Plnění přání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.14 12:49
@Karleon píše:
Tak si přečti knihy od Esther a Jerry Hicks, to je jeden manuál vedle druhého.

Bohužel u každé knížky usnu, nešlo by to sem vkládat postupně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
28.9.14 13:05

@VirtualniKancelar Placebo efekt, náboženství, esoterika, pozitivní mysl. Já věřím na dej a bude ti dáno. Na zázraky až v ohrožení života. Sázím sama na sebe.Sny mám a za svým cílem si umím jít. Pozdrav do tvé vesmírné kanceláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.9.14 15:09

@VirtualniKancelar Taky u těchto knih usínám a nejsem jediná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.9.14 08:57

Musím přidat svou zkušenost. Film Tajemství jsem viděla jako první a to mě opravdu nakoplo začít se zajímat o tyhle věci. Funguje to stoprocentně, mám to vyzkoušené-ale bohužel, je velice těžké to setrvale dodržovat a nepochybovat, když se zrovna nedaří. Mám i knížku Tajemství a Miluj svůj život, ale pořád to nebylo ono-celkem těžko se mi to četlo, není to psáno splavně, abych se do toho zažrala. Až před pár dny čirou „náhodou“ jsem si půjčila v knihovně knížku od JENNY NOWAK-ČARODĚJKA PO ČESKU. A to je ONO, perfektně a vtipně popsaný návod(přesně pro český lid),jak Tajemství praktikovat, jak to funguje a proč to tak funguje.To se čte velice dobře a lehce!!!Začínám se tím řídit. Opravdu doporučuju :palec: :potlesk: :dance: Rozhodně mám v plánu si knížku někde sehnat a vlastnit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.9.14 09:13

@VirtualniKancelar Mimochodem-nenech se odradit!!Já na tyhle věci věřím, a nejen na pozitivní myšlení-a dost lidí mě má za blázna včetně manžela, ačkoliv to už nikomu necpu(to nemá smysl).Ale i když mě to mrzí, tak věřím pořád. Ono když mi je velice těžko ze života, tak tohle je jediné k čemu se můžu upnout-nemít víru(a tím nemyslím kostely atd.)tak bych asi neměla sílu jít pořád dál. Plno lidí totiž dnes uvažuje velice hmotně-pokud si TO nemůžu osahat, vidět to, logicky si to vysvětlit-tak je to prostě blbost a hotovo. Zatím se v tom plácám, ale tahle knížka Čarodějka po česku mi konečně srozumitelně zodpovídá to, co jsem chtěla vědět a pochopit a snad se i naučit. Fakt jednoduše vysvětlené jako vtipný návod jak na to. Já si tedy už od filmu Tajemství píšu svá přání do „přacího“ sešitu. Pak už mám kolik let svůj kamínek přání-který jsem kdysi dostala od úplně neznámého člověka-tak ten nosím už deset let pořád u sebe a dost často ho jen tak „hladím“ v dlani.No a teď si zkouším přát-už vím jak to správně formulovat, takže příkazy jsem zadala a budu se těšit na výsledky. Každý má prostě něco. Věř, a víra Tvá tě uzdraví-to je moje heslo pro těžké dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 15:19
@safík píše:
@VirtualniKancelar Mimochodem-nenech se odradit!!Já na tyhle věci věřím, a nejen na pozitivní myšlení-a dost lidí mě má za blázna včetně manžela, ačkoliv to už nikomu necpu(to nemá smysl).Ale i když mě to mrzí, tak věřím pořád. Ono když mi je velice těžko ze života, tak tohle je jediné k čemu se můžu upnout-nemít víru(a tím nemyslím kostely atd.)tak bych asi neměla sílu jít pořád dál. Plno lidí totiž dnes uvažuje velice hmotně-pokud si TO nemůžu osahat, vidět to, logicky si to vysvětlit-tak je to prostě blbost a hotovo. Zatím se v tom plácám, ale tahle knížka Čarodějka po česku mi konečně srozumitelně zodpovídá to, co jsem chtěla vědět a pochopit a snad se i naučit. Fakt jednoduše vysvětlené jako vtipný návod jak na to. Já si tedy už od filmu Tajemství píšu svá přání do „přacího“ sešitu. Pak už mám kolik let svůj kamínek přání-který jsem kdysi dostala od úplně neznámého člověka-tak ten nosím už deset let pořád u sebe a dost často ho jen tak „hladím“ v dlani.No a teď si zkouším přát-už vím jak to správně formulovat, takže příkazy jsem zadala a budu se těšit na výsledky. Každý má prostě něco. Věř, a víra Tvá tě uzdraví-to je moje heslo pro těžké dny.

Díky za inspiraci ohledně knížky, určitě se popídím. Děkuji i za zkušenost, vím, že to funguje parádně, chce to vychytat a omylem si nepřát něco, co nechceme :o)) Na to beru jakýkoliv návod. Zatím používám, že když mě něco napadne, co nechci, tak to hned několikrát (v duchu) přemažu něčím pozitivním, prý je to otázka tréninku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.10.14 19:07

Je spousta návodů si pomoct splnit přání. Jen nad těmi postupy mnoho lidí mávne rukou, protože nevěří v jejich účinnost. Další vyplácají potřebný čas na bezvýznamené blbůstky. Chce to trošku logicky uvažovat a jednat s rozmyslem.
Dobrá he jogová netoda sankalpa, která využívá poslední myšlenky před usnutím. Obvykle formulací krátké pozitvně zaměřené věty.
V antickém řecku a egyptě byl využívaný k chrámovému léčení, komuniaci s anděly, démony a bohy, předvídání budoucích událostí a kouzlům, všeho druhu. Jen výrazně účinější než formulace krátké věty je obrazná představa toho co si člověk přeje.
Také je dobré cvičit obraznost a pozitivní myšlení. Je dobřá knížka pd Williama Walkera Atkinsona, http://chestofbooks.com/…/Mind-Power/
Bohužel pouze anglicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 19:29
@Karolina.k píše:
Je spousta návodů si pomoct splnit přání. Jen nad těmi postupy mnoho lidí mávne rukou, protože nevěří v jejich účinnost. Další vyplácají potřebný čas na bezvýznamené blbůstky. Chce to trošku logicky uvažovat a jednat s rozmyslem.
Dobrá he jogová netoda sankalpa, která využívá poslední myšlenky před usnutím. Obvykle formulací krátké pozitvně zaměřené věty.
V antickém řecku a egyptě byl využívaný k chrámovému léčení, komuniaci s anděly, démony a bohy, předvídání budoucích událostí a kouzlům, všeho druhu. Jen výrazně účinější než formulace krátké věty je obrazná představa toho co si člověk přeje.
Také je dobré cvičit obraznost a pozitivní myšlení. Je dobřá knížka pd Williama Walkera Atkinsona, http://chestofbooks.com/…/Mind-Power/
Bohužel pouze anglicky.

Super - konečně spřízněná duše :) Díky za typ. Jinak to přesně tak dělám. Co si myslíš o názoru, že by si člověk měl přát pouze jednou a pak už se k přání nevracet? Mě se osvědčilo spíš to, že si něco přeji a omílám to pořád dokola až se to splní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.10.14 05:38
@VirtualniKancelar píše:
Super - konečně spřízněná duše :) Díky za typ. Jinak to přesně tak dělám. Co si myslíš o názoru, že by si člověk měl přát pouze jednou a pak už se k přání nevracet? Mě se osvědčilo spíš to, že si něco přeji a omílám to pořád dokola až se to splní…

Nikoliv. Není asi třeba to stále - u většiny přání - honit hlavou, ale je potřeba si vybrat jedno přání a představovat pokud lze obrazně jeho splěnění kažý veřer před usnutím. A dobré je si na to opět vzpomenout ráno při probuzení.
http://jenia.sweb.cz/sank.html
Pěkně článeček o sankalpě - jogové technice. Vyšel za vlády bolševiků, takže musel být podaný přísně materialisticky, jinak by ho nedovolili otiknout, ale postup se dá využít k čemukoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.14 18:51
@Karolina.k píše:
Nikoliv. Není asi třeba to stále - u většiny přání - honit hlavou, ale je potřeba si vybrat jedno přání a představovat pokud lze obrazně jeho splěnění kažý veřer před usnutím. A dobré je si na to opět vzpomenout ráno při probuzení.
http://jenia.sweb.cz/sank.html
Pěkně článeček o sankalpě - jogové technice. Vyšel za vlády bolševiků, takže musel být podaný přísně materialisticky, jinak by ho nedovolili otiknout, ale postup se dá využít k čemukoliv.

paráda - děkuji za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.6.19 11:50

Zajímavé vlákno, některá přání se mi vyplnila ;) Máte nějaký tip jak to urychlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
30.6.19 19:41

@Malaga nemít v té oblasti, kde si přeješ, bloky, pak to funguje neuvěřitelně rychle a pokud si to navíc přeješ upřímně a s čistou pozitivní emocí bez pochyb, tak je to skoro na počkání :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat