Botox u mladých žen

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
11.1.23 17:22

@bigl To je výplň kys. hyaluronovou. Každá technika se dá přefrncnout - pokud to doktor neumí nebo je jeho „styl“ výrazný, či slepě poslouchá klientku apod. Hlavně teda věc druhá, kterou taky polovina lidí vůbec nereflektuje, že fotky před a po, jsou fotky (logicky) před a ihned po (dost častou jdou vidět vpichy) - čili to není výsledný efekt protože ta pusa oplaskne třeba teprve za dva dny. Já byla na aqurelle lips (což je permanentní makeup, ne zvětšení rtů) a těsně po jsem měla obří pusu a šla domu v roušce, protože jsem si připadala jak blb - a samozřejmě by nikoho nenapadlo, že jsem byla na „barvení rtů“, ale každý by si myslel, že jdu ze zvětšení rtů. Splasklo mi to snad až třetí den. Takže ony i ty fotky jsou zavádějící - stejně tak prsa se dost často fotí před a po ještě nezahojená, čili nepokleslá apod, proto kdekdo píše, že jsou velká nebo divná či trčící - přitom ten implantát se usazuje x měsíců a otoky prsa trvají taky dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 17:23
@Annabela11 píše:
@Pitaya1 Tak rty jsou poznat vždy…to je pravda.

Když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18106
11.1.23 17:25
@Prosimklid píše:
@bigl To je výplň kys. hyaluronovou. Každá technika se dá přefrncnout - pokud to doktor neumí nebo je jeho „styl“ výrazný, či slepě poslouchá klientku apod. Hlavně teda věc druhá, kterou taky polovina lidí vůbec nereflektuje, že fotky před a po, jsou fotky (logicky) před a ihned po (dost častou jdou vidět vpichy) - čili to není výsledný efekt protože ta pusa oplaskne třeba teprve za dva dny. Já byla na aqurelle lips (což je permanentní makeup, ne zvětšení rtů) a těsně po jsem měla obří pusu a šla domu v roušce, protože jsem si připadala jak blb - a samozřejmě by nikoho nenapadlo, že jsem byla na „barvení rtů“, ale každý by si myslel, že jdu ze zvětšení rtů. Splasklo mi to snad až třetí den. Takže ony i ty fotky jsou zavádějící - stejně tak prsa se dost často fotí před a po ještě nezahojená, čili nepokleslá apod, proto kdekdo píše, že jsou velká nebo divná či trčící - přitom ten implantát se usazuje x měsíců a otoky prsa trvají taky dlouho.

Díky, my tu máme poblíž jednu fajn doktorku „kožařku“ a ona dělá i tu estetickou chirurgii, dívala jsem se jí na stránky, že tohle má taky v nabídce, možná bych to mohla zkusit. Si myslím, že věk už na to mám a kdyby to udělala fakt nějak nenápadně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 17:29

@bigl ono to „nenápadně“ má i výhodu, čím míň materiálu spotřebuje, tím je to levnější :) Výplně jsou obecně dražší než botox, takže proč platit 6-9 tisíc za velké (a očividně udělané) rty, když za 2 tisíce můžeš mít přirozené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 17:33

@Pitaya1 Sakra já mám štěstí že mám plné rty… :mrgreen: od přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 17:34

@Prosimklid Vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 17:34
@Annabela11 píše:
@Pitaya1 Sakra já mám štěstí že mám plné rty… :mrgreen: od přírody.

Dočkej času, ony se rty s věkem zužují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 17:36

@Prosimklid Ano vím že se věkem zužují…mám je ovšem po mé mamce je jí přes 70let rty má plné… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 17:37
@Annabela11 píše:
@Prosimklid Vím…

Ne nevíš, jinak by ses koukla minimálně na tu fotku, co jsem vkládala a ujišťuju tě, že takové zvětšení je obvyklé. Každý si nemůže dovolit zvětšit rty o 200%, protože to jednak stojí min. desítku, spíš víc, pokud nejde o malé město a je to tam levnější a je třeba to opakovat - většinou dvakrát do roka. Takže už z téhle logiky je jasné, že ne každý hodlá utratit za velké rty 20 tisíc ročně - nebo i víc, dle mililitrů a značky výplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18106
11.1.23 17:40
@Prosimklid píše:
@bigl ono to „nenápadně“ má i výhodu, čím míň materiálu spotřebuje, tím je to levnější :) Výplně jsou obecně dražší než botox, takže proč platit 6-9 tisíc za velké (a očividně udělané) rty, když za 2 tisíce můžeš mít přirozené :)

