Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokud to dotycne zvýší sebevedomi a skutečně ji to pomůže od nějakého estetického problému (tj. nevypadá jako třeba Lela Ceterova), tak co by ne. Důležité je se cítit ve svém těle dobre.
@andrasteia píše:
Tak zrovna Havlová chodí pořád na něco 😀 a není na tom nic špatného.Jinak vy s tím „botox je jed“, ano, je. Ale využívá se i normálně v medicíně, třeba ortopedii🙂.
@riccius mě se teda potvrdilo, že muži často vůbec nepoznají „přirozenou krásu“ od té, ke které se dostalo nějaké intenzivnější pomocí. Většinou se začnou ošklivost az ve chvíli, kdy zjistí, že něco není 100% přírodní.
Tak je mi jasné, že chodí, normálně by takto nevypadala. Ale u ní mám pocit, že je to celkem přirozené. Odborníci tvrdí, že to poznají, ale já laik třeba vůbec. Já nejsem proti tomu, to vůbec. Akorát bych měla strach, že mi to prostě neudělají přirozeně.
Mně stačily 2 kamarádky s opíchanými rty a obě teda nějakou dobu po zákroku vypadaly strašně. Každá byla jinde, ale výsledek stejně hrozný u obou.
Příspěvek upraven 10.01.23 v 16:51
@Šarlota4 píše:
Tak o co ti jde? Poznas prdlajs - takze to mela asi udelane dobre, ale pohorsujes se nad tim.
To je videt, ze jsi to, na co se ptam, vubec nepochopila. Me prece nejde o to, zda to je poznat ci ne.
Za prve resim, zda svuj postoj neprehodnotit, za druhe moje zkusenost je, ze na to chodi lidi, kteri kult krasy (svoji) maji ve svych prioritach na nezdrave vysokym miste, a za treti ta kolegyne se rada chlubi, jak ji tipuji o dost mene, jak vypada na svuj vek mlade. Tak mi to prijde pokrytecky. Sympaticky pristup je mi treba u Alice Bendove, ktera rekne, chci vypadat dobre, tak na to chodim, protoze chci vyuzit vsechny cesty na to vypadat lip.
@Šarlota4 píše:
Tak o co ti jde? Poznas prdlajs - takze to mela asi udelane dobre, ale pohorsujes se nad tim.
Já bych řekla, že tohle je bohužel mor toho, jak se tu po desetiletí tajily veškeré celebrity procedury a lidi mají tyhle úpravy spojené s lidmi jako je třeba Donatella. ![]()
Miluju jak se chlapi kasají jak jsou na přirozenou krásu, ale pak slintají po ryze „přirozených“ kráskách, které si péče kosmetiček a estetických chirurgů dopřávají pravidelně a umí přirozený makeup aplikovat dokonale. Bodejť by ne, jsou krásné a jen ať tak dělají dále, jen mi to od těchhle hodnotitelů přijde jako pokrytectví. A nebo spíš neznalost toho jak to chodí, těžko říct.
EDIT: to fakt není diss na nikoho tady.
Jen občas kroutím očima, co je prezentováno jako přirozená krása proloženo tím, jak jakékoliv úpravy jsou fujky.
Příspěvek upraven 10.01.23 v 17:01
@riccius píše:
To je videt, ze jsi to, na co se ptam, vubec nepochopila. Me prece nejde o to, zda to je poznat ci ne.
Za prve resim, zda svuj postoj neprehodnotit, za druhe moje zkusenost je, ze na to chodi lidi, kteri kult krasy (svoji) maji ve svych prioritach na nezdrave vysokym miste, a za treti ta kolegyne se rada chlubi, jak ji tipuji o dost mene, jak vypada na svuj vek mlade. Tak mi to prijde pokrytecky. Sympaticky pristup je mi treba u Alice Bendove, ktera rekne, chci vypadat dobre, tak na to chodim, protoze chci vyuzit vsechny cesty na to vypadat lip.
Hele já bych řekla, že ti je buď ten protějšek sympatický nebo ne.
To jestli si něco píchá do čela nebo ne je jen omáčka okolo. Pokud máš kolegyni pipinu, tak by byla pipina i bez botoxu (a naopak).
@bigl píše:
Tak je mi jasné, že chodí, normálně by takto nevypadala. Ale u ní mám pocit, že je to celkem přirozené. Odborníci tvrdí, že to poznají, ale já laik třeba vůbec. Já nejsem proti tomu, to vůbec. Akorát bych měla strach, že mi to prostě neudělají přirozeně.
