Botox u mladých žen

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
11.1.23 09:09
@boricmytu píše:
No pokud by jsi byla kamarádka Maruna, kterou znám 15 let a máme otevřené kamarádství, to je takové, když se tě kámoška zeptá jestli jí něco sluší a ty jí po pravdě řekneš, že ano nebo ne, nebo se tě ptát nemusí a ty jí řekneš Maruno, tohle oblečení ti moc nelichotí, tak by jsi tom problém neviděla. Je to přece zcela normální a přirozené, nebo to máme brát jako tabu a radši se o tom nebavit?Neříkám, že jsem se ptal každé kamarádky, natož tak známé, ale s dost kamarádkami jsem se o tom bavila s nimi se bavím o více choulostivých věcech, masturbace, průjem, sex atp. Dle mě je to normální.

Tak pokud se tě zeptala, tak je to v poho. Tvůj případ byl, žes ji viděl v ručníku, tak jsi směle začal komentovat poprsí. Ta dynamika je docela rozdílná v těch dvou případech nemyslíš? :mrgreen:
Hele jestli to tak s kamarády máte tak dobře pro vás. Jen teda na mě tohle někdo zkusit mi takhle dávat nevyžádané rady na moje tělo, tak teda začnu přemýšlet jestli má všech 10 pohromadě.

• Citovat
  • Upravit
4785
11.1.23 09:23

Mě vždycky pobaví, jak se každá upravená ohání, že přece rty se už dělají úplně jinak, že to poznat nejde atd. atd…
Poznat to JDE. I když je to dobře udělané, nevypadá to prostě přirozeně a když se v tom pár let pokračuje, pomalu ale jistě to vede ke kačerovi Donaldovi.
Dnes jsem zírala, že Lele Ceterové je vlastně teprve 33 :D Přitom vypadá jako zachovalá 45.
Za sebe jsem pro péči určitě, ale důležitý je si nelhat :D Botox znehybňuje svaly = prostě člověk částečně přijde o mimiku. A úpravy jdou vidět a ta hranice, kdy se to přežene, je za mě hodně tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
11.1.23 09:41
@Parninas píše:
Tak pokud se tě zeptala, tak je to v poho. Tvůj případ byl, žes ji viděl v ručníku, tak jsi směle začal komentovat poprsí. Ta dynamika je docela rozdílná v těch dvou případech nemyslíš? :mrgreen:
Hele jestli to tak s kamarády máte tak dobře pro vás. Jen teda na mě tohle někdo zkusit mi takhle dávat nevyžádané rady na moje tělo, tak teda začnu přemýšlet jestli má všech 10 pohromadě.

Já ji nedával radu, oddělával jsem podprsenku z ručníku, kde nás mohlo být cca 5 lidí, tak říkám Mařeno to je tvoje podrpda, proč je tam tolik molitanu, abych měla aspoň nějaké kozy, dívám se na ni v plavkách a říkám, takto je to taky v pohodě.

Nic jsem jí neradil, ale asi jsme takový otevřenější, nemáme s kamarády a kamarádkami jít společně do sauny (nahatí), nemáme problém říct, tohle ti nesluší, nebo tý jo ty máš vrásky, jsi přes tu dovolenou pěkně přibral/a, prostě si myslím, že je to takové to kamarádství jak má být, že si jen nechlácholíme, ale jsme si schopní říct i negativní věci a to je podle mně správně, na chlácholení jsou známí ne kamarádi, kamarád ti musí umět říct i negativní věc:)

Takže ano, řešíváme spolu spoustu lidských věcí :)

• Citovat
  • Upravit
952
11.1.23 09:47

Nechodim, ale jen proto, ze se bojim :D nijak neodsuzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 10:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 10:59

@Parninas 8o také mi to přijde jako prazvláštní chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 11:00

@Freeandwild Tak Lenka už je případ asi bez komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
11.1.23 11:05
@Freeandwild píše:
Mě vždycky pobaví, jak se každá upravená ohání, že přece rty se už dělají úplně jinak, že to poznat nejde atd. atd…
Poznat to JDE. I když je to dobře udělané, nevypadá to prostě přirozeně a když se v tom pár let pokračuje, pomalu ale jistě to vede ke kačerovi Donaldovi.
Dnes jsem zírala, že Lele Ceterové je vlastně teprve 33 :D Přitom vypadá jako zachovalá 45.
Za sebe jsem pro péči určitě, ale důležitý je si nelhat :D Botox znehybňuje svaly = prostě člověk částečně přijde o mimiku. A úpravy jdou vidět a ta hranice, kdy se to přežene, je za mě hodně tenká.

Souhlas. A ano, botulotoxin znehybnuje svaly a ty ochabují. Po pár letech botoxu už je botox nutností, jinak má člověk ksicht o tři patra níž. :zed:
Botox ve třiceti rovná se baset ve čtyřiceti. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
11.1.23 12:20

Jakmile na účet přifrčí i něco jiného, než jen rodičák, chci se jít někam poradit, „co by s tím šlo dělat“. Letos mi bude 35 a už to je vidět. První jemné vrásky na čele a celkově, život s batoletem. Nevyspání, kojení, únava, přechozené nemoci. Cílem je vypadat, že dobře jím, spím a starám se o sebe. A dělám to pro svůj dobrý pocit a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 14:33
@Annabela11 píše:
@andrasteia Ano na Havlové je to už vidět napichane rty plno botoxu…

Ty se vyznáš, fakt. Botox se do rtů nepíchá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 14:34
@brisco píše:
Souhlas. A ano, botulotoxin znehybnuje svaly a ty ochabují. Po pár letech botoxu už je botox nutností, jinak má člověk ksicht o tři patra níž. :zed:
Botox ve třiceti rovná se baset ve čtyřiceti. 8)

To je blbost, kontury ti budou padat i bez botou. To, co píšeš je blbost - navíc teda nejbrutálnější změna vzhledu probíhá kolem 40, takže ano, ve 30 jsi super a ve 40 máš ksicht o patra níž - ale bez ohledu na botox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 14:36
@Freeandwild píše:
Za sebe jsem pro péči určitě, ale důležitý je si nelhat :D Botox znehybňuje svaly = prostě člověk částečně přijde o mimiku. A úpravy jdou vidět a ta hranice, kdy se to přežene, je za mě hodně tenká.

Tak moment, já třeba rozhodně rty udělané nemám a garantuju ti, že kdybych sem dala rty technikou „russian lips“ nebo decentní zvětšení, tak to prostě nepoznáš, byť se tím chvástáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.1.23 14:39
@Kacise píše:
Jakmile na účet přifrčí i něco jiného, než jen rodičák, chci se jít někam poradit, „co by s tím šlo dělat“. Letos mi bude 35 a už to je vidět. První jemné vrásky na čele a celkově, život s batoletem. Nevyspání, kojení, únava, přechozené nemoci. Cílem je vypadat, že dobře jím, spím a starám se o sebe. A dělám to pro svůj dobrý pocit a spokojenost.

Jasně. Jsem nevyspana, vykojena, unavena, ale chci vypadat odpocate, mlade, spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
11.1.23 14:45
@Prosimklid píše:
Tak moment, já třeba rozhodně rty udělané nemám a garantuju ti, že kdybych sem dala rty technikou „russian lips“ nebo decentní zvětšení, tak to prostě nepoznáš, byť se tím chvástáš.

Jsem si to vygooglila a všechno vypadá jak kačer :think: jestli to někomu přijde přirozený, tak teda nevim, co si o takovém člověku myslet :think:

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
11.1.23 14:46
@Pitaya1 píše:
Jsem si to vygooglila a všechno vypadá jak kačer :think: jestli to někomu přijde přirozený, tak teda nevim, co si o takovém člověku myslet :think:

Podívej se na ig na výplň rtů u padesátiletých žen. Případně na řešení asymetrie horního rtu. Nemáš šanci to poznat a vypadá to výrazně lip než bez.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml