Plodová vejce - trojčata?

Anonymní
8.3.12 23:09

plodové vejce

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jsem dnes 53DC a bez MS. Včera jsem byla na vyšetření u GynDr a ten mi při ultrazvuku oznámil že vidí 3 útvary plodového vejce.Píchl mi vyvolávačku Agolutin a mám čekat jestli MS do 14 dnů nepřijde mám přít já. Bylo mu divné že nemám pozitivní těhu testy. Z 8mi test mám na 5ti jen slaboulinké dušíky.
Holky nemáte některá s tímto skušenosti??? Jako já a trojčata?? vysadila jsem HA 30.10.2011 a HA jsem brala 2 roky. Už jedno dítko máme 2,5roku a chtěli by jsme druhé. Dr mi nic nevysvětlil. Jen to že tam jsou 3 plodové vejce. Jako co si mám myslet. poslední sex s manželem byl 12.2 jezdí do zahraničí takže to početí bude náročnější.Je možné že jsem měla ovulaci toho 12.2 - 13.2 a týden před očekávanou MS jsem měla bolesti v podbřišku a nadměrnou tvorbu slin.Ted mám nalité prsa. BT neměřím pravidelně, ale dnes byla ráno BT 36,9
jsem snažilka čekatelka ale s mámi cykly 32-36 a dnes jsem 52DC takže si dovedete představit jak mi je ale už se tomu musím smát. Jsem hrozně zvědavá jak tohle dopadne, jen se modlím at je všechno v pořádku a z těch 3 plodových vajíček kdyby bylo spon jedno úspěšné a za 14 dní když nedojde MS tak at je na UTz něco vidět.Jinak at mě to už víc netrápí a MS dorazí at se můžeme začít snažit dál.
Kdyby jste měla některá skušenost prosím napiště.at se mi to čekání zpříjemní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.3.12 23:13

Pokud byl poslední sex 12.2. tak už bys musela mít zcela jasně pozitivní test, tohle je nějaké divné… Upřímně, nepočítala bych s těhotenstvím, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.3.12 23:26

Ahoj, nechci strašit a přeju Ti, aby to bylo v pořádku. Já jsem měla dvě, ale bohužel zůstalo jen u prázdných gestačních váčků, takže potom následovala revize. Ale přece jen mi přijde ještě brzo dělat závěry a mohla si mít ovulku těsně před MS,takže dej tomu těch 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.3.12 08:43

to s tím testem není pravda, mě z mých třech těhu ukázal jen to třetí a to ještě ten clearblue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
9.3.12 09:09

Já měla poslední sex 11. února a na UZ jsem byla 7.3. a byl vidět žloutkový váček. Takže už by asi něco mělo být vidět, ne? Každopádně držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.3.12 15:59

měřím BT od středy a je to 36,8–36,9–36,9 a dnes ráno 37,1 jako jestli to dělá ten Agolutin tak snad MS dorazí ale zjstila jsem že jsem dnes 16 den kdy jsem měla dostat MS a test jsem dělala naposledy 10 dní po očekávané MS takže někomu se ukáža až po 14 dnech a já se bojím testnout ale zítra ráno to udělám protože to nevydržííííím :zed:
jo jinak já jsem ta ononymní vždycky to zapomenu odklidknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.3.12 16:00
Pipet píše:
Pokud byl poslední sex 12.2. tak už bys musela mít zcela jasně pozitivní test, tohle je nějaké divné… Upřímně, nepočítala bych s těhotenstvím, bohužel.

budu testovat zítra to budu 16 dní po očekávané MS testovala jsem 10 dní po očekávané MS tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
10.3.12 18:50

Ahojky :-) je pravda, že většinou testy těhu prokáží, ale nemusí to tak být vždy.. četla jsem od několika různých mamin, že jejich testy jsou vždycky sněhobílé. Donkonce i jedna mamina psala, že nedostala MS, tak šla k Dr. pro vyvolávačku, ale Dr. jí řekl, že je někde v 5tt nebo 6tt. Těhu probíhalo dobře, mimi bylo zdravé a žádné komplikace. Tak doma testovala snad každý týden, ale nikdy se jí // neukázaly. Takže dokud nepřijde MS, neztrácej naději, třeba se ti jen hcg vylučuje převážně do krve a do moči jen málo, taky jsem o něčem takovém slyšela :-)
Hodně štěstí, ať se alespoň potencionální miminko chytí :-) Držím palce a určitě dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.3.12 15:42

Makii teda já dnes hodila flintu do žita ale jak jsem si přečetla ted tvůj příspěvek tak jsem zase na rozpacéch. Nechutná mi kafe už 14 dní ho nepiju. Udělala jsem si dnes test ale nic sneho bílo jak jsi psala. Ale jak je to možné že se to někomu neukáže? nevím Dr mi řekl že do 4-8mi dnů bych to měla dostat. Měřila jsem si od st BT a mám ji 36,9–36,9–36,9–37,1–a dnes 36,7 jsem zvědavá jaká bude zítra je to jakési divné. Přemýšlela jsem nad těma trojčátkama ale to bych fakt nezvládla manžel je řidič kamionu takže max dvojčátka ale stačilo by mi jedno jediné (jednu 2,5 letou holčičku už máme) ale trojčátka ne e ........ at už je 21.3 do té doby bych to měla dostat a když ne tak až na 26.3 bych se objednala k Dr protože podle téhle kalkulačky mi to takhle vychází

Ovulace (k oplodnění pravděpodobně tento den): 12.2.2012
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 25.2.2012
Vajíčko se pravděpodobně dostalo z vejcovodů do dělohy: 16.2.2012
Vajíčko se pravděpodobně začíná uhnizďovat: 20.2.2012
Na ultrazvuku viditelná srdeční akce: 25.3.2012
Vytvořeny končetiny a prsty: 13.4.2012
Lze pozorovat pohyby plodu: 15.4.2012
Konec prvního trimestru: 13.5.2012
Plně se diferencují ženské a mužské pohlavní orgány: 13.5.2012
Růst vlasů a nehtů: 2.7.2012
Rozdělení očních víček: 26.7.2012
Konec druhého trimestru: 11.8.2012
Datum narození: 6.11.2012

takhle mi to vychází a srdeční akce by měla být vidět teda až toho 25.3 tak ještě tady k tomu se přikláním no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
14.3.12 08:10

DOBRÉÉÉ RÁÁNKOOOO
HOLKY MNĚ SE TÁÁÁÁK ULEVILO JAK PSYCHICKY TAK I FIZICKY
VČERA JSEM BYLA NAFOUKLÁ JAK ŽABA, BOLELO MNĚ BŘICHO A DNES HLÁSÍÍÍÍM

1 DC :-) :-) já jsem táák ráda, jak mi je dobře to je nepopsatelnééééééé :-)

Ráno to ze mně hrklo síla a teču jak nikdy já mám pocit jak kdybych měla včera břicho plné krve, to je úleva.
Ted už kašlu na příznaky, zaměřím se na očistu organismu a můžu cvičit, skákat atd atd já jsem byla od neděle totálně líná a nepohyblivá a měřila jsem BT a už včera klesla z 36,9 na 36,5 a dnes ráno 36,3 takže ted si budu měřit BT uvidím jak bude moje tělo fungovat ale já jsem táák štastná že nejsou trojčata :-D

pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.3.12 08:52

Tak ať to vyjde příště v nějakém rozumném počtu :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.5.14 17:12

Ahoj potřebuju radu.Dnes jsem byla u lékaře a podle ultrazvuku jsem v 7 týdnu těhotenství ale byl vidět jen plodový vak. Máte stím některá skušenosti? V pátek jdu znovu na ultrazvuk ale ta nejistota je hrozná. Jinak jeho velikost odpovídá stáří těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí