Plnění přání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Karleon píše:
Tak si přečti knihy od Esther a Jerry Hicks, to je jeden manuál vedle druhého.
Bohužel u každé knížky usnu, nešlo by to sem vkládat postupně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar Placebo efekt, náboženství, esoterika, pozitivní mysl. Já věřím na dej a bude ti dáno. Na zázraky až v ohrožení života. Sázím sama na sebe.Sny mám a za svým cílem si umím jít. Pozdrav do tvé vesmírné kanceláře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar Taky u těchto knih usínám a nejsem jediná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím přidat svou zkušenost. Film Tajemství jsem viděla jako první a to mě opravdu nakoplo začít se zajímat o tyhle věci. Funguje to stoprocentně, mám to vyzkoušené-ale bohužel, je velice těžké to setrvale dodržovat a nepochybovat, když se zrovna nedaří. Mám i knížku Tajemství a Miluj svůj život, ale pořád to nebylo ono-celkem těžko se mi to četlo, není to psáno splavně, abych se do toho zažrala. Až před pár dny čirou „náhodou“ jsem si půjčila v knihovně knížku od JENNY NOWAK-ČARODĚJKA PO ČESKU. A to je ONO, perfektně a vtipně popsaný návod(přesně pro český lid),jak Tajemství praktikovat, jak to funguje a proč to tak funguje.To se čte velice dobře a lehce!!!Začínám se tím řídit. Opravdu doporučuju
Rozhodně mám v plánu si knížku někde sehnat a vlastnit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar Mimochodem-nenech se odradit!!Já na tyhle věci věřím, a nejen na pozitivní myšlení-a dost lidí mě má za blázna včetně manžela, ačkoliv to už nikomu necpu(to nemá smysl).Ale i když mě to mrzí, tak věřím pořád. Ono když mi je velice těžko ze života, tak tohle je jediné k čemu se můžu upnout-nemít víru(a tím nemyslím kostely atd.)tak bych asi neměla sílu jít pořád dál. Plno lidí totiž dnes uvažuje velice hmotně-pokud si TO nemůžu osahat, vidět to, logicky si to vysvětlit-tak je to prostě blbost a hotovo. Zatím se v tom plácám, ale tahle knížka Čarodějka po česku mi konečně srozumitelně zodpovídá to, co jsem chtěla vědět a pochopit a snad se i naučit. Fakt jednoduše vysvětlené jako vtipný návod jak na to. Já si tedy už od filmu Tajemství píšu svá přání do „přacího“ sešitu. Pak už mám kolik let svůj kamínek přání-který jsem kdysi dostala od úplně neznámého člověka-tak ten nosím už deset let pořád u sebe a dost často ho jen tak „hladím“ v dlani.No a teď si zkouším přát-už vím jak to správně formulovat, takže příkazy jsem zadala a budu se těšit na výsledky. Každý má prostě něco. Věř, a víra Tvá tě uzdraví-to je moje heslo pro těžké dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@safík píše:
@VirtualniKancelar Mimochodem-nenech se odradit!!Já na tyhle věci věřím, a nejen na pozitivní myšlení-a dost lidí mě má za blázna včetně manžela, ačkoliv to už nikomu necpu(to nemá smysl).Ale i když mě to mrzí, tak věřím pořád. Ono když mi je velice těžko ze života, tak tohle je jediné k čemu se můžu upnout-nemít víru(a tím nemyslím kostely atd.)tak bych asi neměla sílu jít pořád dál. Plno lidí totiž dnes uvažuje velice hmotně-pokud si TO nemůžu osahat, vidět to, logicky si to vysvětlit-tak je to prostě blbost a hotovo. Zatím se v tom plácám, ale tahle knížka Čarodějka po česku mi konečně srozumitelně zodpovídá to, co jsem chtěla vědět a pochopit a snad se i naučit. Fakt jednoduše vysvětlené jako vtipný návod jak na to. Já si tedy už od filmu Tajemství píšu svá přání do „přacího“ sešitu. Pak už mám kolik let svůj kamínek přání-který jsem kdysi dostala od úplně neznámého člověka-tak ten nosím už deset let pořád u sebe a dost často ho jen tak „hladím“ v dlani.No a teď si zkouším přát-už vím jak to správně formulovat, takže příkazy jsem zadala a budu se těšit na výsledky. Každý má prostě něco. Věř, a víra Tvá tě uzdraví-to je moje heslo pro těžké dny.
