Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@terien bo 6× za hodinu je fakt moc 😆 ja mazu rano po ranní hygiene pak odpoledne než jdu ven a pak na večer na večerní umytí hygienu…jinak to cítím porad takové suche a když projedu prstem jde videt jak to jakoby popraskava
Foto streda po aplikaci
A druhé foto ze zavřenými ici prave ted nic hrozného zatim…ale popraskava my to
@ibis na obočí chodím pravidelne jakoby na barvu vosk úpravu u nas v Moste do jednoho studia…akorát sem se rozhodl pro PMU ale tohle studio to nedělají a pani kosmetica my doporučila jedno studio tak jsem šla…ja se tomu vzdy vyhybala pac mama rada přirozenost, ale poslední dobou semi vubec nedařilo obočí hezky upravit tak ze zkusim tohle, jinak semi vzdy líbilo a volila sem prave i středně hnedy pac my vim ze časem stejne vybledne…ale je to přirozená barva..no uvidime co z toho zůstane…cca za 2mesice na korekci
@DandátkoP ja dostala mas primo v salonu průhledná bez parfemu, neco jako vaselina
@Miskaa91 píše:
@terien bo 6× za hodinu je fakt moc 😆 ja mazu rano po ranní hygiene pak odpoledne než jdu ven a pak na večer na večerní umytí hygienu…jinak to cítím porad takové suche a když projedu prstem jde videt jak to jakoby popraskava
Ale to ma bejt suchy, strupy jsou suchy a pak samy vypadaj. Fakt bych nemazala, vubec si toho nevsimej.
@Miskaa91 píše:
I tohle je moc. Mazala bych max 1× denně jen kdyby to pnutí bylo nepříjemné.
@terien píše:
Chodím na obočí pravidelně, nikdy jsem nic nestírala, mazala velmi málo a vždy výsledek perfektní. Naopak kamarádce mazání vytáhlo barvu. Jako mazat 6× za hodinu je šílenost, to nevím, jaký expert ti to poradil.
4-6× jednou za hodinu..ne během hodiny 4-6×:-)
@NicknackEK píše:
4-6× jednou za hodinu..ne během hodiny 4-6×:-)
@DandátkoP píše:
Ještě jednou
pujdu na obočí v 10dopoledne, v 11 jsem hotova …ve 12,ve 13,ve 14, v 15h, v 16h šetřu vypotek a namazu..další dny rano dopoledne večer
@NicknackEK píše:
Ještě jednoupujdu na obočí v 10dopoledne, v 11 jsem hotova …ve 12,ve 13,ve 14, v 15h, v 16h šetřu vypotek a namazu..další dny rano dopoledne večer
Ještě jednou, který expert ti takovou ptákovinu poradil? Mazat max. 1× denně a ani to není nutné
@terien píše:
Ještě jednou, který expert ti takovou ptákovinu poradil? Mazat max. 1× denně a ani to není nutné
Nejlepší brow artistka v celém Brně
ja ani žádná z mých asi 20 kamarádek jsme neměly jediný stroupek a obočí drží nádherné i rok a půl po aplikaci oproti předchozím zkušenostem
@NicknackEK píše:
Nejlepší brow artistka v celém Brněja ani žádná z mých asi 20 kamarádek jsme neměly jediný stroupek a obočí drží nádherné i rok a půl po aplikaci oproti předchozím zkušenostem
Tak to má opravdu jedinečný postup ![]()
@terien ano to rekla p. Která mě tetovala i mě to musim uznat…po aplikaci cca 2-3h nechat uplne být pak jen 1-2× šetřit vlhkym tamponkem a druhy den seu uz mazal.. mela sem to hlavně namazany když jsem odchazela..takže nebyla třeba mazat hned…no nevím kazdy rádi jinak…podle mě záleží na pleti a pigmentu kazdy to ma jiny…
@NicknackEK píše:
Ještě jednoupujdu na obočí v 10dopoledne, v 11 jsem hotova …ve 12,ve 13,ve 14, v 15h, v 16h šetřu vypotek a namazu..další dny rano dopoledne večer
Nemusis to psat jeste jednou, my to chapem. A i presto valim oci. Ale tak to je fuk, hlavne, ze si spokojena.
Ahoj holky, v patek na večer jsem byla na PMU obočí, metoda vláskování. Je normalni, ze se mi stroupky udelali hned ten den pres noc??? Pani, co mi to tetovala rikala, ze mi tece hodne krev, ze to jeste nevidela… Dneska je to 3 den a oboci mam porad stejné. Ma to takhle vypadat? Moc dekuji