Plodné dny a otěhotnění

38
4.7.16 18:45

Plodné dny a otěhotnění

Dobry den, chtěla bych se zeptat. Kolik dni průměrně po MS jsou plodné dny?? Nezjišt´uji je a MS mam nepravidelnou. Nekde psali cca 13 dni po MS průměr ale raději se ptám na názor. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
4.7.16 18:50

To je zcela individuální, pokud chceš vědět, kdy je máš, ideální je měřit si každý den bazální teplotu, podle toho nejlépe poznáš fungování svého cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.7.16 18:52

@Adelka951 to se mi právě nechce a ani na to nemam rano cas :D :? Ale asi budu muset :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
4.7.16 19:02

@Gubel přesně tak, hodně individuální 12 až třeba 25 DC.. já jsem třeba ovulaci vypozorovala podle ostrého bodání vlevo nebo vpravo v podbřišku a pak jsem si ji ještě začala potvrzovat i ovulačními testy, abych se ujistila a vždycky mi přesně vyšly v souladu s těmi „příznaky“ :D.. taky mám hodně nepravidelné cykly a ovulaci mám pokaždé jinak v rozmezí 16 - 24 DC a podle toho pak mám o to později ms.. k měření bych se asi nikdy nedokopala po pravdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.7.16 19:05

@NikushV no prave me se do měření taky moc nechce. Ovšem ted prave poslední 4 dny me taky během dne bodá v podbrisku spíše v pravo. Jenže to nevim jestli je to ovu nebo rozhozeny hormony :lol: pred měsícem sem po 3 letech vysadila HA. Každopádně dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
4.7.16 19:12

@Gubel tak zkus ty ovulační testy a třeba ti ji potvrdí..
já mám vždycky tak nějak divně bleskovou ovulaci :mrgreen:, vždycky mě tam bodá pár hodin a pak je klid, přijde to z ničeho nic v kuse třeba 6 hodin ostrá bolest, až je mi zle a pak je zase klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.7.16 19:14

Já na sobě ovulaci nepoznala a nepoznám..koupila jsem na ebay levné ovu testy a testovala každý den až do ovulace..měla jsem každý měsíc jindy. bazalka se mi měřit nechtěla, navíc je hodně ovlivnitelná hodně faktory..

• Citovat
  • Upravit
38
4.7.16 19:15

@NikushV nevěřila bych ze to řeknu ale co bych za to dala :D no ja počkám az se hormonalne srovnam, myslela sem ze jsem těhotná ale test negativní tak nevim. A pak si ty ovu testy asi začnu delat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.7.16 19:16

Plodné dny máš v půlce cyklu, tak pokud je cyklus 28 dní tak ten 14 ty den a dva dny před, ale jelikož máš menzes nepravidelnou težko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
4.7.16 19:28

@Gubel MS jsi ještě nedostala? A kolik jsi DC? Já jen, že už jsem tady četla o případech, kdy byly testy negativní, MS nikde a // se objevily až o hodně později.. No já sice přesně vím, kdy mi probíhá ovulace, ale nic z toho.. přes rok se snažíme a výsledek nikde :(, teď mám poprvé cyklus s podporou Duphastonu předepsaný gynekoložkou, ale už snad ani nedoufám.. ale to jsem odbočila, promiň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
4.7.16 20:18
@Gubel píše:
@NikushV no prave me se do měření taky moc nechce. Ovšem ted prave poslední 4 dny me taky během dne bodá v podbrisku spíše v pravo. Jenže to nevim jestli je to ovu nebo rozhozeny hormony :lol: pred měsícem sem po 3 letech vysadila HA. Každopádně dekuji :)

Ahoj, ja jsem vysadila po trech letech antikoncepci, takze po dobrani posledniho platicka prisla klasicky menstruace. Po menstruaci jsem si koupila ovulacni testy a testovala jsem od 12teho dne do 14teho dne a presne 14den mi vysel ovulacni test pozitivni. Dalsi menstruace neprisla, ted jsem 12tt s dvojcatky.

• Citovat
  • Upravit
5239
4.7.16 20:58

@Včelička992 Ahojky,taky ted cekam, jen ovu test byl ale merila jsem i bazalni teplotu a ta nestoupla, tak nevim jestli k ni doslo, cekam v patek ms..tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
4.7.16 21:13

@Jitus.Slavickova
To ja te bazalni teplote absolutne nerozumim, tak jsem se do toho nepoustela a nakonec koupila v lekarne ovu testy a testovala ty dva dny. Pozitivni tehotensky test mi vysel jiz 8.den po oplodneni, bylo mi receno, ze je to moc brzy, ale nakonec se potvrdila ta dvojcatka takze hcg v moci bylo brzy.

• Citovat
  • Upravit
Včelička992
4.7.16 21:14

@Jitus.Slavickova
Drzim palce at ms neprijde :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5239
4.7.16 21:53

@Včelička992Dekuji,no ja tomu rozumim dost a bt merim jelikoz mi ukaze zda ovu vubec prisla test dava vedet ze se ovu dostavi..uvidime jak pzjde dal.ja cekam na test aspin 12 DPO jestli se neco ukaze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí