Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Osobně tipuji únik moči, též se mi to stává, když si prcek dělá z močáku trampolínu. Plodovka by odtékala asi pravidelně, i když třeba jen málo. Ale kdyby to bylo častější, opakovalo se to nebo jsi měla pocit, že je to trvalé (plynulé odtékání), tak to raději konzultuj s doktorem.
Držím palce, ať je vše ok… ![]()
Moc bys mela citit (cichem). Nechci strasit, me takhle ucvrnkla plodovka, opravdu jednorazove, potvrdit to museli sterem, pac pak bylo sucho. Byla jsem 36+1, prcka vyvolavali kvuli podezreni z infekce, ktera se pak potvrdila, nekdy to umi porusit plodove obaly, aspon tak mi bylo vysvetleno. Ja bych se radeji nechala. zkontrolovat, pokud to jako moc nesmrdi.
@Jitule L. Plynule to není, ale několikrát za den rozhodně…
@darekp těžko říct… Nesmrdí to vyloženě močovinou, ale trochu zapáchá…
@beruska9 moc nesmrdí no, tak maličko divně… Tak snad to nic nebude, přeci jen 33tt je ještě málo 🤔 ![]()
@Anonymní píše:
@Jitule L. Plynule to není, ale několikrát za den rozhodně…@darekp těžko říct… Nesmrdí to vyloženě močovinou, ale trochu zapáchá…
Tak to bych se přikláněla k tomu výtoku, ale pro klid duše bych se možná zítra nechala někde zkontrolovat
nebo bych aspoň zavolala ke své gyndarce a řekla jí to, uvidíš, co ona na to ![]()
@darekp asi budu muset zavolat na ambulanci do nemocnice, moje doktorka je tu jednou týdně… 🤔 Jen mám strach, aby si mě tam nenechali, zrovna v týhle nemocnici je to normální, ale zas nic nepodceni… Jen případné hlídání 🤦
@Anonymní píše:
@beruska9 moc nesmrdí no, tak maličko divně… Tak snad to nic nebude, přeci jen 33tt je ještě málo 🤔
Snad ne, ono se to asi nestava moc casto. Nicmene vzhledem k vlastni zkusenosti bych e radeji poradila s dr. Drzim palce!
Jinak ja tehdy necitila vubec nic, rikali nam ze plodovka smrdi jak sperma, ale ja nedokazala identifikovat zadny pach z toho.
Sama doma to nepoznáš. Zajeď k doktorovi nebo na pohotovost (s vložkou), ať to zkontrolujou. Měla jsem teď stejný problém a sestřička říkala - radši 3× zbytečně než jednou pozdě. Vezmi si, kdyby to opravdu ta plodovka byla, v nemocnici můžou předčasný porod zastavit nebo aspoň dítě na něj připravit.
Zdravím.. v pondělí jsem byla na kontrole na gynde 33tt, vše v pořádku, prcek hlavou dolů, zavřena, cs0… Jenže dneska mokré kalhotky, jen flek, ne velký, ne malý… Poměrně rychle suchý.. dala jsem vložku, ale ta je suchá, ukáže se na ni jen nažloutlý flíček po době, (vydrží mi celý den)… Bude to jen výtok či unikající moč? Není to pravidelné a je fakt, že mi prcek dost buší do mocaku