Hořčičné semínko/2. trimestr

Anonymní
18.6.20 21:21

Hořčičné semínko/2. trimestr

Ahoj holky,

Nedělám úplné drama ale dala jsem si salát kde bylo hořčičné semínko, ne moc samozřejmě, nemusím plašit hned s potratem ne? :mrgreen: prostě jsem měla chuť tak jsem si dala. Prosím o anonym, o tehu zatím nikdo neví :)

Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
18.6.20 21:28

Já jedla určitě i hořčici v těhotenství. To se nesmí? a v není to semínko i v kyselých okurkách nebo to se mi zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.6.20 21:49

Neblbni. Zadna potravina v beznem mnozstvi ti potrat nevyvola. Pruserem zavadi akorat to, co muze byt infikovano listerii, ale svym obsahem urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 21:55
@Veru1987 píše:
Já jedla určitě i hořčici v těhotenství. To se nesmí? a v není to semínko i v kyselých okurkách nebo to se mi zdá?

Prý se to nesmí, konkrétně to semínko ale fakt to nebyla mega porce a navíc tam bylo tolik salátu, že se to asi ztratí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
875
18.6.20 21:56

V klidu… Obě těhotenství jsem strávila na lekoricovych pendrecich a ty se ve velkém množství nesmí. Já je jedla po kilech a děti jsou v pořádku, jen ty kila musím shodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 21:57

@beruska9 Jooo, jako, vysloveně nesilim ale říkám si, že se zeptám radši :) ale zgustla jsem si :mrgreen: navic mám chuť to zapít tim balsamic octem co mám v lednici :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.20 21:58
@AlenaSu píše:
V klidu… Obě těhotenství jsem strávila na lekoricovych pendrecich a ty se ve velkém množství nesmí. Já je jedla po kilech a děti jsou v pořádku, jen ty kila musím shodit :mrgreen:

Hehe Kila, budu na tom možná obdobně :lol: Super, děkuji :mrgreen: Ježíš, pendrek, ten já miluji! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7674
18.6.20 22:03
@Anonymní píše:
Prý se to nesmí, konkrétně to semínko ale fakt to nebyla mega porce a navíc tam bylo tolik salátu, že se to asi ztratí :mrgreen:

já to ani netušila že se to nesmí, dávala jsem si pozor na některé bylinky, nejedla ostré a to je tak vše. A jak jsme kojila na zahradě jsem neodolala jahodám… a bylo to den před preventivkou u doktora…trošku koukal z čeho je taková obsypaná.. ale pak se zasmál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
19.6.20 07:40

🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 05:53
@Lekninka91 píše: 🤦

Klid Lekninko, byla to jen otázka :) nemusíš se hned bít do hlavy za to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky