Botox u mladých žen

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3491
10.1.23 14:00

Botox u mladých žen

Ahoj. Včera jsem byl s kolegyněmi na obědě, a jedna se zeptala druhé, že je krásně vyhlazená, zda byla na botoxu. A ona, že ano, že chodí pravidelně, a tak se trochu rozjela diskuze, a já si v duchu říkal, že mi to úplně normální nepřijde, chodit na botox ve 33 (a bůhví kdy začala). Děláme v obchodu, kde zvlášť u žen vzhled hodně pomáhá, ale podle mě by byla hezká i bez toho.
Navíc jsem předpojatý, že to trochu vypovídá o její povaze, povrchnosti, nesebevědomí.
Co si o tom myslíte? Je to u vás a vašeho okolí běžný, chodí na botox podobné typy, nebo kdokoli. Je to dneska standard jako chodit ke kadeřníkovi? A v kolika letech se začíná, kdy vám to přijde ok a kdy jako extrém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pitaya1
10.1.23 14:06

Přijde mi to zbytečné v každém věku do sebe píchat chemikálie kvůli vzhledu :nevim: kolem sebe nikoho takového nemám.

• Citovat
  • Upravit
3871
10.1.23 14:11

Mě to přijde mimo, ale já svoji sebehodnotu nestavím na vyhlazenem obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.1.23 14:11

@riccius Někdo má vrásky dost brzy a pokud chce jít na botox jeho věc. Rozhodne tohle neodsuzuji…která žena nechce vypadat lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
10.1.23 14:15

Neodsuzuji, ale nelíbí se mně to, ale spíše je mně dotyčných líto, vypadají s tím jak trdla, aspoň pár dní po aplikaci a jejich sebevědomí musí být hodně nízké.

Tohle je za mně jedna z mnoha výhod mužů, že se „nemusíme“ líbit, ale velká část z nás je přirozená, dokonce ani poklopce si nevycpáváme pro naše ego, jak je tomu často u žen (vycpaná podprsenka).

• Citovat
  • Upravit
6865
10.1.23 14:16

Na botoxu jsem byla 2×, věk do 35. Mít peníze nazbyt chodím pravidelně. Vrásky mám opravdu hluboké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 14:20

Nevím, zda se mě týká „botox u mladých žen“ když mi bude 40😂, ale byla jsem 2× (po 6m) a nelituji. Mimika je naprosto zachována, nejsem žádná maska. Když se to dělá s rozmyslem, nevidím na tom nic špatného. A že bych měla problém se sebevědomím, si také nemyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
10.1.23 14:32

Nevím, já nechodim, ale zda jde někdo jiný, je mi jedno. Tedy pokud to neprezene, to si pak všimnu a premejslim, zda to tomu člověku za to stojí :lol: totéž třeba umělý prsa - ze zdravotních důvodu naprosto souhlas, totéž z objektivně estetických důvodů. Ale když má někdo pouze menší docela normální prsa, tak úplně nechapu, proč to podstupovat :nevim: a když to už moc trci, je to poznat :lol:

Ale obecně estetickou chirurgii neodsuzuji, koneckoncu potřebným to velice pomaha a ti ostatní když si to zaplatí, tak ať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.1.23 14:45

@riccius pro každého je „normální“ něco jiného. Tím ybhc asi začala.

Je mi 30 a na botox chodím od 28 let. Mám píchlé pouze čelo a mezi obočím, kde mi svaly automaticky stahují a nemohu je uvolnit - tedy furt jsme se mračila. Nešlo mi tedy prioritně jen o vrásky, ale o celkovou mimiku obličeje - díky botoxu zkrátka působím příjemněji, protože se moje čelo samo o sobě nešklebí :D

Jinak jsem sportovní typ, praktická - žádné přehnané čančání. Nemám pocit, že by byl botox jasné rovnítko k problému se sebevědomím nebo povrchností.

Ale ano, díky tomu, že se moje čelo samo o sobě nemračí, se cítím líp. Asi jako jiné ženy s make-upem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.23 14:53

@Andrea MP přesně můj případ, taky mám hluboký vrásky mezi obočím a nad botoxem už dlouho uvažuju, prostě mě to trápí, vypadám jak kdybych se pořád mračila. Před MD jsem pracovala s lidmi a pořád jsem musela myslet na to jak se tvářím, abych to vyvážila. Takže za mě žádná povrchnost, ostatní vrásky mi nevadí, ty jsou od smíchu, ale zrovna tyhle jsou naprd…

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
10.1.23 14:53

Ano od 30, nechci aby se mi na čele ty vrásky vytvořily. Nesebehodnota? Ne to by bylo, kdybych to zatloukala. Využívám možnost, která je. Sám říkáš, že vzhled tam pomáhá a svetr div se, i na dalších pozicích je třeba vypadat dobře.

• Citovat
  • Upravit
3491
10.1.23 15:02
@TO_IT píše:
Ano od 30, nechci aby se mi na čele ty vrásky vytvořily. Nesebehodnota? Ne to by bylo, kdybych to zatloukala. Využívám možnost, která je. Sám říkáš, že vzhled tam pomáhá a svetr div se, i na dalších pozicích je třeba vypadat dobře.

Taky razím heslo, kde chybí um, znalosti, zkušenosti, tam se doufá, že to spraví vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 15:12

Kolegyně (cca 35) má kvůli silnému skřípání zubů. Koukala jsem jak vejr na tu zdravotní souvislost. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
10.1.23 15:13
@riccius píše:
Taky razím heslo, kde chybí um, znalosti, zkušenosti, tam se doufá, že to spraví vzhled.

Roztomilé obrácení, ne, kdyz člověk bude tlustý, vrásčitý a unavený, nikoho nebude zajímat, co umí.

• Citovat
  • Upravit
1699
10.1.23 15:29

Dneska je taková doba. Proste to beru, jako posun dopredu. Osobne to nemam zapotřebí, ale pokud se pak zena cítí lepe, proc ne. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí