Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá z vás měla klasické PMS a přesto jste našla //? ![]()
@Cherrynka123 PMS je někdy hodně podobný raným těhotenským příznakům. Takže to klidně možné je. Pokud najdeš //, tak jsi těhotná.
@Cherrynka123
Já měla součástí PMS bolest prsou, aže jsem byla přesvědčená, že to dostanu a ono je bolest prsou na začátku těhotenství typická, taže prostě stejný příznak a bylo to těhotenství…Souhlasím s @Litta, ty příznaky můžou být totožné.
Me zas nic nebylo, normalne pms priznaky pred tehu, a pak uz v tehu zadne priznaky, ale ms byla normalne az do 4. mesice, blazinec ale zas ty priznaky vsichni rikaj jak jsou podobne/stejne tak snad at tam jsou //:))
@Makronka222 Jo, někdy je příznakem právě to, že příznaky zmizí. ![]()
@Cherrynka123
pms na sobě nijak extra nesleduju (jen nalitá prsa a zvýšené pocení). První den ms pak bolest břicha a kříže a běhání na velkou. Tentokrá se mi všechno spojilo a začalo se ozývat už tak 5 dní před termínem (kromě wc - to jsem zas trpěla zácpou
). No a na testu // byly
Tyhle pms příznaky odezněly pár dní po termínu ms a teď na sobě nic moc extra až na nějaký drobnosti nesleduju (jsem 5tt+6).
Takže klidně být těhotná můžeš, vůbec se to nevylučuje ![]()
Mě zas bolela prsa a břicho o něco více než před MS.. O dost více až jsem se bála co se děje ![]()