Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lutonka píše:
@DankaF Tak pouzij hlavu-plocha noha neni nic, na co by se umiralo. Cvicte zatim tak dlouho, jak to syn vydrzi a po dovolene si tam brnkni. Nemyslim to vubec zle, jen tady tezko nekdo vydedukuje, co vam doporucil doktor
Je fakt že mě nenapadlo že nikdo jiný nikdy neměl stejnýá problém. Nikomu nikdy nemohl doktor říci CVIČTE 20MINUT KAŽDÝ DEN. Možná se na to neumírá, ale problém to je. Já se ptala na konrétní věc. Točí mě že tu každý píše sto sraček okolo. Bud odepíšu na otázku a nebo nevím a držím hubu
@DankaF A mě zase točí, že tu spousta ženskejch neumí vyjádřit svůj názor slušně. Překvapuje mě, že ti to ty vulgarismy povolilo ![]()
Intenzita cvičení přeci záleží na spoustě faktorů - ano, mám zkušenost, tak si dovoluji „nedržet hubu“, ale nevím, k čemu ti bude dobré, když se dozvíš, že mám se synem na plochou nohu cvičit třikrát týdně pět minut ![]()
@Lutonka píše:
@DankaF A mě zase točí, že tu spousta ženskejch neumí vyjádřit svůj názor slušně. Překvapuje mě, že ti to ty vulgarismy povoliloIntenzita cvičení přeci záleží na spoustě faktorů - ano, mám zkušenost, tak si dovoluji „nedržet hubu“, ale nevím, k čemu ti bude dobré, když se dozvíš, že mám se synem na plochou nohu cvičit třikrát týdně pět minut
No vidíš, taky ti to vulgarismi povolilo
Děkuji. Bude mi to k tomu, že když cvičíme deně deset minut, vím, že nedělám málo ![]()
Vždy jsem byla pouze čitatelkou a od dnešního dne jsem se musela registrovat. Dnes jsem u syna zjistila, že má ploché nohy, nějaké nové typy? Nemáte nějaké zkušenosti, pročítám si weby a těch informací je ohledně toho tolik.
Tak jsem neodolala a udělal objednávku na stránkách co mně bylo doporučeno fyzioterapeutem, spravnypostoj.cz
Pro balíček za chvilku půjdu, tak snad to někomu pomůže, založila jsem i jinou diskuzi, kde jsou i další rady, jako barefoot boty a ortopedické čtverce na cvičení, tak vše budu testovat.