Plný nos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
11.10.12 07:45

Souhlasím, starší byla ted na píchání ucha v po a k tomu zelený soplík, zánět jako hrom, mladší dostala rýmu taky a potřebuju odsávat, ale má hroznou sílu. že ji sama neudržím, kolik stojí ta odsávačka na ten vysavač, abych tam nešla se stovkou třeba jak hnup a stálo to víc. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.10.12 14:09
@AdaNaty píše:
Souhlasím, starší byla ted na píchání ucha v po a k tomu zelený soplík, zánět jako hrom, mladší dostala rýmu taky a potřebuju odsávat, ale má hroznou sílu. že ji sama neudržím, kolik stojí ta odsávačka na ten vysavač, abych tam nešla se stovkou třeba jak hnup a stálo to víc. dík

No…já když jsem jí kupovala před čtyřmi lety, tak mě vyšla odsávačka na 299kč, ale kolik stojí teď, tak netuším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.10.12 14:11
@rejžička píše:
Holky, nějaké noviny za těch 5 let, co je diskuze stará? :P Naše prtě si na nos nenechá sáhnout, řve a pere se s náma, no děs.. Nejhorší je, že ho má vevnitř hodně suchý, soplík se jí přilepí na kraj nosíku (pardon az popis) a jen tak utřít nejde, leda prostě strhnout. A to jí pak bolí, tomu i věřím. :(
Máte nějakou radu, jak na to? Třeba nějaké kapičky z lékárny, co by to uvolnily, rozpustily? I kdy si neumím představit, že by je snesla.. :? :nevim:

Já jsem hodně používala a stále používám Vincentku do nosu, tak třeba taky pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.10.12 07:07

Zkus něco s mořskou solí, to by mělo tu rýmu rozpustit, nebo já jsem na rýmu taky používala pinosol dala jsem ho na smotek a vytřela s tím nosik, ale pokud to má hodně suchý, může to pálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
12.10.12 08:56

@AdaNaty To mi dávali v lékárně, ale za 80 korun, málem to se mnou seklo. :roll: Tak jsem se chtěla nejdřív poradit tady, než vyhodím peníze za něco, co možná nebude fungovat. Ale že pálí? To neříkali, prý je to přímo pro děti. 8o

@wamp Na Vincentku se zeptám, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
12.10.12 09:05

A co Libenar na uvolnění hlenu a potom odsát odsávačkou na vysavač?
Mám měsíční dceru a taky jsem to řešila doteď a tohle u nás zabírá zaručeně :lol:
Něco vytáhneš čtverečkem, ale ne vše. Já kolikrát koukám co vše z ní vytáhnu tou odsávačkou za nudle škaredé…poté je ji hned lépe! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.10.12 12:05

Je to hodně mentolový, hodně to protáhne a lépe se dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FazolkaEliška
12.10.12 19:44

Odsávačka

Ahojky,

já kupovala odsávačku na vysavač v lékárně BABY-VAC, stála 260kč, už když měla malá tři měsíce, abych ji měla po ruce a nemusela o víkendu někde hledat lékárnu, kdyby malá byla nachlazená. Použily jsme ji poprvé až teď, co má malá rok, před třemi dny poprvé, kdy malá ode mě a manžela chytla nachlazení. Ze začátku taky brečela, ale teď ji vždycky pochválím, že je šikulka, že to přece nebolí a už je to v poho :D. Jinak už od malinka ji každý den 2× denně vytírám nosík tyčinkou na kteoru ji kapu olejíček Baby od firmy Hádek, které zvlhčují nosík, hodně větrám a před spaním jí stříkám sprej od firmy Nobilis tilia, který s BIO éterickými oleji podporuje klidné dýchání a pokojný spánek a je to moc fajn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA