Plodovka - jak vypadá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
7.11.11 15:37
Neonka85 píše:
Ahojky,
nechci zakládat zbytečně další téma tak se zkusím zeptat tady.
Chtěla jsem poprosit, zda by mi některá z vás nemohla říct jak přesně vypadá plodovka. Mám tak poslední tři nebo čtyři týdny vodnatý výtok žlutobílý. Je to ale většinou jenom po noci, kdy ze mě na wc vyteče právě trochu tohoto výtoku. Není čirý nebo narůžovělý jak se všude popisuje. Spíš takový žlutomléčný neprůhledný. trošku možná itakový lepkavý. A pak je většinou celý den klid. Ani to přes den nijak nezamaže intimku jak je toho fakt minimum. Ani nejni tak tekutý jako normální voda. Je to tak že plodová voda je fakt tak tekutá jako voda? Omlouvám se za popis ale čím víc se blížím ke konci tím víc panikařím. Jsem provorodička :-D
Ve středu jdu k doktorce do poradny tak to s ní určitě proberu. Jen jsem chtěla počíst zkušenosti jiných maminek.

Neonko,to co popišuješ bych viděla spíš na hlen.zátku.Měla jsem to stejně,trochu nazelenalý,jen ne moc vodnatý,ale fakt takový „sopel“ :oops: :-) Akorát,že to nemusí vůbec nic znamenat,mě to takhle odcházelo přes měsíc,minulý týden mi po Hamiltonu odešel zbytek zátky,tentokrát už dohněda krvavý a pořád jsem 2v1 :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.11 15:44

myslíš že hlenová zátka? no nevím mám už to tak tři týdny zpět a začínám ted teprve 33. týden. :think:
Doktorce jsem říkala že mám žlutý vodnatý výtok dala mi na to macmiror ale do tří dnů po dobrání to stejně bylo zpět.
Já už fakt nevím. Dycky si někde něco přečtu, vyděsím se a pak tose mnou takhle dopadá :zed:

Ale plodovka kdyby prosakovala nebo odtékala postupně tak teče samovolně i v průběhu dne ne? byt jenom po troškách… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.11.11 15:45
Neonka85 píše:
Ahojky,
nechci zakládat zbytečně další téma tak se zkusím zeptat tady.
Chtěla jsem poprosit, zda by mi některá z vás nemohla říct jak přesně vypadá plodovka. Mám tak poslední tři nebo čtyři týdny vodnatý výtok žlutobílý. Je to ale většinou jenom po noci, kdy ze mě na wc vyteče právě trochu tohoto výtoku. Není čirý nebo narůžovělý jak se všude popisuje. Spíš takový žlutomléčný neprůhledný. trošku možná itakový lepkavý. A pak je většinou celý den klid. Ani to přes den nijak nezamaže intimku jak je toho fakt minimum. Ani nejni tak tekutý jako normální voda. Je to tak že plodová voda je fakt tak tekutá jako voda? Omlouvám se za popis ale čím víc se blížím ke konci tím víc panikařím. Jsem provorodička :-D
Ve středu jdu k doktorce do poradny tak to s ní určitě proberu. Jen jsem chtěla počíst zkušenosti jiných maminek.

Ja si myslim, ze je to jen silnejsi vytok. Mela jsem ho taky pred porodem. Dokonce jsem jednou stoupla a vyteklo to ze me 8-o . Ja mela plodovku zluto-cirou az trosinku naruzovelou, pac mi zrovna i s plodovkou odesla zatka.
Kazdopadne bych zajela do porodky, kde zjisti na 100 % , zda jde o plodovku ci ne. Moc bych to nepodcenovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.11 16:51

tohle právě vůbec čiré nejni, má to barvu jako výtok co jsem měla před těhu akorát je to prostě ted tekutější, vodovější. Četla jsem že to může být změnami v pochvě tak uvidíme.
Byla jsem v poradně před čtrnácti dny a na utz bylo prej plodovky dost tak snad by se něco poznalo. Každopádně to s doktorkou proberu pozítří ráno a uvidíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.11.11 20:14
Neonka85 píše:
tohle právě vůbec čiré nejni, má to barvu jako výtok co jsem měla před těhu akorát je to prostě ted tekutější, vodovější. Četla jsem že to může být změnami v pochvě tak uvidíme.
Byla jsem v poradně před čtrnácti dny a na utz bylo prej plodovky dost tak snad by se něco poznalo. Každopádně to s doktorkou proberu pozítří ráno a uvidíme. :kytka:

Podle UTZ se neda zjistit, ze ti unika nebo prosakuje plodovka. Mimi muze dostat infekci, ja bych to nepodcenovala, jel ajsem taky, i kdyz zbytecne, ale jela jsem a mela jsem jistotu, ze je vse v poradku a musim rict, ze i kdyz mi praskla plodovka, pred porodem, tak na UTZ jsem ji mela stale dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí