Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Andrea MP píše:
Tak jestli premyslis tak to zkusono se to dá píchnout fakt jen trochu - tzn zanechá se pohyblivost ale povolí to
Za mě super
A nemusi se to potom porad aplikovat znovu a znovu? Neznam nikoho, kdo by sel jednou.
@riccius píše:
Kolegyne, co byla na obede s nami si toho vsimla. Tak jsem se podival poradne a byla vyhlazena, vyplnena, napnuta v obliceji. Ja si nevsimnu, kdyz se holka prebarvi z hnede na blond.
No tak to je ale tím pádem mix výplní a botoxu a není to kapička do čela.
Je rozdíl něco použít na pomoc a chtít být umělá ![]()
Já si nechávám jednu dávku na čelo a mezi obočí. Rozdělí to a stačí. Jdu pak klidně na oběd a nevypadám nijak jinak.
@TO_IT píše:
Botox samotný nejde nijak vidět. Docílila jsem tím jen toho, že vráska na čele se neprohlubuje. To bylo to, co jsem chtěla.Není to výplň, nevypadám jinak, nejsem nikdo jiný, nevypadám uměle a nikdo to od pohledu nepozná.
Tyhle své mizerné deduktivní schopnosti zde předstíráš, nebo je to opravdu tvůj standard?
Byl to sarkasmus. Poznalas to. (?) ![]()
Takze jsi chtela vypadat lip, a tohle bylo prijatelne reseni.
@riccius píše:
A nemusi se to potom porad aplikovat znovu a znovu? Neznam nikoho, kdo by sel jednou.
Musí, protože botox přestane působit. Člověk se zase začne mračit. Já mám třeba termín jednou ročně za 4tis, prostě husté hýření
tak od 35 to vidím na jednou za půl roku.
@riccius píše:
Byl to sarkasmus. Poznalas to. (?)
Takze jsi chtela vypadat lip, a tohle bylo prijatelne reseni.
Vlastně jsem chtěla vypadat stejně, mame-li být exaktní ![]()
@TO_IT píše:
No tak to je ale tím pádem mix výplní a botoxu a není to kapička do čela.Je rozdíl něco použít na pomoc a chtít být umělá
Já si nechávám jednu dávku na čelo a mezi obočí. Rozdělí to a stačí. Jdu pak klidně na oběd a nevypadám nijak jinak.
Ne, mela napnute i tvare. Asi se hecnu a zkusim se ji nekdy zeptat, kam vsude si to dava (Rikala, ze mezi oboci si ti nechala dat prvne).
Tak já se tu zaháčkuji, ač teda nejsem mladá.
Asi už mám věk, kdy by mi něco takového neuškodilo a je pravda, že pravidelná kosmetika, používání kvalitních krémů, kadeřnice apod. ty běžné známky stárnutí nezastaví.
Ale fakt mi chcete tvrdit, že když na to někdo chodí pravidelně od 30, tak to třeba v 50 není vidět? Že vypadá furt přirozeně?
Mně se třeba líbí Dáša Havlová, ta vypadá fakt dobře, ale nepoznám, co ona má a na co chodí. Mně stačila operace víček a rok jsem si na sebe zvykala, jsem měla pocit, že jsem někdo jiný. ![]()
@riccius píše:
Ne, mela napnute i tvare. Asi se hecnu a zkusim se ji nekdy zeptat, kam vsude si to dava (Rikala, ze mezi oboci si ti nechala dat prvne).
Ano, ty tváře jsou výplně. Nevím jestli je více druhů, primárně kyselina hyaluronová. Nejčastější je výplň vrásek ret nos (od smíchu) ale dává se na vyplnění i do rtu, do licek a napne to xicht.
Diky vsem za nazory.
Jeste se zeptam - partneri o tom vi? A jestli jo, jaky k tomu maji postoj? A setkali jste se nekdy, ze vas kvuli tomu nekdo odsuzoval?
@bigl ale to vždy záleží na tom co a jak moc. Ano pokud si někdo bude dávat jen botox do čela s rozumnou mírou a postupně nějaké vrásky pustí, věřím že nebude umělý. Pokud to moc nakombinuješ s různým liftingem, necháš to tam tak že nebudeš mít mimiku plus nějaké výplně ať jsi teda fakt bez vrásek, tak bude ten člověk vypadat hrozně. Nejčastěji to člověk vidí na očích, že se zmensuji, jak tu kůži různě natahují.
Kdo si dava botox, tak opravdu sebevedomi nema v poradku. Samozrejme bude tvrdit, jak se sebevedomim problem nema. Ale skutecnost je takova uz jen z logiky veci, ze ma sakra problem, kdyz je tak povrchni, ze si necha pichat chemku do tela. Treba kdyby to delal chlap, tak by to bylo tak trapne, ze sbohem. Ale stejne trapne je to i u zen, ktere si mysli, ze budou „krasne“. Ale nejenze nebudou, ale budou pritahovat k sobe zase jen podobne povrchni lidi, kteri je budou chvalit, jak jim to „slusi“. ![]()
Přijde mi to fajn, že tenhle druh péče je už v dnešní době rozšířený tak, že si ho může dovolit i běžný smrtelník a ani ve společnosti už to není zas až takové tabu, že by to lidi museli tajit. Na estetických procedurách nevidím nic závadného pokud člověk nejde k prvnímu nýmandovi s jehlou, co mu to za levno napíchá kde to jde a lidi pak vypadají jako něco z uncanny valley. Ale to platí prakticky pro cokoliv co se týká vzhledu, je dobré mít nějakou soudnost.
Možná někdy v budoucnu taky využiju těchto služeb, zatím ještě nebylo třeba. Pokud tedy někdy uznám, že bych chtěla něco vyhladit, tak fakt dlouze svědomí zpytovat nebudu a půjdu do toho.
@bigl píše:
Tak já se tu zaháčkuji, ač teda nejsem mladá.
Asi už mám věk, kdy by mi něco takového neuškodilo a je pravda, že pravidelná kosmetika, používání kvalitních krémů, kadeřnice apod. ty běžné známky stárnutí nezastaví.
Ale fakt mi chcete tvrdit, že když na to někdo chodí pravidelně od 30, tak to třeba v 50 není vidět? Že vypadá furt přirozeně?
Mně se třeba líbí Dáša Havlová, ta vypadá fakt dobře, ale nepoznám, co ona má a na co chodí. Mně stačila operace víček a rok jsem si na sebe zvykala, jsem měla pocit, že jsem někdo jiný.
Tak zrovna Havlová chodí pořád na něco 😀 a není na tom nic špatného.
Jinak vy s tím „botox je jed“, ano, je. Ale využívá se i normálně v medicíně, třeba ortopedii🙂.
@riccius mě se teda potvrdilo, že muži často vůbec nepoznají „přirozenou krásu“ od té, ke které se dostalo nějaké intenzivnější pomocí. Většinou se začnou ošklivost az ve chvíli, kdy zjistí, že něco není 100% přírodní.
@riccius píše:
Kolegyne, co byla na obede s nami si toho vsimla. Tak jsem se podival poradne a byla vyhlazena, vyplnena, napnuta v obliceji. Ja si nevsimnu, kdyz se holka prebarvi z hnede na blond.
Tak o co ti jde? Poznas prdlajs - takze to mela asi udelane dobre, ale pohorsujes se nad tim. ![]()