Plusoptix v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plusoptix v Praze
Dobry den, prosim vas, nevite kde v Praze vysetruji detem zrak Plusoptixem? Vim, ze u Dr.Ocka a v Kukatku. Na nete jsem taky nasla pracoviste s Plusoptixem, ale pak na danych strankach neni o tom zminka. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Dipsey Byla jsem před 3 měsíci o dr. očko ve Vodičkoví v pasáži Světozor. A byla jsem velice spokojená. Vyšetření trvá asi 10 vteřin a doktorka byla velmi příjemná. Neobjednáváš se tam, přijdeš vezmeš si pořadový číslo a do deseti minut jsme šli na řadu. Sice to stojí 400 kč ale nelituju. Dcera nechtěla na tříleté prohlídce spolupracovat a ani se nedivím. Tak jsme šli sem. Co sem se teďka dívala tak tam maj většinou út-čt do těch 15 hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Simonkaa01 ano, o tom vim, tam jsme byli pred rokem. Vysetreni bylo supr, ale neresili to, ze syn spatne vidi. Rikali, ze na dalsi prevenci az v 6.letech. Kdyz jsem to rikala pediatrovi, tak se divil, syn je predskolak, asi by bylo lip kdyby mel bryle. A dalsi vec, vubec nerekli, ze cvicenim zraku, se zrak muze zlepsit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přístroj má i jedna oční na Hájích. Ulice Hviezdoslavova. Jméno Dr neznám.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Dipsey To je divný. Mě říkala že když je nějaká vada tak se chodí kazdých půl roku a řeší se to a cvičí se s nima. Být váma tak tam zajděte co nejdříve ať s tím něco dělaj a nehla bych se od tamtuď dokuď by s tím něco nezačli dělat. A brýle by měl mít aby se to nezhoršovalo. Slyšela jsem že v Kukátku jsou fakt dobrý ale je tam opravdu hodně dlouhá čekací lhůta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kde v Praze prodat dámské oblečení?
- Výměna miminkovského oblečení Praha
- Kam v Praze ve vedru s detmi
- Kdo zaplétá vlasy s kanekalonem - Praha
- Jak se dostat do zoo praha
- Kamaradka okoli Prahy
- Ubytování s dítětem v Praze