Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chci se zeptat těch z vás, kdo má zkušenost s nalepovacími (press-on) nehty. Používám je občas, třeba 1× za pár měsíců a můj problém je, že se mi z nich u kořene vlastního nehtu na palci dělají takové vodorovné prohlubně, asi 1mm hluboké. Na jiných nehtech to nemám a ty umělé odstraňuji opatrně. Když to odrůstá, nevypadá to dobře, a když to odroste až na kraj, je ten kraj nehtu tak tenký a slabý, že se láme. Někde jsem slyšela, že to může být lepidlem, ale to se mi nezdá. Děkuji za případné rady 😁
@PacinaSl píše:
Ahoj, chci se zeptat těch z vás, kdo má zkušenost s nalepovacími (press-on) nehty. Používám je občas, třeba 1× za pár měsíců a můj problém je, že se mi z nich u kořene vlastního nehtu na palci dělají takové vodorovné prohlubně, asi 1mm hluboké. Na jiných nehtech to nemám a ty umělé odstraňuji opatrně. Když to odrůstá, nevypadá to dobře, a když to odroste až na kraj, je ten kraj nehtu tak tenký a slabý, že se láme. Někde jsem slyšela, že to může být lepidlem, ale to se mi nezdá. Děkuji za případné rady 😁
Sice osobní zkušenosti nemám, ale jakékoliv umělé věci na ženě nevypadají vůbec dobře, tohle toleruji pouze pokud to dotyčná musí mít ze zdravotních důvodů.
jinak je nejpěknější ženská, která je přirozená.
@boricmytu to chápu, taky to nemám ráda, ale zrovna nehty si lepím, protože své mám od přírody opravdu ošklivé, slabé a vůbec žensky nevypadají 😅 stydím se za ně. S těmi umělými mám aspoň na chvíli pocit, že se mi na ruce pořád každý nedívá a nosím je krátké a v neutrální barvě pleti ![]()
@PacinaSl píše:
@boricmytu to chápu, taky to nemám ráda, ale zrovna nehty si lepím, protože své mám od přírody opravdu ošklivé, slabé a vůbec žensky nevypadají 😅 stydím se za ně. S těmi umělými mám aspoň na chvíli pocit, že se mi na ruce pořád každý nedívá a nosím je krátké a v neutrální barvě pleti
Tak tohle je přesně ten důvod, který rád toleruji, zvedne to sebevědomí a je to ze zdravotních důvodů.
Ale když vidím některé holky s nánosem makeupu, umělými nehty, nalepenými řasami, vycpanou podprsenkou, nebo silikony tak mně to moc oku nelahodí ![]()
@PacinaSl píše:
Umele nehty jsou hnus, nechapu jak se ty tluste, na pohled umele paraty mohou nekomu libit tim myslim i gelovky.
Tady se to zase zvrhne v hejtování umělých nehtů místo toho, aby někdo poradil. ![]()
Zakladatelko, je dost dobře možné, že to lepidlo ti pomalu rozpouští tvoje ne moc kvalitní nehty. Neuvažovala jsi nad gel lakem? Ten by mohly tvoje nehty zvládat lépe. Jen to leze trochu do peněz…
@nozu díky za odpověď. No přemýšlela jsem nad tím, máš zkušenosti? Nevím úplně, jak postupovat, jestli použít bázi, barevný lak i svrchní lak a vytvrzovat po každém kroku v lampě, nebo jen nanést gel lak a nechat zaschnout, nebo taky ta lampa… Příslušenství k tomu mám, nalepovací nehty si dělám taky sama, jako studentka bych si pravidelnou návštěvu salonu dovolit nemohla 😅
@PacinaSl bohužel zkušenost nemám. Já chodím roky do salónu na gelové nehty. Tehdy ani gellak nebyl k dispozici. Zkus si najít nějaké návody na YouTube.
Ahoj, nehty si občas taky lepím lepidlem. Vždy mi pak po sundání chvíli trvá, než se dostanou zpátky do formy. Jinak v mezičase si nehty lakuju, ale to je opruz. A do salonů a k holkám jsem na gelovky chodila, ale žádná sláva. Navíc ty nalepovací kolikrát už vypadají mnohem líp. Jinak radu na Tvůj problém bohužel nemám, jen píšu svou zkušenost. Nehty ničí všechno, krom nechat je přirozené. Ale na to nemám povahu 😁 😁 😁