Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak mě praskla když jsem zvedla morče z akvárka
Žádná velká námaha. Ňěkomu odteče po malých dávkách, u mě to byla louže jak blázen a pořád mi to stejkalo po nohách, takže ikdyby mi první várka odtekla ve vaně, tak po vylezení bych byla pořád promočená, takže bych to poznala. A kontrakce se dostavila cca za 10 minut.
Jinak teda u mě to bylo asi i vysokým tlakem (to prý voda často praská). A obecně se říká, že prasknout může při mytí oken, věšení záclon… námaha s rukama nahoře.
holky pry ruce na horu se nemaji davat kvuli pupecni snure a taky neustale koukam jak vyvolat porod a pry pomaha treni bradavek
a nebo sex
u holky jsem sexovala
kazdej den a stejnak jsem ji prenasela 14 a nakonec cisar ted cekam kluka ale jeste 3 tydny musim pockat i kdyz uz ho chci mit usebe a treba naka rada jak opravdu vyvolat porod? ![]()
Dobrý den dámy, jak tak čtu ty vaše příspěvky tady tak jsem si všimla, že jedna z vás tu píše, že plodová voda někomu odtéká po troškách. Chtěla jsem se zeptat, zdali je možné že by mi jeden den odteklo trochu plodové vody a pak po trech dnech zase trochu a tak dál.. Děkuji za odpověd. Iva