Botox u mladých žen

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3491
10.1.23 15:46
@TO_IT píše:
Roztomilé obrácení, ne, kdyz člověk bude tlustý, vrásčitý a unavený, nikoho nebude zajímat, co umí.

Pár jsem jich za svůj profesní život veleúspěšných potkal.
Všichni takoví byli. Ale byli o parník lepší než kdokoli jiný.

A jo, to jsou pro mě vzory. Že se nedali semlít a dali to i přes svůj handicap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.1.23 15:49

Tak já o botoxu nepřemýšlím, ale určitě o nějakým zjemněním obličeje. Je mi 31. Spíš mi jde o to, nenechat to zajít daleko. Jsem tedy pro přirozenost, takže spíš o výplni kyseliny hyaluronové. Zkrátka je dnes taková doba, že ženy v 50 vypadají mladistvě, než dřív jako babičky. Pokud se to nepřehání a má žena normální mimiku, drobné úpravy uvítám i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.1.23 15:52
@boricmytu píše:
Neodsuzuji, ale nelíbí se mně to, ale spíše je mně dotyčných líto, vypadají s tím jak trdla, aspoň pár dní po aplikaci a jejich sebevědomí musí být hodně nízké.Tohle je za mně jedna z mnoha výhod mužů, že se „nemusíme“ líbit, ale velká část z nás je přirozená, dokonce ani poklopce si nevycpáváme pro naše ego, jak je tomu často u žen (vycpaná podprsenka).

S první částí 100% souhlas. Druhá půlka ne, přiměřeně upravený musí být každý. Vše navíc u žen, podle mě, spadá do malého sebevědomí.
Ps. vycpanou podprdu nosím kvůli pohodlí, lépe mi sedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.1.23 15:53

Když odhlídnu od toho, že dobrovolně si píchnout toxin do těla, je kardinální blbost (celkem by mě zajímalo, kolik antivaxerů má botox - jakože očkovat ne-e, bůhví co v tom je, ale botulotoxin, prokázaný jed, to je prima :lol:), tak tu snahu zbavit se vrásek chápu… Sama krémuju a masážím jak o život. :)

Na druhou stranu, trochu mi to přijde nefér - vzteklé a protivné holky, co se furt durdí a mračí, prostě kyselop-r-delačky, si ty vrásky vyretušují, aby zakryly své zlostné povahy, a přirozeně veselé a dobrosrdečné tak připravují o konkurenční výhodu. :mrgreen: Pak jsou ty řeči o tom, jak někdo vypadá mile a nevinně, a přitom je mrcha, a on to botox. :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
10.1.23 15:57
@Sisika9 píše:
S první částí 100% souhlas. Druhá půlka ne, přiměřeně upravený musí být každý. Vše navíc u žen, podle mě, spadá do malého sebevědomí.
Ps. vycpanou podprdu nosím kvůli pohodlí, lépe mi sedí :nevim:

To věřím, že máš takový důvod, ale většina žen se kterými jsem se o tom bavil, tak to mají aby měly větší prsa.

Ano uznávám, upravená by žena měla být, ale to i muž, ale již by neměla být vyumělkovaná.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
10.1.23 15:59
@riccius píše:
Pár jsem jich za svůj profesní život veleúspěšných potkal.
Všichni takoví byli. Ale byli o parník lepší než kdokoli jiný.A jo, to jsou pro mě vzory. Že se nedali semlít a dali to i přes svůj handicap.

Víš, když nad tím tak uvažuji. Tak důvod proč jsem tam šla, je čistě jen proto, že chci. Nevypadám jinak, nic jiného si o sobě nemyslím a jestli se změní něčí názor na mě jen proto, že mám v čele kapku botoxu, pak je chudák on.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
10.1.23 16:02

Na botox se běžně chodí od 25, prostě když se ti začnou dělat statický vrásky. Není na tom nic špatnýho. Co přesně to na tom přijde divný?

Microneedling ti taky přijde povrchní?

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
10.1.23 16:08
@boricmytu píše:
Neodsuzuji, ale nelíbí se mně to, ale spíše je mně dotyčných líto, vypadají s tím jak trdla, aspoň pár dní po aplikaci a jejich sebevědomí musí být hodně nízké.Tohle je za mně jedna z mnoha výhod mužů, že se „nemusíme“ líbit, ale velká část z nás je přirozená, dokonce ani poklopce si nevycpáváme pro naše ego, jak je tomu často u žen (vycpaná podprsenka).

Botox pár dní po aplikaci vůbec není vidět. Trvá dva tři dny než začne působit a nepřidává žádný objemy není to výplň
@boricmytu

• Citovat
  • Upravit
3491
10.1.23 16:11
@andrasteia píše:
Botox pár dní po aplikaci vůbec není vidět. Trvá dva tři dny než začne působit a nepřidává žádný objemy není to výplň
@boricmytu

Ja tedy u kolegyne videl opak toho, co tady pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
10.1.23 16:13
@andrasteia píše:
Na botox se běžně chodí od 25, prostě když se ti začnou dělat statický vrásky. Není na tom nic špatnýho. Co přesně to na tom přijde divný?Microneedling ti taky přijde povrchní?

Musel jsem si to vygooglit a nemam na to nazor. Musel bych si to vic prostudovat.

Divny mi prijde to, ze hezka zena chce vypadat jeste hezci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.1.23 16:14
@riccius píše:
Taky razím heslo, kde chybí um, znalosti, zkušenosti, tam se doufá, že to spraví vzhled.

A ty jsi na pohled poznal, ze je po botoxu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
10.1.23 16:15
@TO_IT píše:
Víš, když nad tím tak uvažuji. Tak důvod proč jsem tam šla, je čistě jen proto, že chci. Nevypadám jinak, nic jiného si o sobě nemyslím a jestli se změní něčí názor na mě jen proto, že mám v čele kapku botoxu, pak je chudák on.

Tomu nerozumim, ty sis chtela pichnout botox, abys v sobe mela botox? Nebo abys mela statut jsem po botoxu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
10.1.23 16:16
@Šarlota4 píše:
A ty jsi na pohled poznal, ze je po botoxu?

Kolegyne, co byla na obede s nami si toho vsimla. Tak jsem se podival poradne a byla vyhlazena, vyplnena, napnuta v obliceji. Ja si nevsimnu, kdyz se holka prebarvi z hnede na blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.1.23 16:17
@Anonymní píše:
@Andrea MP přesně můj případ, taky mám hluboký vrásky mezi obočím a nad botoxem už dlouho uvažuju, prostě mě to trápí, vypadám jak kdybych se pořád mračila. Před MD jsem pracovala s lidmi a pořád jsem musela myslet na to jak se tvářím, abych to vyvážila. Takže za mě žádná povrchnost, ostatní vrásky mi nevadí, ty jsou od smíchu, ale zrovna tyhle jsou naprd…

Tak jestli premyslis tak to zkus :) ono se to dá píchnout fakt jen trochu - tzn zanechá se pohyblivost ale povolí to :) Za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
10.1.23 16:24
@riccius píše:
Tomu nerozumim, ty sis chtela pichnout botox, abys v sobe mela botox? Nebo abys mela statut jsem po botoxu?

Botox samotný nejde nijak vidět. Docílila jsem tím jen toho, že vráska na čele se neprohlubuje. To bylo to, co jsem chtěla.

Není to výplň, nevypadám jinak, nejsem nikdo jiný, nevypadám uměle a nikdo to od pohledu nepozná.

Tyhle své mizerné deduktivní schopnosti zde předstíráš, nebo je to opravdu tvůj standard?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml