Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Freeandwild hele ale je fakt, že některé ženské po té padesátce už ty rty téměř nemají, že jim zmizí. Zesvetlaji a zúží se. Tam třeba bych to viděla jako fajn věc, pokud by se to udělalo jen maličko.
@Prosimklid píše:
A to je argument? Tak jako pokud si děláš názor na základě internetu a ne osobní zkušenosti a ještě na internetu nejsi ochotna projet víc zdrojů, tak to je prostě selhání kritického myšlení. To je jako si myslet, že nejrelevantnější výsledek hledání je ten nejlepší - a to není, vyhledávače fungují na jiných principech. Ano, takže se divím, obhajovat se tím, že si vygoogliš něco a z toho si utvoříš názor, ke všemu dost rigidní, je podobné uvažování, jako mají lidi, co věří na konspirační teorie - něco vidí, čtou, ihned to přijmou za svoje, aniž by si dali práci s nějakým porovnáváním, přemýšlením, hledáním. A tohle platí i na tvoje googlení - najdeš jednu stránku a dle toho si vykonstruuješ, že tak vypadají všechny a že je to poznat a hnus.
A proč bych si měla dělat szor na základě osobní zkušeností? To si mám nechat napichat obličej, abych tu zkusenost měla?
děkuji nechci. Bez zásahu do obličeje se velmi ráda obejdu. A možná sis toho nevšimla, ale ten Google.mi našel těch stránek víc
možná si zjisti, jak funguje vyhledáváni na Google, než vypustíš tenhle nesmysl. A nemám čas prohlížet reklamní fotky jednotlivých klinik.
@Pitaya1 Myslím osobní zkušenost, že vidíš někoho v reálu a ne fotky těsně po zákroku, ty chytrá. Když nemáš čas něco prohlížet, tak holt nemůžeš argumentovat, protože zvětšení rtů fakt není ve 100 % případů zvětšení na kačera, jak se tady pomýleně některé snažíte furt dokazovat.
Po 40 je to ok. Dřív bych asi nešla, ale nemám vrásky a jsem mladší, tak nikdy neříkej nikdy ![]()