Plnění přání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.9.14 09:23

Plnění přání

Máte zkušenosti s plněním přání? Dobrá zpráva je, že se plní na 100%, ta horší, že se splní i to co nechcete - například, když si neumíte přát dobře a máte obavy jako například „to nezvládnu“, „to se mi nepodaří“… Chce to zpočátku zkoušet na malých přáních, o kterých nepochybujete, že dopadnou dobře, až se vám splní, přát si větší. Vesmír (říkejme si tomu každá jak chceme - pro někoho bůh)plní přání nejlépe vyslaná v přítomném čase. Např. přeji si, abych měla krásný dům, tak si přeji: „mám krásný dům“ - dost důležité je si přát i abychom v něm byli se svými blízkými, protože můžete pak mít krásný dům, ale budete v něm sama. Pokud jste unavená a nemáte moc energie na přání, doporučuji posilovat solnar plexus - info najdete na webu. Je to naprosto jednoduchý cvik a při cvičení si už můžete vysílat svá přání výš a těšit se jejich naplnění. Jaké jsou vaše zkušenosti? My doma takhle frčíme již chvíli a je to dost spolehlivé - pokud vám neujedou myšlenky a nezačnete pochybovat, pak to máte i s úroky :o)) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
28.9.14 09:32

Cože? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.9.14 09:32

@VirtualniKancelar poutavy vytrzek :palec: Kontext by nebyl, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
28.9.14 09:35

A neni spis veta „mam pekny dum“ konstztovanim, ktere jiz vesmir nemusi plnit, nez pranim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.9.14 09:37

Funguje mi to tak celý život - ani na to nemusím posilovat nějaký solnar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
28.9.14 09:38

To mi připomíná princip knížky Přej a je ti dáno :think: a v širším kontextu to má něco do sebe, ale za mne se to nedá brát do slova (pouze můj názor) :think:

Příspěvek upraven 28.09.14 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Podobná diskuze tu nedávno byla, o nějaké knížce, která se tám zabývá :think:

mě by zajímalo, jak konkrétně to funguje s tím krásným domem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910

Je otazka, na cem doma frcite… Nektere latky skutecne maji moc navodit pocit krasneho domu, ale trvaly evekt nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.9.14 09:39

Staci ve vetach nepouzivat zapor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.9.14 09:40

Tak to priste zkusim na sportku :mrgreen:
Pokud neco chci, musim pro to neco udelat, do klina mi to samo nespadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 09:44

kontext by nebyl

Jak to myslíte? Jsem dobře v rubrice tajemno? :) O plnění přání si toho najdete na webu spoustu. Tohle byl jenom můj příspěvek do rubriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 09:46

tohle asi nemá cenu..

Pochopitelně, že pro svá přání musíte udělat maximum v reálu, ale přání je základ. Příklad: chci hezký dům, nemám peníze, tak si ho přeji, vybírám dům, který se mi líbí a peníze i dům přijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
28.9.14 09:50

@VirtualniKancelar Vidis, ja jsem chtela pekny dum, tak jsem nejdriv vybirala dobre ohodnocenou praci, pracovala na svem vzdelani a dum prisel. Myslela jsem, ze jsem za to mohla z vetsi casti ja a on za to mohl vesmir?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.9.14 09:53
@VirtualniKancelar píše:
Pochopitelně, že pro svá přání musíte udělat maximum v reálu, ale přání je základ. Příklad: chci hezký dům, nemám peníze, tak si ho přeji, vybírám dům, který se mi líbí a peníze i dům přijdou…

Kdyby to bylo tak jednoduché, tak jsme všichni zdraví, neumiraji nám nejbližší a jsme všichni milionáři :roll: Bože můj, větší píp jsem tu snad nikdy nečetla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
28.9.14 09:54

Hele a na papir si ty tve prani treba nekreslis??? 8o :roll: to je takova satanisticka sekta, ale ja si ted nemuzu vzpomenout na to jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat