Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Souhlasím, starší byla ted na píchání ucha v po a k tomu zelený soplík, zánět jako hrom, mladší dostala rýmu taky a potřebuju odsávat, ale má hroznou sílu. že ji sama neudržím, kolik stojí ta odsávačka na ten vysavač, abych tam nešla se stovkou třeba jak hnup a stálo to víc. dík
@AdaNaty píše:
Souhlasím, starší byla ted na píchání ucha v po a k tomu zelený soplík, zánět jako hrom, mladší dostala rýmu taky a potřebuju odsávat, ale má hroznou sílu. že ji sama neudržím, kolik stojí ta odsávačka na ten vysavač, abych tam nešla se stovkou třeba jak hnup a stálo to víc. dík
No…já když jsem jí kupovala před čtyřmi lety, tak mě vyšla odsávačka na 299kč, ale kolik stojí teď, tak netuším ![]()
@rejžička píše:
Holky, nějaké noviny za těch 5 let, co je diskuze stará?Naše prtě si na nos nenechá sáhnout, řve a pere se s náma, no děs.. Nejhorší je, že ho má vevnitř hodně suchý, soplík se jí přilepí na kraj nosíku (pardon az popis) a jen tak utřít nejde, leda prostě strhnout. A to jí pak bolí, tomu i věřím.
Máte nějakou radu, jak na to? Třeba nějaké kapičky z lékárny, co by to uvolnily, rozpustily? I kdy si neumím představit, že by je snesla..![]()
Já jsem hodně používala a stále používám Vincentku do nosu, tak třeba taky pomůže ![]()
Zkus něco s mořskou solí, to by mělo tu rýmu rozpustit, nebo já jsem na rýmu taky používala pinosol dala jsem ho na smotek a vytřela s tím nosik, ale pokud to má hodně suchý, může to pálit
@AdaNaty To mi dávali v lékárně, ale za 80 korun, málem to se mnou seklo.
Tak jsem se chtěla nejdřív poradit tady, než vyhodím peníze za něco, co možná nebude fungovat. Ale že pálí? To neříkali, prý je to přímo pro děti. ![]()
@wamp Na Vincentku se zeptám, děkuju.
A co Libenar na uvolnění hlenu a potom odsát odsávačkou na vysavač?
Mám měsíční dceru a taky jsem to řešila doteď a tohle u nás zabírá zaručeně ![]()
Něco vytáhneš čtverečkem, ale ne vše. Já kolikrát koukám co vše z ní vytáhnu tou odsávačkou za nudle škaredé…poté je ji hned lépe! ![]()
Ahojky,
já kupovala odsávačku na vysavač v lékárně BABY-VAC, stála 260kč, už když měla malá tři měsíce, abych ji měla po ruce a nemusela o víkendu někde hledat lékárnu, kdyby malá byla nachlazená. Použily jsme ji poprvé až teď, co má malá rok, před třemi dny poprvé, kdy malá ode mě a manžela chytla nachlazení. Ze začátku taky brečela, ale teď ji vždycky pochválím, že je šikulka, že to přece nebolí a už je to v poho
. Jinak už od malinka ji každý den 2× denně vytírám nosík tyčinkou na kteoru ji kapu olejíček Baby od firmy Hádek, které zvlhčují nosík, hodně větrám a před spaním jí stříkám sprej od firmy Nobilis tilia, který s BIO éterickými oleji podporuje klidné dýchání a pokojný spánek a je to moc fajn.