Mně stačily 2 kamarádky s opíchanými rty a obě teda nějakou dobu po zákroku vypadaly strašně. Každá byla jinde, ale výsledek stejně hrozný u obou.Příspěvek upraven 10.01.23 v 16:51
Je pravda, že výplně se mi taky líbí jen tak v 10% případů. Ale tak každé zboží má svého kupce. ![]()
@Parninas No a co je teda přirozenější? Ten Botox? Ty výplně, to je ta kyselina hyaluronová? Co teda mám zkusit? Pokud bych to chtěla zkusit?
@riccius píše:
A nemusi se to potom porad aplikovat znovu a znovu? Neznam nikoho, kdo by sel jednou.
Jojo musí
já chodím jednou za 5-6 měsíců. Ono se to postupně vstřebává.
@bigl píše:
@Parninas No a co je teda přirozenější? Ten Botox? Ty výplně, to je ta kyselina hyaluronová? Co teda mám zkusit? Pokud bych to chtěla zkusit?
No záleží co se ti líbí a čeho chceš dosáhnout. Ideální stav je samozřejmě nic neměnit pokud by to pro tebe nebylo něco zásadního, ušetříš peníze a nervy. ![]()
Mě se líbí efekt botoxu pokud je udělaný jemně, ale to je moje osobní preference. A taky jsem v tomhle velký teoretik, na vlastní kůži zatím nevyzkoušeno, možná za pár let.
@Andrea MP píše:
Jojo musíjá chodím jednou za 5-6 měsíců. Ono se to postupně vstřebává.
A co se stane, kdyz nepujdes? Vrati se to jen do normalu?
@Parninas píše:
No záleží co se ti líbí a čeho chceš dosáhnout. Ideální stav je samozřejmě nic neměnit pokud by to pro tebe nebylo něco zásadního, ušetříš peníze a nervy.Mě se líbí efekt botoxu pokud je udělaný jemně, ale to je moje osobní preference. A taky jsem v tomhle velký teoretik, na vlastní kůži zatím nevyzkoušeno, možná za pár let.
Tak ty jsi myslím mladá, ne? Za mě je to do 40 úplná blbost. Mně je přes 40 a možná, kdyby to bylo něco maličko… neuvažuju o tom nijak aktivně, ale na základě už několikáté diskuze tu mě to napadlo, jestli bych neměla jít s dobou. ![]()
@bigl tak hyaluronova je výplň - tedy vše se normálně hýbe, ale vrásky nejsou tak hluboké.
Botox znehybní nebo částečně znehybni sval - takže Se to přestane krčit a ta část obličeje de díky tomu částečně nebo úplně vyhladí (podle toho, jak hluboké vrásky už tam mate)
@bigl píše:
Tak ty jsi myslím mladá, ne? Za mě je to do 40 úplná blbost. Mně je přes 40 a možná, kdyby to bylo něco maličko… neuvažuju o tom nijak aktivně, ale na základě už několikáté diskuze tu mě to napadlo, jestli bych neměla jít s dobou.
Tak ono záleží na důvodu proč se ti ty vrásky dělají. Když máš takové ty z pohybu, tak ty se můžou začít objevovat fakt brzo. Třeba mračivky jsem viděla u poměrně mladých holek, bohužel nenaděláš nic, když máš tak ten obličej udělaný. No a já mám něco podobného na čele, přirozeně ho hodně krabatím, takže už teď v 26 tam ty lajny vidím. Ale jak jsem psala, ještě několik let nemám v plánu s tím něco dělat, zatím mě to zas tolik nežere. Ale kdo ví jestli mě to jednou nezačne štvát… ![]()
Hlavní je to, že jestli tě to netrápí tak to nemusíš řešit.
Nějaká „společnost“ tě do toho fakt tlačit nebude. Já tohle vždycky vnímala jako něco, co člověk dělá pro sebe. Nebo alespoň já mám takový přístup k vlastnímu vzhledu.
Příspěvek upraven 10.01.23 v 17:10
@Andrea MP píše:
@bigl tak hyaluronova je výplň - tedy vše se normálně hýbe, ale vrásky nejsou tak hluboké.Botox znehybní nebo částečně znehybni sval - takže Se to přestane krčit a ta část obličeje de díky tomu částečně nebo úplně vyhladí (podle toho, jak hluboké vrásky už tam mate)
Takže ta hyaluronová je přirozenější? Nebo jak? Na co chodí ty celebrity, co vypadají jakž takž přirozeně?
@cernaselma
Mám botox v patě, mám teda podle tebe problém se sebevědomím?😁