Jasný, ale peníze neřeším, to pro mě není podstatné. Důležitá je ta přirozenost. Já zas ušetřím za kozy, bo ty mám výstavní i ve svém věku, tak si klidně píchnu horní ret, pro začátek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.1.23 17:46

@Prosimklid :lol: :lol:i ty jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.1.23 18:04
@bigl píše:
Jasný, ale peníze neřeším, to pro mě není podstatné. Důležitá je ta přirozenost. Já zas ušetřím za kozy, bo ty mám výstavní i ve svém věku, tak si klidně píchnu horní ret, pro začátek. ;)

Tak ať jsi spokojená, kamarádka má taky jen takovou subtilní změnu, aby to nebylo poznat na první dobrou, ale ona horní ret skoro neměla, takže i teď je úzký, nicméně zdejší odbornice by to jistě poznaly na první pohled :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
11.1.23 19:39
@riccius píše:
Jasně. Jsem nevyspana, vykojena, unavena, ale chci vypadat odpocate, mlade, spokojene.

Jo. Třeba proto, že pracuji v oboru, kde i ksicht prodává. Nemůžu působit unaveně, vykojeně a celkově jetě, když se zároveň snažím dát klientovi pocit, že zvládnu zkoordinovat projekt za X milionů. To prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18106
11.1.23 20:32
@Prosimklid píše:
Tak ať jsi spokojená, kamarádka má taky jen takovou subtilní změnu, aby to nebylo poznat na první dobrou, ale ona horní ret skoro neměla, takže i teď je úzký, nicméně zdejší odbornice by to jistě poznaly na první pohled :zed:

Díky :kytka:
Mám už vytipovanou ambulanci, chodila jsem tam na drobné zákroky (odstranění znamének, jizviček apod.) a vím, že dost dělají i toto a jsou šikovní, tak jsem zvědavá, co mi doporučí a co to bude stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
11.1.23 22:19
@andrasteia píše:
Já se třeba nedivím. Co mě štve je ta předpojatost a to, že na ženy, které se nějak nechají „vylepšit“ (být to je třeba fakt z důvodu nějaké větší asymetrie atp.), se kouká jako na nany. Čím je člověk starší, tím víc se mění a bohužel je fakt, že ženy nad určitý věk prostě jsou neviditelné, přehlížené. A přijde mi strašně smutný, když se na možnost nějak si pomoct metodami, co ještě nejsou ani trvalý, kouká jako na marnotratnost a když je někdo využije, protože je povrchní atp. Jenomže můžeš bejt jakkoliv oduševnělá, dobrý člověk, whatever, ale bohužel lidí soudí jenom podle prvního dojmu. To je jak s tím make upem. Muži ti řeknou, jak chtěj přirozenou krásu atp, ale ta přirozenost je ve skutečnosti jenom hodně dobře udělané bude makeup. Pokrytectví level milion.A trendem je vypadat zdravé a odpočaté. Nemáš vypadat ve čtyřiceti na 25. Ale je celkem rozdíl, když máš kruhy pod očima a vypadáš celkové urvane, nebo prostě vypadáš na těch 40, ale fit a spokojeně.

Prosimtě asymetrie je asi poslední důvod, proč si někdo tyhle upravy nechává dělat. Asi jako kdybys u plastiky nosu argumentovala, že to pomáhá lidem po autonehodě :roll: ty rty atd. jedou u insta holek snad už od 16 let věku a vsechny do jedné tvrdí, jak to mají úplně děsně přirozené a decentní atd. Ale prostě ty napichane rty nemají přirozený povrch, mají změněnou mimiku atd. Pokud toho člověka pravidelně vídáš, tak úpravu poznáš i decentní, natož takovou standardní, jako jsou ty úžasně přirozené russian lips :mrgreen:
Navíc málokdo, kdo tyhle upravy jednou rozjede, se dokáže držet v nějakých mezích.
Ale klidně tu hazej pseudoargumenty, jak si to určitě nemůžu dovolit atd. Za mě je mnohem lepší investice do reálně dobré životosprávy včetně spánkové hygieny, klidně psychoterapie, aby se člověk sám se sebou srovnal a uměl si najít svou hodnotu i ve vyšším věku. Ono když nejsi se sebou ok, roky dobře nespíš, blbě jíš a nehybes se, opravdu to žádná úprava nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí