mysl je velký kouzelník. Kdyby to tak nebylo, tak třeba placebo efekt by „nefungoval“ ![]()
Příspěvek upraven 28.09.14 v 10:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit