Plodová voda - poznám, když praskne ve vaně?

19
24.2.10 09:07

Plodová voda

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jak poznam když zrovna ležím ve vaně plne vody a v tu chvíli mi praskne plodová voda, zda je jiná. A taky jsem chtěla vědět při jaké zátěží muže prasknout. Děkuji Wendis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
24.2.10 10:03

Při jaké zátěži? Mno mě rupla když jsem ležela v posteli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.2.10 10:09

Wendy, plodová voda je většinou čirá, takže změnou barvy to nepoznáš…snad jen že budeš cítit, že z tebe něco teče a nejde to zastavit..
Jinak mě praskla plodovka při úplně klidném ležení u filmečku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.2.10 10:10

No ja sice nic nedělám,pořád jen sedím nebo ležím,ale kdybych chtěla urychlit porod protože už to nemužu vydržet posličky už mam dlouho a když tak čtu všude co pomáhá, nějaké semínka, čaje, sex, tak jestli je i nějaká činnost při které mi muže prasknout.Jsem ve 37tt+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.2.10 10:21

Hihi mě když jsem čůrala, na záchodě samozřejmě :lol: najednou toho čůrání bylo nějak moc.
Voda ti praskne prostě až bude čas, samozřejmě bys neměla v těhu tahat těžký věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.10 10:21

Ahoj, já bych se teba snažila to vydržet, každý den pro miminko je dobrý, ono si samo řekne až bude ten „správný čas“! Přeji pevné nervy a porod bez komplikací!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.2.10 10:22

plodová voda

Mě praskla plodová voda,když jsem seděla na posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.2.10 10:23

Ještě to vydrž ať je mimísek hezky dopečenej. Ale mě praskla voda ráno po odpoledni které jsem celé prochodila po nákupech přesně na termín. Možná to způsobili ty nákupy, byla jsem fakt asi 6 hodin ve městě a zařizovala a tahala docela dost věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.2.10 10:25

Ja bych to právě chtěla nějak urychlit, mala je zrala jako bych už měla byt ve 39tt to mi řekl gynekolog. Ale ja jsem strašně nedočkavá a chci to už mit za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadli
24.2.10 10:27

Mně pomohla teplá vana a po ní pohupsání na míči, rozjelo mi to kontrakce, ale voda mi nepraskla ani v porodnici, měla jsem tuhý plodový vak a štípali mi ho nadvakrát, aby vůbec voda tekla a to už jsem byla otevřená na 4 prsty.
Myslím, že když ti praskne voda, tak se ti zintenzivní kontrakce a taky se ti budou zkracovat, takže i kdyby sis ve vaně nevšimla, že voda praskla, tak poznáš, že más jet do porodnice :wink:

• Citovat
  • Upravit
12300
24.2.10 10:30

No prasknutí vody ještě neznamneá kontrakce .....mě praskla voda ráno a kontrakce začali až večer a to jen po pohnání oxytocinem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
24.2.10 13:55

Mě praskla voda asi 5 minut poté, co jsem si šla lehnout, takže v naprostém klidu. Malej si sám řekl, že chce na svět a to již v 37+3 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.2.10 12:03

Wendis, nepospíchej! Kuba se narodil 37+4tt, a i když byl krásný, veliký a v pohodě, pořád se na dětičky do 38tt pohlíží podle nějakých tabulek jako na „nedonošené“, a pořád nás honili na nějaká vyšetření.............ale naštěstí vše bylo OK :-) Opravdu mu nech čas. Mně praskla voda v posteli, když jsem s epokoušela usnout :lol: Pořád jsem se bála, že to nepoznám, ale to fakt nešlo nepoznat - asi 20minut tekla doma, a pak ještě cestoou do pordonice i v porodnici........Dr. mi říkala, že tam mám vody dost, ael tolik jsem nepočítala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.2.10 12:10

Wendis, myslím, že odtok plodové vody bys poznala.
Nejsem si teda jistá, zda bys to registrovala v té vaně, ale předpokládám, že bys v té vaně nebyla půl dne - takže jakmile bys vylezla, pořád by z tebe něco teklo.
Plodová voda odtéká postupně, dokonce i ještě během porodu kolikrát trochu teče.
Rozhodně to není tak, že by z tebe během pár sekund vytekl 1 litr vody, odtéká postupně :wink:

Jinak mě taky praskla, když jsem zrovna čůrala :oops: :lol: Zajímavé to bylo :think: :lol:

S miminkem nepospíchej, byla jsem sice stejná jako ty, taky jsem to chtěla mít co nejrychleji za sebou :oops:
Miminko si řekne samo, kdy chce na svět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
6.3.10 22:16

tak mě prdla voda když jsem byla na posledním schodě žebříku.. lezla jsem zrovna do postele chrnět :lol: :lol: :lol: :lol:
a nejdřív jsem myslela že jsem si cvrkla :lol: :lol: ale pak toho bylo víc o odtýkalo to víckrát..
takže to poznáš.. i kdyby ti první várka odtekla do vany, tak pak ti bude odtíkat zase.. takže neboj..
ale dopřej s mimouše ještě v bříšku..a v klídku se vyspi :lol: :lol:
jinak mě začly kontrakce asi až po 4 5 hodinách od plodovky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí