Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Vykašlete se na trendy a buďte svá. Obočí vaší hodnotu nikterak nezmění. A za ušetřené peníze si udělejte jinou, smysluplnější radost.
Moc se omlouvám, ale nevidím tam rozdíl, takže za mě určitě ne, přirozenost je přirozenost:) Není nic horšího jak přehnané tetování obočí.
Já se trendy vůbec neřidim. Kamaradka ho má a tedy jako děs… obočí vypadá jako hokejka.Ja bych si ho jen domalovala taky to dělám
Já tam rozdíl nevidím, ale nesla bych do toho. Tchyně ho má, už musela jít znovu, protože to časem vybledlo a navíc to vypadá strašně nepřirozeně a nemuzes to umýt, když to náhodou vyjde z kurzu ![]()
Mám microblading. Vypadá to super, žádné hokejky nemám. Ale kosmetičku jsem si vybírala snad dva měsíce. V pubertě jsem si obočí dost vytrhala a už nikdy mi nedorostlo husté, tak jsem si ho nechala opravit-ne černou, ale tmavě hnědou. Nejde poznat, že obočí není „moje“.
Dobře bych vybrala, ke komu půjdu (podle fotek, nejen recenzí) a klidně bych si připlatila a šla do toho.
Jestli ho nosis ráda výrazné, tak to zkus a uvidíš, jak ti to bude vyhovovat. Na způsobu a podobě se domluvíte. Ja ho nosím roky a jsem spokojená, žádné hokejky apod se nekonají, chodím k paní, co to opravdu umí.
Mam a jsem velice spokojena, nelituji toho ani vterinu. Vypadam vyrazne lip a vyrszne lip se i citim. Svoje mam svetle a ridke, takze jsem domalovala a furt jsem se stresovala, jestli jsem se nekde neotrela atd. Velka parada. Ale to vyrazne tmave atd se mi nelibi. Furt to musi vypadat prirozene. Doporucuji vybrat artistku, jejiz prace se ti libi. Je to jejich rukopis, takze je dulezite, aby se ti jeji prace libila. Ja za tou svoji jela snad 350 km (celkem) ![]()
@Anonymní píše:
V poslední době je to trend a já nad tím taky uvažuji, ale zároveň mám obavy. Mé obočí mi nikdy nevadilo, ale jak teď letí to výrazné, tak si ho každý den maluji, někdy se smyje.. a říkám si že by bylo fajn ho mít upravené stále. Co myslíte v mém případě? Foto zcela bez makeupu. Nechala jsem tam oči, ať to posoudíte i s nimi. Jakou máte zkušenost s microbladingem ci pudrovym obocim? Nelitujete toho?
A co když za pár let zas bude moderní nevýrazný obočí?
Já se připichnu. Koukala jsem jak na fotky tak na recenze a vždy mně něco odradí - jak moc můžete věřit těm fotkám, co si tam která kosmetička pověsí na net? Ty nepovedené tam nedává, to mi je jasné ![]()
@Ounou @Knizka @terien dáte doporučení kam chodíte -osoba a město - pokud nechcete dělat reklamu, tak prosím i do SZ? Mrknu na jejich práci, diky.
@Hrnekmleka píše:
Já se připichnu. Koukala jsem jak na fotky tak na recenze a vždy mně něco odradí - jak moc můžete věřit těm fotkám, co si tam která kosmetička pověsí na net? Ty nepovedené tam nedává, to mi je jasné
@Ounou @Knizka @terien dáte doporučení kam chodíte -osoba a město - pokud nechcete dělat reklamu, tak prosím i do SZ? Mrknu na jejich práci, diky.
Já se nerozhoduju podle fotek, ale podle práce, kterou vidím. Tzn. ze znám ženy, které chodí a vidím, jak to mají udělané.
@a12 píše:
A co když za pár let zas bude moderní nevýrazný obočí?
Ono je úplně jedno, co je moderní. Kvalitní taterka stejně udělá jen takové, které přirozeně sedí k obličeji. Přinejhorším to prostě necháš vyblednout, je to permanent, ne nadozivoti
@terien píše:
Já se nerozhoduju podle fotek, ale podle práce, kterou vidím. Tzn. ze znám ženy, které chodí a vidím, jak to mají udělané.
No právě, že jich moc ve svém okolí neznám… A abych čuměla cizím lidem na obočí, tak na to nemám ![]()
V poslední době je to trend a já nad tím taky uvažuji, ale zároveň mám obavy. Mé obočí mi nikdy nevadilo, ale jak teď letí to výrazné, tak si ho každý den maluji, někdy se smyje.. a říkám si že by bylo fajn ho mít upravené stále. Co myslíte v mém případě? Foto zcela bez makeupu. Nechala jsem tam oči, ať to posoudíte i s nimi. Jakou máte zkušenost s microbladingem ci pudrovym obocim? Nelitujete toho?