Díky za inspiraci ohledně knížky, určitě se popídím. Děkuji i za zkušenost, vím, že to funguje parádně, chce to vychytat a omylem si nepřát něco, co nechceme
)) Na to beru jakýkoliv návod. Zatím používám, že když mě něco napadne, co nechci, tak to hned několikrát (v duchu) přemažu něčím pozitivním, prý je to otázka tréninku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je spousta návodů si pomoct splnit přání. Jen nad těmi postupy mnoho lidí mávne rukou, protože nevěří v jejich účinnost. Další vyplácají potřebný čas na bezvýznamené blbůstky. Chce to trošku logicky uvažovat a jednat s rozmyslem.
Dobrá he jogová netoda sankalpa, která využívá poslední myšlenky před usnutím. Obvykle formulací krátké pozitvně zaměřené věty.
V antickém řecku a egyptě byl využívaný k chrámovému léčení, komuniaci s anděly, démony a bohy, předvídání budoucích událostí a kouzlům, všeho druhu. Jen výrazně účinější než formulace krátké věty je obrazná představa toho co si člověk přeje.
Také je dobré cvičit obraznost a pozitivní myšlení. Je dobřá knížka pd Williama Walkera Atkinsona, http://chestofbooks.com/…/Mind-Power/
Bohužel pouze anglicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina.k píše:
Je spousta návodů si pomoct splnit přání. Jen nad těmi postupy mnoho lidí mávne rukou, protože nevěří v jejich účinnost. Další vyplácají potřebný čas na bezvýznamené blbůstky. Chce to trošku logicky uvažovat a jednat s rozmyslem.
Dobrá he jogová netoda sankalpa, která využívá poslední myšlenky před usnutím. Obvykle formulací krátké pozitvně zaměřené věty.
V antickém řecku a egyptě byl využívaný k chrámovému léčení, komuniaci s anděly, démony a bohy, předvídání budoucích událostí a kouzlům, všeho druhu. Jen výrazně účinější než formulace krátké věty je obrazná představa toho co si člověk přeje.
Také je dobré cvičit obraznost a pozitivní myšlení. Je dobřá knížka pd Williama Walkera Atkinsona, http://chestofbooks.com/…/Mind-Power/
Bohužel pouze anglicky.
Super - konečně spřízněná duše
Díky za typ. Jinak to přesně tak dělám. Co si myslíš o názoru, že by si člověk měl přát pouze jednou a pak už se k přání nevracet? Mě se osvědčilo spíš to, že si něco přeji a omílám to pořád dokola až se to splní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VirtualniKancelar píše:
Super - konečně spřízněná dušeDíky za typ. Jinak to přesně tak dělám. Co si myslíš o názoru, že by si člověk měl přát pouze jednou a pak už se k přání nevracet? Mě se osvědčilo spíš to, že si něco přeji a omílám to pořád dokola až se to splní…
Nikoliv. Není asi třeba to stále - u většiny přání - honit hlavou, ale je potřeba si vybrat jedno přání a představovat pokud lze obrazně jeho splěnění kažý veřer před usnutím. A dobré je si na to opět vzpomenout ráno při probuzení.
http://jenia.sweb.cz/sank.html
Pěkně článeček o sankalpě - jogové technice. Vyšel za vlády bolševiků, takže musel být podaný přísně materialisticky, jinak by ho nedovolili otiknout, ale postup se dá využít k čemukoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina.k píše:
Nikoliv. Není asi třeba to stále - u většiny přání - honit hlavou, ale je potřeba si vybrat jedno přání a představovat pokud lze obrazně jeho splěnění kažý veřer před usnutím. A dobré je si na to opět vzpomenout ráno při probuzení.
http://jenia.sweb.cz/sank.html
Pěkně článeček o sankalpě - jogové technice. Vyšel za vlády bolševiků, takže musel být podaný přísně materialisticky, jinak by ho nedovolili otiknout, ale postup se dá využít k čemukoliv.
paráda - děkuji za příspěvek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavé vlákno, některá přání se mi vyplnila
Máte nějaký tip jak to urychlit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga nemít v té oblasti, kde si přeješ, bloky, pak to funguje neuvěřitelně rychle a pokud si to navíc přeješ upřímně a s čistou pozitivní emocí bez pochyb, tak je to skoro na počkání
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit