Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maminkaBeáta Možná, že mimi vědělo, že už mu tam není dobře, tak chtělo ven. Omlouvám se, že reaguji až těď.
Ahoj maminy. Chtela bych se zeptat. Vcera rano kdyz jsem vztala mela jsem uplne mokre kalhotky i s intimkou. Vecer predtim jsem zavadela borax glycerinovou globuli(omlouvam se jestli to pisi spatne),tak jsem velkou mokrost kalhotek prikladala te globuli, ale porad nad tim premyslim, nijak to nezapachalo ani nemelo zadnou barvu a postel byla sucha, stalo se mi to poprve. Pri druhem zavedeni uz jsem nebyla mokra temer vubec. Dekuji za rady a nazory. ![]()
@Zacharova bylo mi jasne, ze se bude nejak rozpoustet, ale prekvapilo me to mnozstvi
tak to jsem rada, ze to bylo jen toto ![]()
@CokeLady to je chutovka, ono celkove vsechny vaginalni globule jsou chutovky ![]()
Obnovuji téma jsem 35+3 prvorodička, když jsem dneska lezla ze sprchy tak ze mě cosi vyteklo a teklo mi to po obou nohách
jestli to byla moč nevim nejsem si tím jistá, ale vyteklo to a pak to přestalo…
i když mi přijde, že dneska cely den ze mě něco pomalinku a po troškách,,teče" i když zase mám i hodně silný výtok, ale kalhotky mám dneska téměř cely den mokré…
může to být plodovka? Mimi se normálně vrtí v bříšku a cca v patek jsem si všimla, že se posunul níže a už pomalu klesá…
mám teď pro jistotu vložku, kdyby náhodou. Zatím mě nic neboli, jen lezim
napadlo mě ještě, jestli to nemůže být tim jak moc mi ted naléhá na močový měchýř.. 😊
Děkuji za každou odpověď ❤️
@Bobule151 no já jsem právě ale rodila tak o 10dní dřív, podle UZ a podle MS i o 14dni dřív. Takže u mě přenášení jako důvod vůbec nepřipadalo v úvahu.