Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Prosim o radu.Jsem 35.den zpoždění. V úterý jsem byla na gynde, na utz už byl vidět malý vacek, říkala, že to vypadá na ranní tehu cca 5.týden, udělala test A byl negat a hned tak to nejste
.Krev mi nevzala.Mam i tak tušení, že tehu jsem.Mohu být i tak tehu i s neg. testem? Mám přijít v lednu na injekci zda to do konce roku nedostanu. Na utz už by pak mělo být vidět i srdíčko. Vaginalni teplota 37,3.Máte někdo zkušenost?
@Jajii píše:
@Zzzuzza zkusila jsi i jinou značku testu?
Nevím, co měla gyndarka za citlivost a jaký test.Ja jsem testovala ve Čt značka facelle cit.10 a průsvitný dusík. Jinak nic. Rozebrala jsem dokonce i ten clear blue a tam byl viditelnej duch
A to mi vyhodnotil negativně. Takze jsem zmatená.
![]()
Budu testovat dál. Jinak mi nic jiného nezbývá, než počkat do ledna.Moc si to přejeme, snažíme se už 2 roky…
@Zzzuzza zajdi si do laboratoře na krev jako samoplatce a budeš mít jasno hned.
Zkus jiné testy a zkus třeba í odpoledne je možné že si jedna z těch co mají odpoledne pozitivní testy nebo pokud si dělala odpoledne tak zase zkus ráno
..nebo zajdu na krev jak holky pisi… to je teda zvláštní doktor že řekl že tam vidi něco a si na začátku tehu a pak podle testu řekl že ne ![]()
@Kajka9 píše:
Zkus jiné testy a zkus třeba í odpoledne je možné že si jedna z těch co mají odpoledne pozitivní testy nebo pokud si dělala odpoledne tak zase zkus ráno..nebo zajdu na krev jak holky pisi… to je teda zvláštní doktor že řekl že tam vidi něco a si na začátku tehu a pak podle testu řekl že ne
Co jsem četla, tak nejsem jediná, co je tehu a má neg.test.Mam doktorku na baterky, ani ji nenapadlo mi odebrat krev, aby mi to potvrdila, nebo vyvrátila. Jrn podle testu, že nejsem a že mám přijít na injekcí ![]()
@Zzzuzza no to je pěkné divný teda.. No tak buď zkoušej testy nebo zajdi na krev nebo pockej no nic jiného mě nenapadá