Plnění přání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dlouha a ten se mi moc nelíbil…příliš americké a příliš přehnané… takové omílání prázdných frází. Dalo se to říci 3 větami a oni potřebovali celý film…Ale je to jen můj názor, třeba to někomu opravdu v této formě pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My doma takhle frčíme již chvíli****
tomu věřím, ještě napiš, na čem jedete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga mě se to docela líbilo, v tu chvíli jsem potřebovala něco, co mě nakopne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar píše:
Pochopitelně, že pro svá přání musíte udělat maximum v reálu, ale přání je základ. Příklad: chci hezký dům, nemám peníze, tak si ho přeji, vybírám dům, který se mi líbí a peníze i dům přijdou…
haha… dům si přeji už bezmála 4roky, vybíráme ho 4roky, jezdíme poo prohlídkách 4roky… peníze nepřišly, ty jsme museli našetřit. Dům tak nepřišel… zatím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše: My doma takhle frčíme již chvíli****![]()
tomu věřím, ještě napiš, na čem jedete
jo, jsem se chtěla zeptat, co hulila
ale nechtěla jsem být zase za rypnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
jo, jsem se chtěla zeptat, co hulilaale nechtěla jsem být zase za rypnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
jo, jsem se chtěla zeptat, co hulilaale nechtěla jsem být zase za rypnu
pak už jenom práce, plenky, školka, hřiště, něco k jídlu a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar @alenka84
ale to třeba je hlavní heslo protestantismu „pomož si a Pán Bůh ti pomůže“, katolíci jsou fatalisti „Pán Bůh dal, Pán Bůh vzal“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak já na tohle nevěřím. Milá zakladatelko, vždycky jsem si přála domek, dítě a skvělého manžela. Je mi 21 let, mám krásného hodného syna, máme s přítelem dům, čeká mě svatba, splnila se mi téměř všechna má přání, ale opravdu to nebylo o tom, že jsem si to hrozně přála a ono to přišlo. Chtělo to hodně práce a nic není zadarmo, jen protože si to přeji. Kdybych se řídila tvou radou, tak nemám nic. Myslím si, že když člověk něco chce, tak by si za tím měl jít a jestli ten člověk za něco stojí a má trošku štěstí, tak dosáhne své spokojenosti. Ty tomu říkáš přání? Já tomu říkám život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina píše:
No tak já na tohle nevěřím. Milá zakladatelko, vždycky jsem si přála domek, dítě a skvělého manžela. Je mi 21 let, mám krásného hodného syna, máme s přítelem dům, čeká mě svatba, splnila se mi téměř všechna má přání, ale opravdu to nebylo o tom, že jsem si to hrozně přála a ono to přišlo. Chtělo to hodně práce a nic není zadarmo, jen protože si to přeji. Kdybych se řídila tvou radou, tak nemám nic. Myslím si, že když člověk něco chce, tak by si za tím měl jít a jestli ten člověk za něco stojí a má trošku štěstí, tak dosáhne své spokojenosti. Ty tomu říkáš přání? Já tomu říkám život
souhlasím, když si něco přeji, musím pro to udělat maximum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar píše:
To mi právě říkala jedna holka, že už není dobře, když si někdo něco podobného říká - katastrofická povaha… Pak se plní právě i tohle. Podle mě se to musí naučit jako cokoliv jiného, žádný učený z nebe nespadlBrala bych nějaký manuál, jak správně postupovat
Tak si přečti knihy od Esther a Jerry Hicks, to je jeden manuál vedle druhého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina píše:
No tak já na tohle nevěřím. Milá zakladatelko, vždycky jsem si přála domek, dítě a skvělého manžela. Je mi 21 let, mám krásného hodného syna, máme s přítelem dům, čeká mě svatba, splnila se mi téměř všechna má přání, ale opravdu to nebylo o tom, že jsem si to hrozně přála a ono to přišlo. Chtělo to hodně práce a nic není zadarmo, jen protože si to přeji. Kdybych se řídila tvou radou, tak nemám nic. Myslím si, že když člověk něco chce, tak by si za tím měl jít a jestli ten člověk za něco stojí a má trošku štěstí, tak dosáhne své spokojenosti. Ty tomu říkáš přání? Já tomu říkám život
No a na samém začátku toho všeho, co dnes máš, bylo tvé přání
Bez toho bys tohle neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Tak samozřejmě, ale nemám to proto, že bych si to usilovně přála. Prostě jsem od malička měla takovou představu a taky si za tím šla. Kdyby se mi to nepovedlo, tak jsem si to málo přála? Já věřím na štěstí, někdo ho má a někdo ne. Někdo se umí narodit, někdo má dobrý nápad a někdo umí tvrdě pracovat, ale není to o přání. Vemte si takového bezdomovce. Ten si třeba přeje mít domov a svou rodinu. Když bude mít takový bezdomovec štěstí, tak třeba najde peníze, nebo ho někdo zaměstná a postupně se vypracuje, ale není to o tom, že si to přeje, je to prostě o štěstí. Taky věřím v osud, prostě něco se má stát a taky se to stane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina Máš pravdu, není to jen o tom si něco přát. Druhá a mnohem důležitější věc je nebránit si ve splnění a důvěřovat.
To ostatní, štěstí, práce, výhra, dědictví, partnerství a spousta dalších věcí, která nám pomohla v dosažení cíle, to už jsou jen události uspořádané podle našeho přání. V případě, že si nebráníme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit