PMU obočí

227
14.1.23 09:30

PMU obočí

Ahoj prosim ve stredu jsem byla na pudrovem oboci dnes je 4 den a svědí me to, a pomalinku jakoby schne loupe, snažím se nenamačet jen malinko a hned mažu masti co jsem dostala v salonu…bojim se ze my stroupky spadnou a nebudu tam mít žádnou barvu…porad to cítím upnuty…v salonu pani rikala ze pokud ucitim upnutí tak namazat ale ne hodne…jak ste to mely vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1055
14.1.23 11:04

Moje zkušenost …mam taky pudrove….čím dřív se strupy vyloupali, tím méně barvy zůstalo…mam ho dělané 3×, a stejně to téměř vidět není, takže zklamání za 6500 tisíce..,mam mastnou pórovitou pleť, a tam to prostě špatně chytá…to vylupovani je strašný, trvá to tak 14 dni, jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.1.23 11:20

@Julinka 18 jezisi ja tedy z pleti nemam problém ale dost to cítím jakoby uple porad, tak mazu pruhlednou masti co jsem zakoupila v salonu a přemýšlím že budu mazatbi obyc vazelinou…nemam nake velké strupy zatim ale jako suche to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
14.1.23 11:23

Nenamacet vubec! Mazat velice tenkou vrstvickou, jen takovy film. Mazala jsem nesolenym sadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
14.1.23 11:24
@Julinka 18 píše:
Moje zkušenost …mam taky pudrove….čím dřív se strupy vyloupali, tím méně barvy zůstalo…mam ho dělané 3×, a stejně to téměř vidět není, takže zklamání za 6500 tisíce..,mam mastnou pórovitou pleť, a tam to prostě špatně chytá…to vylupovani je strašný, trvá to tak 14 dni, jak

Taky mam mastnou porovitou plet, proto jsem jela daleko k artistce, ktera si s tom umi poradit, mam to krasne chycene, fakt parada, ale byly to nervy a to vylupovani bylo nekonecne. A vypadalo to v tom procesu hrozne. Jeste ze mam ok sebevedomi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.1.23 11:39

@Knizka nenamačim vubec, první den sem asi 2× projela vlhkým tamponkem a drihy den uz mazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
14.1.23 11:52

@Knizka Mam v plánu jet do Prahy, jezdí tam kamarádka a ta je tam spokojena…já mam svoje hodně vytrhane do slabé linky a ta co mi to dělala, mi říkala, ze mi silnější udělat nemůže, to to bude vypadat blbě, a musí byt opatrná s barvou a bla bla bla….mam kolem slabý stín a stejně musím domalovat barvou na oboci….takže jsem tam kde jsem byla…závidím, ze ti to pěkně chytlo…já po první aplikaci neměla vůbec ale vůbec nic vidět, až po druhé korekci něco málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.1.23 12:02

@Julinka 18 no uvidim jak to budu mít po týdnu na korekci az za 2 mesice pry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
14.1.23 12:33

Nesmi se namacet do doby, nez se vyloupne posledni strup. Ja teda ani nemela hlavne nicim mazat, na oboci chodim par let a vzdycky ok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
14.1.23 12:48

Hezké slunečné odpoledne přeji 🌞 Můžu se zeptat, salon jste si vybrala podle referencí, nebo tam chodíte pravidelně?
Já chodím ke kosmetičce pravidelně, takže mě zná a ví, co se mi líbí. Před dvěma měsíci jsem byla na microbladingu obočí a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.1.23 12:54
@Miskaa91 píše:
@Knizka nenamačim vubec, první den sem asi 2× projela vlhkým tamponkem a drihy den uz mazala

Nemáš nic projíždět tamponkem a s tím mazáním taky opatrně, může ti to vytáhnout barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
14.1.23 12:55

Každému chytne barva, pokud je kvalitní..nejdůležitější je ale kvalitní příprava před a Po..vzhledem k tomu ze mám opravdu oprabdu hodně mastnou pleť, tyden před jsem každý den 2× odmastovala obočí a místa kolem..poté je důležité nenechat ty strupy vůbec udělat - tj. každou hodinu po aplikaci pritlacit suchý kapesník, šetřit vypotek a tence namazat a pořad dokola plus 3-7 dnů po podle situace..neměla jsem jediný stroupek (pouze milimetrove téměř průhledné kousky kůže jak po spálení)..v mem okolí se také všem hojilo takto. Moje Mamka po první aplikaci silenost - strupy obří, po roce barva skarede do hnědé az červené..slite dohromady..po druhé aplikaci na me doporučení bez stroupku a teď to bylo rok a půl a sice je to méně výrazné, ale žádné slitky a prázdná místa..opravdu se v tomto nevyplatí navštěvovat salony na základě ceny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
14.1.23 12:56
@terien píše:
Nemáš nic projíždět tamponkem a s tím mazáním taky opatrně, může ti to vytáhnout barvu

Prave ze ano..vydezinfikovanym tamponkem lehce setrit, pritlacit suchý kapesník, lehce namazat..každou hodinu ideálně alespoň 4-6×..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.1.23 13:01
@NicknackEK píše:
Prave ze ano..vydezinfikovanym tamponkem lehce setrit, pritlacit suchý kapesník, lehce namazat..každou hodinu ideálně alespoň 4-6×..

Chodím na obočí pravidelně, nikdy jsem nic nestírala, mazala velmi málo a vždy výsledek perfektní. Naopak kamarádce mazání vytáhlo barvu. Jako mazat 6× za hodinu je šílenost, to nevím, jaký expert ti to poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
14.1.23 13:45
@terien píše:
Chodím na obočí pravidelně, nikdy jsem nic nestírala, mazala velmi málo a vždy výsledek perfektní. Naopak kamarádce mazání vytáhlo barvu. Jako mazat 6× za hodinu je šílenost, to nevím, jaký expert ti to poradil.

Presne. Suchym tamponem jen potupkavat, kdyz tece krev, aby se to vsaklo do tamponu a pak na to nesahat, nemazat, nic s tim nedelat. Vzdy mam oboci nepotrebujici korekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí