Plodovka - jak vypadá?

5548
17.4.11 10:11

plodovka-jak vypada?

Chci se zeptat jak vypada plodova voda?Muze byt nazloutla?Od vcerejska mam pocit mokra a dneska ze me vyteklo neco nazloutleho z trochou krve.Pocit mokra mam stale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
17.4.11 10:18

Nevím, v kterém jsi TT, ale to co popisuješ by mohla být hlenová zátka..ta prý může odejít i dva týdny před porodem.

U mě byla plodovka narůžovělá, jako benzín..nebo jak bych to popsala a zátka mi odešla den před prasknutím plodovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
17.4.11 10:31

taky jsem měla rúžovou, ale může bý jakákoliv. To co popisujes muze byt hlenova zatka. POkud to mas už dva dny, dej si porodnickou vlozku a jak bude trošku mokra tak ji sbal a odvez do porodnice, oni ti reknou jestli je to plodovka

• Citovat
  • Upravit
6865
17.4.11 10:35

Ahoj Myslím,že by to plodovka mohla být. Asi bych si zajela do porodky na test pro jistotu. Mě plodovka praskla tak že by to nepřehlídl nikdo, barvu si nepamatuju. Ale někomu odtéká pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
17.4.11 10:46

Já měla plodovku úplně čirou a odcházela pomalu ale to už se rozjížděl porod. Souhlasím s ostatními, v porodnici to na vložce testnou během chvilky a budeš vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.4.11 10:50

Může to být buď zátka nebo plodovka… dej si tam porodnickou vložku, nech ji nasáknout a odvez do porodky, kde „to“ otestují na plodovku a uvidíš. :kytka: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
17.4.11 10:57

Také to vidím na hlenovou zátku, ale jak už radili ostatní zajeť raději do porodky, za to nic nedáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
17.4.11 11:21

Taky bych jela do porodky :palec: mě praskla voda a do půl hodiny jsem měla strašný bolesti a kontrakce tak aby tě to nechytlo doma :palec: barva tak bílá-čirá.hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.4.11 12:42

Já měla myslím trochu do růžova, už si to moc nepamatuju, netekla moc, ale přesto jsem poznala, že je to voda (cítila jsem jak ze mě najednou vytekla cca sklenice vody).

v porodnici ti řeknou, jestli si nejsi jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.4.11 15:25

…nemusíš mít ani porodnickou vložku - pokud ji nemáš zrovna po ruce… ..měla jsem obyčejnou intimku bez vůně a taky to poznali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
21.4.11 13:16

Ahoj holky tak jsem udělala jak jste radili a opravdu to byla plodovka.Dne 17.4 v 16:11 se mi narodila holčička Kristýnka(3750g a 48cm) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.4.11 14:55
maminka189 píše:
Ahoj holky tak jsem udělala jak jste radili a opravdu to byla plodovka.Dne 17.4 v 16:11 se mi narodila holčička Kristýnka(3750g a 48cm) :srdce: :srdce: :srdce:

No vidíš to :palec: Tak gratuluji ke Kristýnce, štěstíčko zdravíčko a lásku :kytka: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
21.4.11 16:58

Přidávám se ke gratulacím. Ať vám krásně roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.11.11 16:14

ja jsem ji mela spis do ruzova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.11 15:25

Ahojky,
nechci zakládat zbytečně další téma tak se zkusím zeptat tady.
Chtěla jsem poprosit, zda by mi některá z vás nemohla říct jak přesně vypadá plodovka. Mám tak poslední tři nebo čtyři týdny vodnatý výtok žlutobílý. Je to ale většinou jenom po noci, kdy ze mě na wc vyteče právě trochu tohoto výtoku. Není čirý nebo narůžovělý jak se všude popisuje. Spíš takový žlutomléčný neprůhledný. trošku možná itakový lepkavý. A pak je většinou celý den klid. Ani to přes den nijak nezamaže intimku jak je toho fakt minimum. Ani nejni tak tekutý jako normální voda. Je to tak že plodová voda je fakt tak tekutá jako voda? Omlouvám se za popis ale čím víc se blížím ke konci tím víc panikařím. Jsem provorodička :-D
Ve středu jdu k doktorce do poradny tak to s ní určitě proberu. Jen jsem chtěla počíst zkušenosti jiných maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí