Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Pitaya1 píše:
Jsem si to vygooglila a všechno vypadá jak kačerjestli to někomu přijde přirozený, tak teda nevim, co si o takovém člověku myslet
Jistě, tohle je úplná Lela Ceterová, neumíš ani hledat, natož argumentovat.
@Prosimklid píše:
Jo, přesně tohle jsme myslela. Tohle je hodně efektní u starších žen, kterým pusa už není vůbec vidět. Viděla jsem to na mamcine kamarádce a co to udělalo s výrazem té paní je neuvěřitelný. A hlavně jak je spokojená.
@andrasteia píše:
Jo, přesně tohle jsme myslela. Tohle je hodně efektní u starších žen, kterým pusa už není vůbec vidět. Viděla jsem to na mamcine kamarádce a co to udělalo s výrazem té paní je neuvěřitelný. A hlavně jak je spokojená.
Vím, mě to říkej, tyhle argumenty mají ty, co naživo neviděly ani „kačera“, natož něco jiného, stejně tak mají představu, že umělé prsa = obří balony. Přitom dnešní trend je takový, že by absolutně netiply, že jde o umělá prsa, navíc to nejde poznat ani pohmatem (jen některé značky a typy implantátů).
@Prosimklid píše:
Tak asi umíš líp. hledat když tě ty úpravy baví. Mně Google našel. tohle a nepřijde mi přirozená žádná pusa po té úpravě ![]()
@Pitaya1 píše:
Tak asi umíš líp. hledat když tě ty úpravy baví. Mně Google našel. tohle a nepřijde mi přirozená žádná pusa po té úpravě
Tohle je opravdu hrozny. Upřímně, mě by zajímalo, jestli to při tomhle objemu je v té puse citit
@Pitaya1 píše:
Tak asi umíš líp. hledat když tě ty úpravy baví. Mně Google našel. tohle a nepřijde mi přirozená žádná pusa po té úpravě
Ale já nerozporuju, že na netu najdeš šílenosti - dokonce i Ceterová vypadá líp než Kucharenko v dobách svojí největší pusy (už si nechala výplně rozpustit). Mluvím o tom, že mi vadí předpojatost v názorech, kdy někdo šmahem bude tvrdit, že nic jako přirozené zvětšení (rtů, prsou) neexistuje. Protože trend je opravdu takový, že od výrazného (asi dřív platilo, když na to máš, tak to ukaž) to jde hodně k přirozenosti (naopak nikdo by neměl poznat, že je něco jinak, případně „vypadám trochu líp“).
@Prosimklid píše:
Ale já nerozporuju, že na netu najdeš šílenosti - dokonce i Ceterová vypadá líp než Kucharenko v dobách svojí největší pusy (už si nechala výplně rozpustit). Mluvím o tom, že mi vadí předpojatost v názorech, kdy někdo šmahem bude tvrdit, že nic jako přirozené zvětšení (rtů, prsou) neexistuje. Protože trend je opravdu takový, že od výrazného (asi dřív platilo, když na to máš, tak to ukaž) to jde hodně k přirozenosti (naopak nikdo by neměl poznat, že je něco jinak, případně „vypadám trochu líp“).
A divis se, když ti Google na první stránce vyhodí jen toto? ![]()
@Pitaya1 píše:
A divis se, když ti Google na první stránce vyhodí jen toto?
Já se třeba nedivím. Co mě štve je ta předpojatost a to, že na ženy, které se nějak nechají „vylepšit“ (být to je třeba fakt z důvodu nějaké větší asymetrie atp.), se kouká jako na nany. Čím je člověk starší, tím víc se mění a bohužel je fakt, že ženy nad určitý věk prostě jsou neviditelné, přehlížené. A přijde mi strašně smutný, když se na možnost nějak si pomoct metodami, co ještě nejsou ani trvalý, kouká jako na marnotratnost a když je někdo využije, protože je povrchní atp. Jenomže můžeš bejt jakkoliv oduševnělá, dobrý člověk, whatever, ale bohužel lidí soudí jenom podle prvního dojmu. To je jak s tím make upem. Muži ti řeknou, jak chtěj přirozenou krásu atp, ale ta přirozenost je ve skutečnosti jenom hodně dobře udělané bude makeup. Pokrytectví level milion.
A trendem je vypadat zdravé a odpočaté. Nemáš vypadat ve čtyřiceti na 25. Ale je celkem rozdíl, když máš kruhy pod očima a vypadáš celkové urvane, nebo prostě vypadáš na těch 40, ale fit a spokojeně.
@Pitaya1 píše:
A divis se, když ti Google na první stránce vyhodí jen toto?
A to je argument? Tak jako pokud si děláš názor na základě internetu a ne osobní zkušenosti a ještě na internetu nejsi ochotna projet víc zdrojů, tak to je prostě selhání kritického myšlení. To je jako si myslet, že nejrelevantnější výsledek hledání je ten nejlepší - a to není, vyhledávače fungují na jiných principech. Ano, takže se divím, obhajovat se tím, že si vygoogliš něco a z toho si utvoříš názor, ke všemu dost rigidní, je podobné uvažování, jako mají lidi, co věří na konspirační teorie - něco vidí, čtou, ihned to přijmou za svoje, aniž by si dali práci s nějakým porovnáváním, přemýšlením, hledáním. A tohle platí i na tvoje googlení - najdeš jednu stránku a dle toho si vykonstruuješ, že tak vypadají všechny a že je to poznat a hnus.
@andrasteia píše:
Já se třeba nedivím. Co mě štve je ta předpojatost a to, že na ženy, které se nějak nechají „vylepšit“ (být to je třeba fakt z důvodu nějaké větší asymetrie atp.), se kouká jako na nany. Čím je člověk starší, tím víc se mění a bohužel je fakt, že ženy nad určitý věk prostě jsou neviditelné, přehlížené. A přijde mi strašně smutný, když se na možnost nějak si pomoct metodami, co ještě nejsou ani trvalý, kouká jako na marnotratnost a když je někdo využije, protože je povrchní atp. Jenomže můžeš bejt jakkoliv oduševnělá, dobrý člověk, whatever, ale bohužel lidí soudí jenom podle prvního dojmu. To je jak s tím make upem. Muži ti řeknou, jak chtěj přirozenou krásu atp, ale ta přirozenost je ve skutečnosti jenom hodně dobře udělané bude makeup. Pokrytectví level milion.A trendem je vypadat zdravé a odpočaté. Nemáš vypadat ve čtyřiceti na 25. Ale je celkem rozdíl, když máš kruhy pod očima a vypadáš celkové urvane, nebo prostě vypadáš na těch 40, ale fit a spokojeně.
Souhlas - podle mě na tom nic odsouzeníhodného není, a to ani na invazivních věcech. Jen mi přijde, že ty, co si to prostě nemůžou dovolit, to balí do argumentu „je to povrchní, je to vidět, je to zbytečné, neumí se smířit se stárnutím“. Protože normální by podle mě bylo říct „každého věc“.
Je fakt, že mě tato debata včera donutila přemýšlet nad tím, proč bych se za to sakra měla stydět. Když se někdo zeptá, řeknu mu to, ale tak nějak omluvně a to se nikdo nikdy neptal, protože by to viděl, ale obecně na zkušenost.
Když prostě nechci viditelnou nosoretní vrásku, není na tom nic špatného
pro mě je to prostě údržba, stejně jako jít si zaběhat.
@Prosimklid píše:
No a tohle je teda dělané jakou technikou, aby to vypadalo přirozeně?
Ig nepouzivam, stačil mi Google a vidět ty kačery