Vyloučení z mateřské školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.16 12:28

vylouceni z ms

Dobry den, pouziju anonym, aby mi v ms nenalozili… syn tri roky od zari byl v ms mesic, pak stale nemocen takze nechodil. zaplacene skolkovne i zalohy na jidlo mame na celej rok, ale dnes mi volal reditel ms, ze ve stredu si mam vyzvednout papir ze byl syn vyloucen proto ze do ms nechodi. omluven je, zaplaceno je, ve skolkovem radu nic takoveho neni a musi znovu k zapisu kde si myslim ze uz ho nevemou:(.maji na to pravo?:(.diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.16 12:29

Synovi jsou tri roky

• Citovat
  • Upravit
1695
7.3.16 12:31

To je státní mš?
( A to fakt nechodil od října do teď vůbec?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 12:34

Ano klasicka skolka a navic jedina pod kterou i spadame.ano od rijna nebyl ani jednou, ale do skolky jsem ja dochazela to hlasit a nikdo mi nerekl ze pokud nepujde vyhodi nas.ted uz je zdravej, ale ceka ho za mesic chirurgicky zakrok, takze chodit nemuze aby neco nechytl :( a od zari jdu do prace.

• Citovat
  • Upravit
1695
7.3.16 12:36

Myslím, že ředitel není v právu. Obrať se na zřizovatele, tedy město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.3.16 12:38

… uvidíš co bude v tom papíru co ti ředitel dá, nějaký důvod tam musel uvést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.3.16 12:39

Sice nevím, jak to funguje, ale když tam ted měsíc nepůjde, a pak po zákroku asi taky chvíli ne, tak to už bych ho odhlásila do konce školního roku ne? a ušetřila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.3.16 12:42

Zeptala bych se na duvod ředitele..pokud platíš a je odhlášen tak mu muže být jedno jestli tam fyzicky je nebo není..zaplaceno má. ale vím že tohle rozhodnutí je jen na řediteli, mi třeba máme ve školním řádu podmínky za kterých je možno vyloučení. POkud si nic takového ve vašem řádu nenašla, obrátila bych se na něho jaké oduvodnění ti řekne a uvidíš. Případně se teda odvolat ke zřizovateli.

• Citovat
  • Upravit
258
7.3.16 12:45

Já je chápu. Na školku čeká spousta maminek a tvůj syn nebyl x měsíců, takže chtějí uvolnit místo pro jiné. Nicméně bych se točila na tom že tě měli upozornit, informovat a navíc pokud to není v řádu, pokud si ho ve školce omlouvala a nic neřekli tak bych se na to odkázala. Nicméně myslím, že původní smysl školek byl v tom, že mají rodiče kam umístit potomky když jdou do práce. Pakliže tvůj syn nebyl xxx měsíců ve školce, nutně ji nepotřebuješ. Vycházím z toho že ve svém okolí mam spoustu maminek co dají dítě do školky a pak doma vyspávají celý den :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.3.16 12:47

Tak to myslím nemůže být důvod k vyloučení. Já bych tam šla ihned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 12:47

Duvod vim. duvod je nedochazeni do ms.pry uz musi nabidnout misto jinemu, kdyz nechodi a ja mam jit znovu k zapisu

• Citovat
  • Upravit
258
7.3.16 12:48

Tak se zeptej proč tě neinformovali hned a nechali tě platit jak blbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

U nas je vyloučení možné jen pokud dvakrát po sobě nezaplatime školné, to je vyloučení automatické, ale kvůli tomu, že je dítě nemocné, to mi přijde divné. Vždyť to je ten samý případ, jako když někomu třeba od září až do ledna drží místo, než bude mít dítě 3 roky, taky tam to dítě fyzicky není, ale platí se za něj školné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@DankaF
není to jedno..pokud platila školkovné je školce jedno jestli tam dítě je nebo není..zaplaceno má. ( pokud teda nežádala o nějaké zkrácené placení což je někde možné a to pak muže i vadit školce to je fakt )
Tak asi ho tam dala protože jde v září do školy a chtěla aby ten první rok byla ještě doma protože je známo že první rok jsou děcka věčně nemocné..pokud ji ted syna vyloučí musí jít znova na zápis a je možné že jí ho nevezmou a ona se nebude mít kam vrátit do práce v září

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.16 12:49
Ano to sem chtela i bez vraceni penez ale musime ted podepsat vyhazov a jit znovu k zapisu
@Alyss1 píše:
Sice nevím, jak to funguje, ale když tam ted měsíc nepůjde, a pak po zákroku asi taky chvíli ne, tak to už bych ho odhlásila do konce školního roku ne? a ušetřila:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML