Je na ultrazvuku vidět plod už v 5. týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
21.12.19 15:04

Ahoj holky. Prosim o radu.Jsem 35.den zpoždění. V úterý jsem byla na gynde, na utz už byl vidět malý vacek, říkala, že to vypadá na ranní tehu cca 5.týden, udělala test A byl negat a hned tak to nejste :nevim:.Krev mi nevzala.Mam i tak tušení, že tehu jsem.Mohu být i tak tehu i s neg. testem? Mám přijít v lednu na injekci zda to do konce roku nedostanu. Na utz už by pak mělo být vidět i srdíčko. Vaginalni teplota 37,3.Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.12.19 15:13

@Zzzuzza zkusila jsi i jinou značku testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.19 15:21
@Jajii píše:
@Zzzuzza zkusila jsi i jinou značku testu?

Nevím, co měla gyndarka za citlivost a jaký test.Ja jsem testovala ve Čt značka facelle cit.10 a průsvitný dusík. Jinak nic. Rozebrala jsem dokonce i ten clear blue a tam byl viditelnej duch :D A to mi vyhodnotil negativně. Takze jsem zmatená. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.19 15:22

Cítím, že je něco jinak prostě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.12.19 15:25

@Zzzuzza určitě věř svým pocitům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.19 15:27

Budu testovat dál. Jinak mi nic jiného nezbývá, než počkat do ledna.Moc si to přejeme, snažíme se už 2 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15297
21.12.19 15:29

@Zzzuzza zajdi si do laboratoře na krev jako samoplatce a budeš mít jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
21.12.19 15:37

Zkus jiné testy a zkus třeba í odpoledne je možné že si jedna z těch co mají odpoledne pozitivní testy nebo pokud si dělala odpoledne tak zase zkus ráno :nevim:..nebo zajdu na krev jak holky pisi… to je teda zvláštní doktor že řekl že tam vidi něco a si na začátku tehu a pak podle testu řekl že ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.19 15:58
@Kajka9 píše:
Zkus jiné testy a zkus třeba í odpoledne je možné že si jedna z těch co mají odpoledne pozitivní testy nebo pokud si dělala odpoledne tak zase zkus ráno :nevim:..nebo zajdu na krev jak holky pisi… to je teda zvláštní doktor že řekl že tam vidi něco a si na začátku tehu a pak podle testu řekl že ne :think:

Co jsem četla, tak nejsem jediná, co je tehu a má neg.test.Mam doktorku na baterky, ani ji nenapadlo mi odebrat krev, aby mi to potvrdila, nebo vyvrátila. Jrn podle testu, že nejsem a že mám přijít na injekcí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
21.12.19 20:09

@Zzzuzza no to je pěkné divný teda.. No tak buď zkoušej testy nebo zajdi na krev nebo pockej no nic jiného mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.19 20:16

Jj, ono to nějak dopadne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie